|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Z novějších: Konzultant
Kritika sice říká cosi o tom, že některé postavy se jen mihnou a nikdo je ani nepředstaví a nevysvětlí, odkud se vzaly a jaká je jejich vazba na hlavní postavy, že dialogy si jedou svoji dráhu a s dějem v podstatě taky moc nekorespondují, ale mě to nevadilo ani trochu. Nepotřebuju vše nasevírované polopaticky na podnose. Za mě 80% Jo a sumeček už nikdy nebude tou rybou, co býval a čelní sklo auta taky nebude tím, co bývalo dřív :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Těžko říct, jestli za to může jen geniální scénář a dobré vedení Nolanem, ale každá scéna s Ledgerovým jokerem mi přijde naprosto dokonalá, každý výraz, mimika, věta, gesto, postoj... i když jsem ten film viděl řekněme 15krát, pořád nacházím další a další detaily, kterých jsem si předtím nevšiml. Za mě nejlepší herecký výkon a ztvárnění postavy, které jsem kdy viděl. |
Nic ve zlém, ale mám pocit, že přesně v to je problém...když vidí někdo geniální scénář ve filmu s Batmanem a nejlepší ztvárnění postavy ever při hraní Jokera...pak jde celá diskuze k šípku. Může to bejt řemeslně zdařilá záležitost i vizuální slast, ale přece jen film pro dospělého náročného diváka...by měl vypadat jinak.
Jinak, jak jste tu nakousli, já si nemyslím, že by nebylo dost kvalitních herců, problém je se scénářem, který jim přichází do ruky. U nás je to už slabší, zatímco v minulosti běžely v TV filmy, kde se sešlo 15herců a ať hrál někdo hlavní roli, nebo štěk, bylo skvělé se na ten jejich koncert dívat, dnes jich je mnohem méně. Já si nechci hrát za superznalce filmu, chraň bůh, mám shlédnutý zlomek toho co bych chtěl. Taky si dám raději nějakej horor a nechám se jen bavit, nostalgii si léčím skrz Slye Stalloneho, či francouzské komedie (ikdyž ty jsou podle mě Artem samy o sobě) ...ale jde o to, aby se člověk v té komerci neutopil, aby se nebál zkusit něco hutnějšího. Pak zjistí, že něco jde mimo něj, ale najde i věci, za které je pak vděčný..Bergman, Vláčil. 90% diváků například netuší, jaké skvosty (herecky i scénářem) se tady točily v dávných letech, kdy český film, ač za totality, určoval krok světu (nemluvim o Hollywoodu....ten je většinou o ničem už svou podstatou)
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
Ked si pozriete Ledgerove predchadzajuce filmy tak na to co dokazal s Jokerom sa nechytaju, nie preto ze by bol zly ale preto ze nemal prilezitost ukazat sa. Jokera zahral uplne bezchybne. Ako uz bolo spomenute tunak nadomnou vsetko bolo tak ako keby existoval naozaj. Malo hercov to vie zahrat tak autenticky, vzit sa do role. Tomu ja hovorim herectvo a nie to ked niekto ma peniaze, alebo ma kamarata herca, rezisera a pod co ho pretlaci. Vidis to aj na zenskych rolach, kde preferuju radsej krasjie a prihluple nez ozajstne herecky. Vacsina to strasne prehana + je to prilis umele. Skoda Heatha, rad by som si pozrel film kde by hral po boku Johnnyho Deppa.
Este sa pytaj ze co bolo na jeho vykone take vynikajuce. Chlapec mal talent, dokonca vacsi nech Bale. Ak ti prisiel jeho vykon nic extra, tak to potom musis byt uplne spokojny s vykonmi hercov na urovni ceskeho Madla alebo sa urcite tesis na noveho batmana s afleckom a nedajboze aj s Bieberom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
Tvl ty vůbec nevíš o čem tu mluvím. Vůbec si mě nepochopil, já ten film ani neviděl. Mě stačil Batman začíná a již je mi jasné o co jde a že to bude pro mě nezajímavé. Batman je pořád jenom pohádka pro dospělé a navíc pěkně hloupá. Nejde o to, jak to odehrál, ale co vlastně hrál..zmalovaného paňácu z komiksu. Díky nechci. Srovnání s Mádlem?? Máš pocit, že sem mluvil o Mádlovi, jako o kvalitě? Ty nemáš ani představu o jakých filmech mluvím, když mám na mysli kvalitní příběh a režisérovu práci..určitě ne oInception, Temném rytíři a spol  Ta věta s Bieberom.....kolik ti je let? Já se určitě na novéha Batmana netěším, protože vím jistě, že se na něj dívat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
A jak by podle tebe měl vypadat akční film pro dospělé? Jako Expendables, Rocky, Rambo, Commando? Možná tak Terminátor by mohl vynikat. Ale pořád... pohádka pro dospělé :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
| atms napsal: | | A jak by podle tebe měl vypadat akční film pro dospělé? Jako Expendables, Rocky, Rambo, Commando? Možná tak Terminátor by mohl vynikat. Ale pořád... pohádka pro dospělé :) |
Nechápu jak tohle někdo může napsat...Cituješ tu klasické filmy okolo roku 1980 (75-82) tuším...To byly na tu dobu super filmy!!! Díky těmto filmům se změnil život spousty lidem...Neházej vše do jednoho pytle...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
| atms napsal: | | A jak by podle tebe měl vypadat akční film pro dospělé? Jako Expendables, Rocky, Rambo, Commando? Možná tak Terminátor by mohl vynikat. Ale pořád... pohádka pro dospělé :) |
Já tu přece vůbec nemluvím o akčních filmech, proboha.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá prosinec 06, 2013 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
A Dark Knight nikomu život změnit nemůže? V čem je tak jiný? Jen proto, že byl natočen o 20 let později to z něj dělá pohádku pro dospělé?
Johncreasy: A o čem tu mluvíš? A vůbec, definuj mi pohádku. Jen proto, že je založena na komixové postavě? Ve všech filmech to je dobro vs. zlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
Se tu hádáte s Johnem úplně zbytečně. Je to prostě troll a neuvědomuje si, že tím že kategoricky odmítá Batmana jako "pohádku pro dospělé" se sám připravuje o kredibilitu. protože si asi neuvědomuje, že na to, aby měl právo film kritizovat, by ho měl nejdřívě vidět, protože kritizovat něco, co ani neviděl je naprostá hovadina.
A vy se tu s někým takovým hádáte.Je to úplně obyčejný troll a vy ho krmíte, zbytečně, je nakrmený už dost. Se na něj vybodněte
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
| atms napsal: | A Dark Knight nikomu život změnit nemůže? V čem je tak jiný? Jen proto, že byl natočen o 20 let později to z něj dělá pohádku pro dospělé?
Johncreasy: A o čem tu mluvíš? A vůbec, definuj mi pohádku. Jen proto, že je založena na komixové postavě? Ve všech filmech to je dobro vs. zlo. |
Mluvím o vážných filmech, dramatech. Mluvím o dánských, švédských, španělských, ruských filmech. Tarkovski, Michalkov, Bergman, Moodyson, Trier, August, Boorman, Haneke, Vláčil, Kachyňa atd. Skutečně obsažné příběhy, které jediné dají prostor skutečnému herectví, a ne že bude pro někoho vrcholem herectví kreace Batmana, nebo Jokera.....mám pocit, že tu mluvím s dětmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | atms napsal: | A Dark Knight nikomu život změnit nemůže? V čem je tak jiný? Jen proto, že byl natočen o 20 let později to z něj dělá pohádku pro dospělé?
Johncreasy: A o čem tu mluvíš? A vůbec, definuj mi pohádku. Jen proto, že je založena na komixové postavě? Ve všech filmech to je dobro vs. zlo. |
Mluvím o vážných filmech, dramatech. Mluvím o dánských, švédských, španělských, ruských filmech. Tarkovski, Michalkov, Bergman, Moodyson, Trier, August, Boorman, Haneke, Vláčil, Kachyňa atd. Skutečně obsažné příběhy, které jediné dají prostor skutečnému herectví, a ne že bude pro někoho vrcholem herectví kreace Batmana, nebo Jokera.....mám pocit, že tu mluvím s dětmi. |
Od Augusa Boormana se me líbil film peklo v pacifiku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Se tu hádáte s Johnem úplně zbytečně. Je to prostě troll a neuvědomuje si, že tím že kategoricky odmítá Batmana jako "pohádku pro dospělé" se sám připravuje o kredibilitu. protože si asi neuvědomuje, že na to, aby měl právo film kritizovat, by ho měl nejdřívě vidět, protože kritizovat něco, co ani neviděl je naprostá hovadina.
A vy se tu s někým takovým hádáte.Je to úplně obyčejný troll a vy ho krmíte, zbytečně, je nakrmený už dost. Se na něj vybodněte |
Další nesmysl od Gohana. Ono to bude spíš tím, že kritizuju, co on rád a také faktem, že není schopen sledovat nic obsažnějšího. Hochu, opravdu nemám zapotřebí sledovat všechny díly batmana, či FaF jen proto, abych ztrácel čas a a mohl pak každému z nich udělit nizké hodnocení, ty kredidebilito. Podívám se na první díl šmoulů, a stačí mi to, světe div se, k tomu, abych věděl s čím budu mít v dalších dílech co dočinění. Takže trochu přemýšlej, než něco vybleješ. Jestli já jsem troll, tak ty idiot neobeznámený se skutečnou kinematografiíí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Johncreasy napsal: | | atms napsal: | A Dark Knight nikomu život změnit nemůže? V čem je tak jiný? Jen proto, že byl natočen o 20 let později to z něj dělá pohádku pro dospělé?
Mluvím o vážných filmech, dramatech. Mluvím o dánských, švédských, španělských, ruských filmech. Tarkovski, Michalkov, Bergman, Moodyson, Trier, August, Boorman, Haneke, Vláčil, Kachyňa atd. Skutečně obsažné příběhy, které jediné dají prostor skutečnému herectví, a ne že bude pro někoho vrcholem herectví kreace Batmana, nebo Jokera.....mám pocit, že tu mluvím s dětmi. |
Od Augusa Boormana se me líbil film peklo v pacifiku... |
August Boorman neexistuje. Bille August (Dům duchů), John Boorman (Excalibur).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Gohan napsal: | Se tu hádáte s Johnem úplně zbytečně. Je to prostě troll a neuvědomuje si, že tím že kategoricky odmítá Batmana jako "pohádku pro dospělé" se sám připravuje o kredibilitu. protože si asi neuvědomuje, že na to, aby měl právo film kritizovat, by ho měl nejdřívě vidět, protože kritizovat něco, co ani neviděl je naprostá hovadina.
A vy se tu s někým takovým hádáte.Je to úplně obyčejný troll a vy ho krmíte, zbytečně, je nakrmený už dost. Se na něj vybodněte |
Další nesmysl od Gohana. Ono to bude spíš tím, že kritizuju, co on rád a také faktem, že není schopen sledovat nic obsažnějšího. Hochu, opravdu nemám zapotřebí sledovat všechny díly batmana, či FaF jen proto, abych ztrácel čas a a mohl pak každému z nich udělit nizké hodnocení, ty kredidebilito. Podívám se na první díl šmoulů, a stačí mi to, světe div se, k tomu, abych věděl s čím budu mít v dalších dílech co dočinění. Takže trochu přemýšlej, než něco vybleješ. Jestli já jsem troll, tak ty idiot neobeznámený se skutečnou kinematografiíí. |
Ano jsi troll.
A k tomu docela špatný.
A jako bonus meleš o něčem, co jsi ani neviděl,protože si nevidíš do huby
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:40 pm Předmět: |
|
|
Tu definici Trolla jsi naplnil ty sám. Já mluvím vážně..to nebyla provovkativní slova. Máš chudáčku zmatek i v tak jednoduchých věcech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|