|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 11:52 am Předmět: Prosim o radu |
|
|
Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 11:56 am Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
me dobre napumpovalo stehna 10x30 drepu s vlastni vahou
zacal jsem, kdyz byla vterinovka na 12, udelal tricet drepu a zbytek minuty oddech (cca 30 sekund)
pokud si veris, tak si dej pred timhle 10x10 drepu s vyskokem, ale se zacatkem kazdych 30 sekund _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 11:59 am Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
zacal jsem, kdyz byla vterinovka na 12, udelal tricet drepu a zbytek minuty oddech (cca 30 sekund)
pokud si veris, tak si dej pred timhle 10x10 drepu s vyskokem, ale se zacatkem kazdych 30 sekund |
Neco podobnyho sem delal, jen 8x25 ....kdyz clovek dodrzuje ten cas, tak ten konec neni uplna sranda
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:03 pm Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
pokud si veris, tak si dej pred timhle 10x10 drepu s vyskokem, ale se zacatkem kazdych 30 sekund |
Dik moc. Momentálne si dávam predkop, zákop, abbduktory a adduktory-tieto možem robiť bez toho aby som cítil bolesť v chrbte a občas si dám aj lahsie výpady. Trening mam: Nohy+chrbát; Hrudník, ramena, triceps,biceps; FB . Ale cítim a vidim že nohy zaostávajú.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:04 pm Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
Dojdi si do fitka, kde mají fyzioterapeuta a ptej se tam. Tady je málo lidí způsobilých ti poradit a i tak nemůžou vědět, jaký problém přesně máš a na jaké věci si proto dávat pozor. Ten fyzioterapeut ti rovnou poradí, jaké cviky na svaly kolem páteře bys měl provádět, aby ses časem nemusel při cvičení omezovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:17 pm Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
Neco podobnyho sem delal, jen 8x25 ....kdyz clovek dodrzuje ten cas, tak ten konec neni uplna sranda |
no a kdyz pridas jeste bulharske drepy stejnou metodou, tak das noham zabrat dukladne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:18 pm Předmět: Re: Prosim o radu |
|
|
| Moocha napsal: | | PetereteP napsal: | | Zdravim. Nemáte nejaký tip na tréning nôh pri ktorom by som dôkladne precvičil nohy a ktorý by som mohol cvičiť aj keď mám problémy s platničkami? Dik. |
Dojdi si do fitka, kde mají fyzioterapeuta a ptej se tam. Tady je málo lidí způsobilých ti poradit a i tak nemůžou vědět, jaký problém přesně máš a na jaké věci si proto dávat pozor. Ten fyzioterapeut ti rovnou poradí, jaké cviky na svaly kolem páteře bys měl provádět, aby ses časem nemusel při cvičení omezovat. |
Dik. To mas asi pravdu..Len u nas ziadne take fitko neni.
- V správe pise ze mam zuženu štrbinu L5-S1 a Schmorlov uzol na tele L5.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Ale ďakujem veľmi pekne borci za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Většinou se třeba i vyhřezlá plotýnka dá úplně normálně "zatlačit" zpět tím, že se naučíš správně dýchat a zpevníš extenzory a rotátory páteře. Já např. vůbec nevím, co si pod tvým problémem mám představit, jenom vím, mezi kterými obratli to máš. Právě proto by bylo nejlepší vyhledat profíka. Za tu jednu cestu do většího města za fyzioterapeutem zdraví přeci stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
To ano to mas pravdu. U mna je to tak že je to dá sa povedať ešte trochu čerstvé a cítim to i nikedy pri sedení, resp. ked sa zhrbím.
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud víš, jaký máš problém, tak jsi určitě byl na rehabilitacích, kde jsi všechno s fyzioterapeutem probral, naučil tě správně posilovat a využívat HSS a všechno ostatní.
Pokud ne, tak na posilovnu ani nemysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
| atms napsal: | Pokud víš, jaký máš problém, tak jsi určitě byl na rehabilitacích, kde jsi všechno s fyzioterapeutem probral, naučil tě správně posilovat a využívat HSS a všechno ostatní.
Pokud ne, tak na posilovnu ani nemysli. |
Všetko čo viem, som zatial vyčítal iba z lekárskej správy od RTG vyšetrenia. Na rehabilitačné idem až v piatok, tak snaď sa tam dozviem viac.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Pistole.
Ale souhlasím se zdejšími rozumnými - nejdřív zdraví, pak tahat železa/cvičit. Najdi si dobrýho fyzioterapeuta, nauč se dýchat, nauč se hýbat, odstraň příčinu problému, začni cvičit. Železo Ti nikam neuteče, ale záda máš jen jedny.
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Pistole bych z vlastní zkušenosti necvičil. Raději bulhary. Při hluboké pistoli dochází k velkému "butt winku" který prostě neovlivníš. Při bulharu jsou záda rovné.
Sám mám problémy se zády a rozhodně bych volil bulhary i s JČ v rukou. Stále menší zatížení zad než pistole se zátěží/bez zátěže.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
Good point, souhlas.
Bylo to myšleno tak, aby si dal záda dohromady a pak to začal cvičit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|