| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iv1ca
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 1:15 pm Předmět: Pomoc s výběrem |
|
|
Zdravím, v létě sem začal chodit do posilky a chtěl bych se zeptat na používání a dávkování proteinových nápojů a gainerů kvůli růstu svalů (jaký typ mi doporučíte + dávkování). Do posilky chodím 2x týdně plus jednou týdně cvičím doma. Měřím 177 cm a váha je 75 kg.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iv1ca
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
N snidane vetsinou nejaky mnohozrnny chleba, maslo, platek sunky nebo syru + par rajcat, svacina podle toho kdy vstanu, kdyz brzo tak nejaky banan ci jablko, kdyz pozde tak pak obed v menze, odpoledne nejaky cottage, tvaroh, nebo zase ovoce nebo zelenina a vecere opet v menze. nejsem nejaky sefkuchar abych si vyvaroval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček tragickej :) dej si do pořádku nejdřív stravu a pak se teprve poohlížej po doplňcich....momentálně nemáš co doplňovat, když skoro nic nejíš .... Peníze co bys investoval do doplňků investuji do masa / jogurtu / sýru ....jestli seš línej si udělat kvalitni jídlo, tak na doplňky uz tuplem zapomeň a začni radši hrát šachy :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
K doplnkom, pokiaľ sa dá, tak bez nich. Môžeš si nimi niečo doj..ať zdravie. Spýtaj sa akéhokoľvek doktora (bežného pre obyčajných ľudí)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Z proteinaku bude mít možná tak nafouklej pupek a budou mu v pokoji chcipat kytky...možná se s ním rozejde manželka ptz s nim nebude k vydržení v jednom bytě...ale rozhodne bych se tu nepouštěl do debaty ze si proteiňákem nebo gainerem ohrozí zdraví  - největší nebezpečí který mu momentálně hrozí je, že vyhodí peníze oknem, ty peníze, za který by mohl koupit maso a pořádně se nažral .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
Tak potom neviem prečo mi moja doktorka (služobná pre policajtov) povedala, že akékoľvek doplnky čo sa bežne užívajú, môjmu zdraviu škodia. A že pozná kopu podobných ako som ja... Tak hádam doktor vie čo hovorí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
Pani doktorka by mela dal lecit chripku a anginu a tyhle svetoborny nazory nechat na sportovni doktory...a ty bys nemel verit vsemu co ti kdo rekne :))
Ja jsem vojak, navstevuju vojenskyho doktora a ten nema problem s proteinem...gainerem.... akorat actinox a NOcko mi doporucil vysadit 2-3 tydny pred prohlidkou kvuli ovlivneni tlaku ... pokud jdes na testy krve, taky se to projevi...ale to se projevi i strava.... spis me zarazi ze ti neco rekla zavodni doktorka (felcarka) a ty to beres jako svetovy dogma :/
Edit : tipuju ze pani doktorce je 50+ nebo je to cerstve vystudovana eko bio fanaticka ne?:) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Iv1ca napsal: | | nejsem nejaky sefkuchar abych si vyvaroval :D |
já také nejsem šéf kuchař a sám si vařím obědy, večeře a to jsem na intru a studuji elektroniku.. hledej způsoby né důvody _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Pani doktorka by mela dal lecit chripku a anginu a tyhle svetoborny nazory nechat na sportovni doktory...a ty bys nemel verit vsemu co ti kdo rekne :))
Ja jsem vojak, navstevuju vojenskyho doktora a ten nema problem s proteinem...gainerem.... akorat actinox a NOcko mi doporucil vysadit 2-3 tydny pred prohlidkou kvuli ovlivneni tlaku ... pokud jdes na testy krve, taky se to projevi...ale to se projevi i strava.... spis me zarazi ze ti neco rekla zavodni doktorka (felcarka) a ty to beres jako svetovy dogma :/
Edit : tipuju ze pani doktorce je 50+ nebo je to cerstve vystudovana eko bio fanaticka ne?:) |
Názor doktorky by som nebagatelizoval. Má svoje skúsenosti, niečo medzi 30-40 r. Inak sypem ďalej, veď to nevyhodím ke´d to mám už kúpené... Ja som chcel dať len názor, aby ostatní nešli v mojich šlapajách :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |