PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je dalsi pokracovani mych porovnavacek.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petre pokud to mas k reklamnim ucelum a bude to nekde na webu, kamaradu mas urcite dost, rekni mi ze nekterej neumi aspon trosku s grafikou, tohle neni moc libive
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po zápočtovým tejdnu příští týden ti něco udělám ve Photoshopu.....dát tomu jednotnej styl a trochu šmrnc :)) tohle je jak webová reklama z 90. let jinak na tý levý fotce máš ty trencle trochu ve stylu pana účetního
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, ja nepotrebuju zadnou uzasnarnu, vypada to ciste a jednoduse, tak pro me to ucel splnuje, ale diky za konstruktivni pristup, ocenuju to!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Kamo, v pohode, nijak ti necpu sve trenerske sluzby. Ale jen nabizim to co umim nejlip. Na internetu je takovych srovnavacek stovky tak proc bych tam taky nemohl byt? Makal jsem na to tvrde tak podle sveho si to zaslouzim, ale jestli te to silne otravuje a nici zivot, prosim, radeji uz neotvirej muj topic tady, protoze tady toho bude vic a vic.

Dik pane
jnerez

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
jnerez napsal:

Kamo, v pohode, nijak ti necpu sve trenerske sluzby. Ale jen nabizim to co umim nejlip. Na internetu je takovych srovnavacek stovky tak proc bych tam taky nemohl byt? Makal jsem na to tvrde tak podle sveho si to zaslouzim, ale jestli te to silne otravuje a nici zivot, prosim, radeji uz neotvirej muj topic tady, protoze tady toho bude vic a vic.

Dik pane

Ne ne, já ti fandím. Jen mě zamrzela ta neupřímnost ke klientům, když nám si to tu napsal na rovinu, ale máš pravdu po internetu je těch srovnávaček mraky (viz třeba Vojta Koritenský co tu běhal na banneru za Extrifit, to bylo doslova zrůdné).
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Petr Prielozny napsal:
jnerez napsal:

Dik pane

Ne ne, já ti fandím. Jen mě zamrzela ta neupřímnost ke klientům, když nám si to tu napsal na rovinu, ale máš pravdu po internetu je těch srovnávaček mraky (viz třeba Vojta Koritenský co tu běhal na banneru za Extrifit, to bylo doslova zrůdné).

Jasny, jsem zamerenej na americky trh, pochybuju ze mi nekdo z cech bude platit $100/hodinu trenovani :D
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale zas nevieš, či pakosta nemá v službách aj odporúčania na kvalitného dílera pre klinentov a pod., však podľa osobného záujemu daného jednotlivca si myslím a možno potom bude tiež obdobná premena, ale odporúčam tie trojfázová kardio sešens radšej nespomínať, to sa nebude páčiť nikomu hehe
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Kluci, ja nepotrebuju zadnou uzasnarnu, vypada to ciste a jednoduse, tak pro me to ucel splnuje, ale diky za konstruktivni pristup, ocenuju to!

hele je fajn ze ti k ziskani klientu staci i takova reklama, ale zauvazuj jestli by fakt nestalo za to nechat nejakeho profika at si s tim pohraje. Nevypadas jako clovek, co by mu stacila polovicata prace. Z tech reklam amateriskus doslova cisi...
smetak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase by jste si meli uvedomit, ze k nemu chodi urcite prevazne starsi klientela a ta takovyhle veci neresi jako my mlady pazdrati.
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
jnerez napsal:

Dik pane

Lidi se ti snaží akorád poradit a přijde nám škoda, že když si tak tvrdě makal, pak uděláš v malování takovouhle hrůzostrašně ořezanou srovnávačku. Kvůli tomuhle si to přece dělal, tak to dotahni do konce...
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Petr Prielozny napsal:
jnerez napsal:

Dik pane

Lidi se ti snaží akorád poradit a přijde nám škoda, že když si tak tvrdě makal, pak uděláš v malování takovouhle hrůzostrašně ořezanou srovnávačku. Kvůli tomuhle si to přece dělal, tak to dotahni do konce...

kdyby to ale bylo orizle nejak komicky v malovani, beru to, ale tohle je orizle v jinem softwaru a nevidim tam zadny bublance. Ja nerad otravuju lidi s pomoci, radeji si vse delam sam, webovky, videa, plagatky, tricka atd. Ale jak rikam, kontruktivni kritika se hodi, souhlas.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12/13/13

vaha je ted 220lbs , zatim jim jak se mi zachce, zmrzka s pizzou k veceri atd, ale dneska jsem mel poprve od diety vejce, tak snad uz zase zacnu jist rozumne.

Trenink

Mrtvy tah
15x95lbs
10x135lbs
8x225lbs
3x315lbs
7x405lbs

Kliky na bradlech
15x assistovanych 100lbs
8x telesna vaha
8x 310lbs ( 2 kotouce na retezu)

Dost slusnej trenik, koupil jsem si nove tricko, tak asi proto, haha. Trenoval jsem v NYSC Wall st, je to tam slusny. Jinak asi zacnu 5minutama na rotopedu pred kazdym treninkem, pze citim ze kolena a stehna potrebujou vic ohrat.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PS: tady je jedna fotka z moji manzelkou Aishou.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: