Muj novej stolni herni pc, a pod to vlastnorucne delanej stul.
zdroj CoolerMaster zdroj E600 Thunder 600W PFC v2.3,
cpu INTEL Core i5-4570S
ram Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX Blu 1600MHz
dvd Lite-On iHAS124, SATA, 8x8x24x24x bulk,
skrin C-TECH NOBLE II PRO gaming
grafika MSI N 660 GTX Twin Frozr III 2GD5
OS Windows 7 Home Premium 64 bit
disk SSD Disk Kingston 120GB V300
disk WD HDD Rada SE 2TB
zakladovka Gigabyte GA-H87-HD3
Stul 175x80 cm )
Este by to chtelo za investovat do nejakeho posezeni na koleckach, at muzu pohodlne a rychle stridat praci na notasu a PC.
tak herni PC si predstavuju jinak, ale predpokladam, ze jsi mel jen velmi omezeny rozpocet..no i tak bych dal prednost jinym komponentam..kazdopadne preju s novym zelezem hodne zabavy..
tak herni PC si predstavuju jinak, ale predpokladam, ze jsi mel jen velmi omezeny rozpocet..no i tak bych dal prednost jinym komponentam..kazdopadne preju s novym zelezem hodne zabavy..
Tak ja v podstate hraju jen Wowko )) btw ta sestava vysla na 21k, puvodne sem chtel dat 15 (
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak ja v podstate hraju jen Wowko )) btw ta sestava vysla na 21k, puvodne sem chtel dat 15 (
Judson, hezké, ale do těch zvláštních jeklů u předních nohou jsi mohl aspoň vrazil záslepky nebo je vymyslet nějak elegantněji. A ten router a kabely pod stolem jsi zakryl jen kvůli focení nebo ten papundekl tam máš pořád? :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Judson, hezké, ale do těch zvláštních jeklů u předních nohou jsi mohl aspoň vrazil záslepky nebo je vymyslet nějak elegantněji. A ten router a kabely pod stolem jsi zakryl jen kvůli focení nebo ten papundekl tam máš pořád? :-)
S záslepkam se me piplat nechtelo a to dole je sololit, a je to mnohem lepsi nez tam nemit nic )
A základka za 2ku asi taky není to pravé herní ořechové, ale pokud to na wowka stačí:-) Já jsem si před roky složil kompa jen na kántra, protože už je to tak 10 let srdcovka.
_________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
Muj novej stolni herni pc, a pod to vlastnorucne delanej stul.
...
Nejvíc ze všeho se mi líbí router - mám stejný.
Ferry napsal:
A základka za 2ku asi taky není to pravé herní ořechové, ale pokud to na wowka stačí:-) Já jsem si před roky složil kompa jen na kántra, protože už je to tak 10 let srdcovka.
Na CSko je potřeba skládat kompa?
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru