|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:19 am Předmět: |
|
|
Po zápočtovým tejdnu příští týden ti něco udělám ve Photoshopu.....dát tomu jednotnej styl a trochu šmrnc :)) tohle je jak webová reklama z 90. let  jinak na tý levý fotce máš ty trencle trochu ve stylu pana účetního _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
Kluci, ja nepotrebuju zadnou uzasnarnu, vypada to ciste a jednoduse, tak pro me to ucel splnuje, ale diky za konstruktivni pristup, ocenuju to!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká. |
Kamo, v pohode, nijak ti necpu sve trenerske sluzby. Ale jen nabizim to co umim nejlip. Na internetu je takovych srovnavacek stovky tak proc bych tam taky nemohl byt? Makal jsem na to tvrde tak podle sveho si to zaslouzim, ale jestli te to silne otravuje a nici zivot, prosim, radeji uz neotvirej muj topic tady, protoze tady toho bude vic a vic.
Dik pane
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | jnerez napsal: | | Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká. |
Kamo, v pohode, nijak ti necpu sve trenerske sluzby. Ale jen nabizim to co umim nejlip. Na internetu je takovych srovnavacek stovky tak proc bych tam taky nemohl byt? Makal jsem na to tvrde tak podle sveho si to zaslouzim, ale jestli te to silne otravuje a nici zivot, prosim, radeji uz neotvirej muj topic tady, protoze tady toho bude vic a vic.
Dik pane |
Ne ne, já ti fandím. Jen mě zamrzela ta neupřímnost ke klientům, když nám si to tu napsal na rovinu, ale máš pravdu po internetu je těch srovnávaček mraky (viz třeba Vojta Koritenský co tu běhal na banneru za Extrifit, to bylo doslova zrůdné).
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | jnerez napsal: | | Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká. |
Dik pane |
Ne ne, já ti fandím. Jen mě zamrzela ta neupřímnost ke klientům, když nám si to tu napsal na rovinu, ale máš pravdu po internetu je těch srovnávaček mraky (viz třeba Vojta Koritenský co tu běhal na banneru za Extrifit, to bylo doslova zrůdné). |
Jasny, jsem zamerenej na americky trh, pochybuju ze mi nekdo z cech bude platit $100/hodinu trenovani :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
ale zas nevieš, či pakosta nemá v službách aj odporúčania na kvalitného dílera pre klinentov a pod., však podľa osobného záujemu daného jednotlivca si myslím a možno potom bude tiež obdobná premena, ale odporúčam tie trojfázová kardio sešens radšej nespomínať, to sa nebude páčiť nikomu hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Kluci, ja nepotrebuju zadnou uzasnarnu, vypada to ciste a jednoduse, tak pro me to ucel splnuje, ale diky za konstruktivni pristup, ocenuju to! |
hele je fajn ze ti k ziskani klientu staci i takova reklama, ale zauvazuj jestli by fakt nestalo za to nechat nejakeho profika at si s tim pohraje. Nevypadas jako clovek, co by mu stacila polovicata prace. Z tech reklam amateriskus doslova cisi...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
Tak zase by jste si meli uvedomit, ze k nemu chodi urcite prevazne starsi klientela a ta takovyhle veci neresi jako my mlady pazdrati. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | jnerez napsal: | | Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká. |
Dik pane |
Lidi se ti snaží akorád poradit a přijde nám škoda, že když si tak tvrdě makal, pak uděláš v malování takovouhle hrůzostrašně ořezanou srovnávačku. Kvůli tomuhle si to přece dělal, tak to dotahni do konce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | jnerez napsal: | | Nezlob se na mě, ale ta reklama je strašně pokrytecká. |
Dik pane |
Lidi se ti snaží akorád poradit a přijde nám škoda, že když si tak tvrdě makal, pak uděláš v malování takovouhle hrůzostrašně ořezanou srovnávačku. Kvůli tomuhle si to přece dělal, tak to dotahni do konce... |
kdyby to ale bylo orizle nejak komicky v malovani, beru to, ale tohle je orizle v jinem softwaru a nevidim tam zadny bublance. Ja nerad otravuju lidi s pomoci, radeji si vse delam sam, webovky, videa, plagatky, tricka atd. Ale jak rikam, kontruktivni kritika se hodi, souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
12/13/13
vaha je ted 220lbs , zatim jim jak se mi zachce, zmrzka s pizzou k veceri atd, ale dneska jsem mel poprve od diety vejce, tak snad uz zase zacnu jist rozumne.
Trenink
Mrtvy tah
15x95lbs
10x135lbs
8x225lbs
3x315lbs
7x405lbs
Kliky na bradlech
15x assistovanych 100lbs
8x telesna vaha
8x 310lbs ( 2 kotouce na retezu)
Dost slusnej trenik, koupil jsem si nove tricko, tak asi proto, haha. Trenoval jsem v NYSC Wall st, je to tam slusny. Jinak asi zacnu 5minutama na rotopedu pred kazdym treninkem, pze citim ze kolena a stehna potrebujou vic ohrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|