|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
Třeba až ti bude víc než 19 tak pochopíš, že oblečení je důležitý |
Pro tebe třeba důležitý je, pro něj ne...podle mě je hlavní umět se aspoň trochu oblíct na takový ty základní věci jako plesy, divadla, prac. schůzky atd., ale jinak - možná tomu nebudeš věřit - je 99% lidí úplně u prdele jestli vedle nich u stánku se svařákem stojíš ve sportovní bundě nebo v nějakým kabátu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
max100
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
A až tobě bude ješte o něco vic než ted, tak pochopíš že oblečeni je povrchní
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Riku napsal: | A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
Pro tebe třeba důležitý je, pro něj ne...podle mě je hlavní umět se aspoň trochu oblíct na takový ty základní věci jako plesy, divadla, prac. schůzky atd., ale jinak - možná tomu nebudeš věřit - je 99% lidí úplně u prdele jestli vedle nich u stánku se svařákem stojíš ve sportovní bundě nebo v nějakým kabátu... |
Já neříkám, že musí každej nosit kabáty a kvádra za desetitisíce, ale i v obyčejných hadrech nemusí člověk vypadat jak křupan. Naopak se v práci denně setkávám s dost advokáty, kteří ač mají drahý kvádro tak vypadají jak křupani.
| max100 napsal: | | Riku napsal: | A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
A až tobě bude ješte o něco vic než ted, tak pochopíš že oblečeni je povrchní |
Oblečení je povrchní?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Já taky nepsal o žádné ceně oblečení, ale o tom, že někdo možná řeší jiný věci než jestli vypadá jak ten pán v tom katalogu podzim/zima a jestli mu taška jeho čivavy ladí ke kravatě...prostě ať si chodí kdo chce v čem chce, pokud nejde někdo do divadla v šusťákách, tak nevidím jedinej důvod proč to řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tak to já taky neřeším, na to tady byl jinej expert. Nikdo neřeší jestli máš bundu nebo kabát to jo, ale když budeš oblečenej jak vágus tak to už o člověku něco vypovídá.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
Tak mě se zase opět líbí nejvíce to naše, přijde mi to takové sportovní. To amické mi příjde jak obyč. kabát do města a holandské jak někam do divadla.
btw: přesně jak psal kolega, v té kose bych tam nechtěl rozhodně stát v tom co má na sobě ten holanďan. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Já taky nepsal o žádné ceně oblečení, ale o tom, že někdo možná řeší jiný věci než jestli vypadá jak ten pán v tom katalogu podzim/zima a jestli mu taška jeho čivavy ladí ke kravatě...prostě ať si chodí kdo chce v čem chce, pokud nejde někdo do divadla v šusťákách, tak nevidím jedinej důvod proč to řešit. |
Takový názor mě od tebe překvapil, každopádně s ním plně souhlasím. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 2:04 am Předmět: |
|
|
Džíny THOR STEINAR nebo UNCLE SAM mi padnou jak ulitý do ničeho jineho se bud nevejdu a nebo v tom vypadám ........... Mikyny jedině VENUM.
Bohužel ta moje tyhle značky nesnáší, tak mi kupuje ARMANI a podobný předražený kundí značky..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | | Riku napsal: | A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně
A až tobě bude ješte o něco vic než ted, tak pochopíš že oblečeni je povrchní |
S tímhle přístupem se se vlastně nemusíme ani holit, sprchovat a vůbec slušně se chovat, mluvit, protože to jsou všechno "povrchní" věci
Každý druhý vlastně má na práci nějaké intelektuálně hlubší/vyšší činnosti - jako třeba Einstein, Mozart nebo Koroljov
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Tak mě se zase opět líbí nejvíce to naše, přijde mi to takové sportovní. To amické mi příjde jak obyč. kabát do města a holandské jak někam do divadla.
btw: přesně jak psal kolega, v té kose bych tam nechtěl rozhodně stát v tom co má na sobě ten holanďan. |
Kdyby si na sobě někdy měl více vrstev vlněného/bavlněného oblečení, věděl by si, že je v tom daleko lepší tepelný komfort, než v nějaké silonové bundě ;-)
(na tom obrázku je to samozřejmě bez kabátu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: |
Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE? |
To je logo Ralph Lauren
A v tom vlněném oblečení bude daleko větší teplo, než v nějaké umělé šusťákovce ;-) ( na obrázku je to asi bez kabátu)
Zeptej se Rusů co nosí na Sibiři, řekl bych že vlnu a kožichy.
Naposledy upravil Spazik dne so prosinec 07, 2013 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | caladan napsal: |
Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE? |
To je logo Ralph Lauren
A v tom vlněném oblečení bude daleko větší teplo, než v nějaké umělé šusťákovce ;-) |
....ne kamaráde,'nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
Mě se to oblečení pro sportovce NL naopak líbí víc než to naše (což zase není takové umění toho dosáhnout).
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
Souhlas s deadliftem ta NL kolecke je super.
BTW celej ten topic sem nečet, ale jak je na tom s kvalitou ZARA kupuje někdo.
Na Dolceho nemám a v Zaře se mi nějaké věci líbili.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|