|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 12:31 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Zdarec.
Takze sezona pro me predcasne skoncila a planovany benc ve Vejprnicich uz nestihnu.Ze pujdu na operaci s karpalama jsem sice planoval,ale ze to bude mit tak rychly spad jsem necekal.Vcera vysetreni a mam to pry v tak katastrofalnim stavu,ze mi to radsi pry budou delat v plne narkoze a vidi to tak na dva az tri dny v nempcnici.Moc me teda nepotesili,ale vim,ze si za to muzu sam,pry uz jsem mel prijit minimalne pred rokem. Takze v nedeli nastup a v pondeli mi to udelaj.Jsem na to zvedav,protoze me strasi az s dvoumesicni rekonvalescenci... |
Taky jsem slysel, ze rekonvalescence je kurevsky dlouha. Na druhou stranu si poradne odpocines :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 6:47 am Předmět: |
|
|
... tak ať to dobře dopadne a uleví se ti (nemusí být špatné se nad ránem trochu vyspat) ... brzy možná poskytnu na oplátku materiál stran rekonvalescence po slepém střevu ... teda pokud ta vaše zatím ještě vidí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 8:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj, diky pratele, odpocinku si ted opravdu uziju dost. Mam po a je to teda zajímavýý.  Zatím si vůbec nedovedu představit, kdy se vrátím k tréninku. Původně jsem si říkal, že budu chodit cvičit aspon nohy, ale můžu v klidu říct, že na to seru.  Dám si pauzu komplet. Na to moje zvedání mám myslím ještě dost času, není kam pospíchat. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Ahoj, diky pratele, odpocinku si ted opravdu uziju dost. Mam po a je to teda zajímavýý. Zatím si vůbec nedovedu představit, kdy se vrátím k tréninku. Původně jsem si říkal, že budu chodit cvičit aspon nohy, ale můžu v klidu říct, že na to seru. Dám si pauzu komplet. Na to moje zvedání mám myslím ještě dost času, není kam pospíchat. |
Hele ber to tak, ze po te dlouhe pauze zase zazijes ten uzasnej pocit, rychleho progresu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
... hniješ ? :)
co ta ruka, dnes jsem nebyla schopná nakrájet maso, tak jsem si vzpomněla
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
Hnije, na IFku. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|