Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně

Třeba až ti bude víc než 19 tak pochopíš, že oblečení je důležitý

Pro tebe třeba důležitý je, pro něj ne...podle mě je hlavní umět se aspoň trochu oblíct na takový ty základní věci jako plesy, divadla, prac. schůzky atd., ale jinak - možná tomu nebudeš věřit - je 99% lidí úplně u prdele jestli vedle nich u stánku se svařákem stojíš ve sportovní bundě nebo v nějakým kabátu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
max100

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
A nejhorší je, když se jako křupan oblíká ten kdo má prachy na to aby se oblíkl pořádně

A až tobě bude ješte o něco vic než ted, tak pochopíš že oblečeni je povrchní
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Riku napsal:

Pro tebe třeba důležitý je, pro něj ne...podle mě je hlavní umět se aspoň trochu oblíct na takový ty základní věci jako plesy, divadla, prac. schůzky atd., ale jinak - možná tomu nebudeš věřit - je 99% lidí úplně u prdele jestli vedle nich u stánku se svařákem stojíš ve sportovní bundě nebo v nějakým kabátu...

Já neříkám, že musí každej nosit kabáty a kvádra za desetitisíce, ale i v obyčejných hadrech nemusí člověk vypadat jak křupan. Naopak se v práci denně setkávám s dost advokáty, kteří ač mají drahý kvádro tak vypadají jak křupani.

max100 napsal:
Riku napsal:

Oblečení je povrchní?
Korny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky nepsal o žádné ceně oblečení, ale o tom, že někdo možná řeší jiný věci než jestli vypadá jak ten pán v tom katalogu podzim/zima a jestli mu taška jeho čivavy ladí ke kravatě...prostě ať si chodí kdo chce v čem chce, pokud nejde někdo do divadla v šusťákách, tak nevidím jedinej důvod proč to řešit.
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to já taky neřeším, na to tady byl jinej expert. Nikdo neřeší jestli máš bundu nebo kabát to jo, ale když budeš oblečenej jak vágus tak to už o člověku něco vypovídá.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Češi vyráží na olympiádu opět jako vidláci, po gumákách do Londýna jsou tu šusťáky a umělohmotné "kožichy"
http://www.oblecenisoci2014.cz/#produkty

A teď jak to dělají vyspělé země - vlněné obleky, svetry, čepice a kabáty jak to do mrazivé zimy patří :-)
USA:
http://b-i.forbesimg.com/johnclarke/files/2013/10/fashion_olympic_uniforms__christopher-creednbcuni-com_62.jpg

Nizozemí:
http://eu.suitsupply.com/en/suitsupply-pressrelease-olympic-2014.html

Tak mě se zase opět líbí nejvíce to naše, přijde mi to takové sportovní. To amické mi příjde jak obyč. kabát do města a holandské jak někam do divadla.

btw: přesně jak psal kolega, v té kose bych tam nechtěl rozhodně stát v tom co má na sobě ten holanďan.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Já taky nepsal o žádné ceně oblečení, ale o tom, že někdo možná řeší jiný věci než jestli vypadá jak ten pán v tom katalogu podzim/zima a jestli mu taška jeho čivavy ladí ke kravatě...prostě ať si chodí kdo chce v čem chce, pokud nejde někdo do divadla v šusťákách, tak nevidím jedinej důvod proč to řešit.

Takový názor mě od tebe překvapil, každopádně s ním plně souhlasím.
Zdenyy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lonsdale, Everlast, Badboy, Tapout nic jiného nenosím krom kvádra na společenskou událost.. Sháním přes intoš.. nemám čas chodit po obchodech jak ženský
Psycho

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 2:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Džíny THOR STEINAR nebo UNCLE SAM mi padnou jak ulitý do ničeho jineho se bud nevejdu a nebo v tom vypadám ........... Mikyny jedině VENUM.
Bohužel ta moje tyhle značky nesnáší, tak mi kupuje ARMANI a podobný předražený kundí značky.....
Spazik

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
Riku napsal:

S tímhle přístupem se se vlastně nemusíme ani holit, sprchovat a vůbec slušně se chovat, mluvit, protože to jsou všechno "povrchní" věci
Každý druhý vlastně má na práci nějaké intelektuálně hlubší/vyšší činnosti - jako třeba Einstein, Mozart nebo Koroljov
Spazik

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Tak mě se zase opět líbí nejvíce to naše, přijde mi to takové sportovní. To amické mi příjde jak obyč. kabát do města a holandské jak někam do divadla.

btw: přesně jak psal kolega, v té kose bych tam nechtěl rozhodně stát v tom co má na sobě ten holanďan.

Kdyby si na sobě někdy měl více vrstev vlněného/bavlněného oblečení, věděl by si, že je v tom daleko lepší tepelný komfort, než v nějaké silonové bundě ;-)
(na tom obrázku je to samozřejmě bez kabátu)
Spazik

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Spazik napsal:
A teď jak to dělají vyspělé země - vlněné obleky, svetry, čepice a kabáty jak to do mrazivé zimy patří :-)
USA:
http://b-i.forbesimg.com/johnclarke/files/2013/10/fashion_olympic_uniforms__christopher-creednbcuni-com_62.jpg

Nizozemí:

Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE?

To je logo Ralph Lauren
A v tom vlněném oblečení bude daleko větší teplo, než v nějaké umělé šusťákovce ;-) ( na obrázku je to asi bez kabátu)
Zeptej se Rusů co nosí na Sibiři, řekl bych že vlnu a kožichy.

Naposledy upravil Spazik dne so prosinec 07, 2013 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
caladan napsal:
Spazik napsal:
USA:

Nizozemí:

Na to koukám jak péro z gauče, ještě že je v Soči relativně teplo, páč Nizozemci jsou oháklí jak z módního mola... to je oblečení tak max na jaro/podzim, ne? Si to budou v těch podpatkách brázdit v závěji? To je jen společenské oblečení z pokoje na véču a zpět, ne?
Proč mají ti amíci ten námořní kabát a na klopě jezdce z póla? To snad není olympijský sport natož zimní, ne? není to FAKE?

To je logo Ralph Lauren
A v tom vlněném oblečení bude daleko větší teplo, než v nějaké umělé šusťákovce ;-)

....ne kamaráde,'nebude.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se to oblečení pro sportovce NL naopak líbí víc než to naše (což zase není takové umění toho dosáhnout).
smik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s deadliftem ta NL kolecke je super.

BTW celej ten topic sem nečet, ale jak je na tom s kvalitou ZARA kupuje někdo.

Na Dolceho nemám a v Zaře se mi nějaké věci líbili.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: