Zlobr: díky. Největší sranda na tom je, že i když tech problému letos bylo taky dost, byla to pro mě jedna z nejlepších sezon co se zranění týče.:)
E-witch: děkuju Modroočko! Taktéž gratuluju k rekordíku, ale tentokrát jen jeden? Že se nestydíš! :)
Dnešní trénink
Tahy
10 x 60 kg
10 x 100 kg
6 x 140 kg
6 x 180 kg
2 x 210 kg
2 x 230 kg
2 x 250 kg
poprvé od ligy jsem šel tahy ze země. 250 jen s páskem už docela ztěžklo, ale... opět budu hekat! Už jak jsem to položil, opět mě začalo strašně pálet jakoby přímo v kyčlích. Potom jsme jeli ještě nakoupit a k autu už jsem pomalu nemohl dojít, víceméně jsem tam dojel na vozíku, protože to bylo fakt děsný. Vůbec to nechápu, klasikou jsem nikdy potíže neměl a když vezmu půldres, necítím nic. Loučím se s myšlenkou na raw trojboj, protože už jsem asi 2 hod po tréninku a zatím mi to nepolevilo... hnus, nejsem žádný bebíčko, ale tohle je fakt hodně, hodně nepříjemný.
Dnes jsem se utvrdil v tom, že na raw sumo fakt nejsem stavěnej, protože celý den jsem v práci doslova protrpěl. Jsem rád, že ležim a doslova se modlim, aby už to přešlo. Raw trojboj teda definitivně vyškrtávám, dál opět jen equip + raw benč.
Hele a co hulíš? Nebo co to je jako za provokaci s tím Ježuchem?
To je divny, mne kycle prisly u suma vzdycky v pohode a equip jsem ho nikdy netrenoval (pred zavodem jsem si jen jednou zkusil o treninku dres). Spis mne u nej obcas zlobily kolena.
DrLift: pamatuju si, že už sem to psal na jaře, že mě to zlobilo už při vahách kolem 200 kg. jakmile jsem navlík nohavičky dresu, bylo to v pohodě. Je fakt, že jsem teda ještě víc rozšířil postoj, ale třeba z 15 cm špalků jsem šel minule i 290 a i když jsem to cítil druhý den, nebylo to ani zdaleka tak kritický jako ted s 250 ze země. Už jsem dva dny po tréninku a pořád nemůžu udělat rychlejší krok a co je nejhorší, že nevydržím pořádně ani sedět, což se mi ted, když trávím opět kolem 7-8 hodin denně za volantem, docela nehodí.
E-witch: zkoušela jsi to někdy sumem v dresu? Nebo už od malých vah jen v půldresu?
Dnešní trénink
Ramena
Tlaky s JČ v sedě
20 x 20/20 kg
15 x 30/30 kg
15 x 35/35 kg
10 x 40/40 kg
10 x 40/40 kg
10 x 40/40 kg
E-witch: zkoušela jsi to někdy sumem v dresu? Nebo už od malých vah jen v půldresu?
... chtěla, ale nezkoušela, jen bez ... těžší váhy byl problém odlepit, ale kousek nad zemí už papír ... pak byl 2 měsíce problém chodit ... dres by to mohl vyřešit, i když je otázka, jestli takhle šachovat, když klasika začíná pěkně šlapat ... mi to teď zas bude strašit v palici :/
E-witch: když klasika začíná šlapat, je nejvyšší čas změnit styl!
Dnes:
Tahy z 15 cm
10 x 60 kg
10 x 100 kg
8 x 140 kg
6 x 180 kg
3 x 220 kg
3 x 250 kg
3 x 270 kg
3 x 290 kg OR
1 x 320 kg mega OR
10 x 220 kg
takže... Kyčle v poho a z 15 cm to sice cítím, ale nic strašlivýho. 3 x 290 osobáček o jedno opáčko. Bylo to docela na pohodu, tak jsem si řekl, že si dám osobáček na max a zkusím 310. Najednou to byl ukrutnej megaranec, šííííleně těžký, drhnutí o tepláky tomu taky přidalo pár kilo.. Blbec jsem si nadával, že jsem to šel a jak tak koukám koukám, ejhle, omylem jsem si naložil 320! Po 290 jsem to musel celý přeložit, protože se mi víc na činku nevešlo a malinko jsem to prohodil. Takže nakonec spokojenost, protože kdybych věděl kolik tam mám, určitě bych to nedal. 220 nakonec na protažení. Trhačky dávám proto, že mi na víc opakování protestuje ruka s karpálem. Silově tam je podle mě na minimálně 15 op, ale dýchání nějak nestíhá...
a světe div se, došlo na dřepy :)
Dřep
3 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 180 kg
docela dobrý překvápko, asi přestanu dřepovat úpně po měsíci bez dřepů nebylo ani 180 nějak extra těžký. je fakt, že od suma cítím nohy ještě dva dny.
Čauec, včera bomba trénink s Big Johnem Šleisem. Rozhodl jsem se, že půjdu ještě benč za 14 dní ve Vejprnicích a chtěl bych zkusit dát něco v tý zakletý super kataně. V poslední době jsem nacuc spoustu rad od naších nejlepších benčařů, konkrétně Krejča, Toman, Šoukal, nebo od jejich trenérů-ek a zdá se, že to tedy přináší svoje ovoce, ale zatím jsem hooodně daleko od toho dát něco platně. Pamatuju si doby, jak kdysi závodníci IPF pomlouvaly 2-ply dresy, jak už je to nefér, že se z toho těží strašný kvanta kil a nové sic 1-ply dresy pro IPF jsou na tom úplně stejně. Upřímě mě docela mrzí kam se to v IPF dostalo, protože jsem na soutěži dostal z benč dresu vždy jen nějakých 20-30 kg a ted vidím, že je fakt naprosto běžný těžit klidně 80-100 kg.
takže včera...
Benč raw
20 x 60 kg
20 x 60 kg
12 x 100 kg
12 x 100 kg
5 x 130 kg
5 x 160 kg
dres vše no touch
1 x 200 kg
1 x 230 kg
1 x 250 kg
0 x 260 kg
250 nejblíž k položení, pořád chybí asi ještě 5 cm, ale dotlačeno! 260 už bez šance a za včasu odebráno.
Řídil jsem se radama a teda uznávám, že to střílí neuvěřitelně, ale zatím nechápu, co bych měl asi tak dostat dolů. Příště zkusím ještě nejaký fígle s rukávkama, co by mělo pomoc ke snadnějšímu spuštění. Naprostá šílenost tyhle dresy, ani si nepřejte vidět ty jelita na tricákách!
Cus,
dnesramena,bic a tric v superserkach. Jen takovej smrdlink,ani to nebudu rozepisovat. Jediny zajimavy bylo,ze jsem vyzkousel Hell Gel od Extrifitu a na me teda funguje paradne.Takovy napumpovani jsem citil jen s Hemagnovolem od Allmaxu,ale Allmax jsem musel prestat davat,pac mi to bylo az neprijemny.Hell gell oproti tomu prijemnej celej trenik,uz jsem objednal cely baleni. Jediny co mu musim teda vytknout,je priserna chut.
dneska jsem prisel na trenink znacne nasran,uplne bez chuti,nemel jsem vubec myslenky na trenink,ale snad prave kvuli tomu jsem odjel jeden z nejlepsich treninku. Vubec jsem nevnimal vahy az z toho byl osobak, kterej bych verim tomu za normalnich okolnosti nedal.
Benc
20 x 50 kg
20 x 80 kg
15 x 110 kg
10 x 130 kg
8 x 150 kg OR
Tlaky na sikme s JC
3 x 15 x 40/40 kg
Motylek
3 x 15 x 65 kg
Zada
Pritahy na stroji
20 x 65 kg
15 x 80 kg
10 x 95 kg
10 x 110 kg
Zdarec.
Takze sezona pro me predcasne skoncila a planovany benc ve Vejprnicich uz nestihnu.Ze pujdu na operaci s karpalama jsem sice planoval,ale ze to bude mit tak rychly spad jsem necekal.Vcera vysetreni a mam to pry v tak katastrofalnim stavu,ze mi to radsi pry budou delat v plne narkoze a vidi to tak na dva az tri dny v nempcnici.Moc me teda nepotesili,ale vim,ze si za to muzu sam,pry uz jsem mel prijit minimalne pred rokem. Takze v nedeli nastup a v pondeli mi to udelaj.Jsem na to zvedav,protoze me strasi az s dvoumesicni rekonvalescenci...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru