|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
Kdybych vyhrál sportku, zkusím ten protein od Reflexu.  Jen je prý chuťově horší, ale kdo ví... kámoš je rypák :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:16 am Předmět: |
|
|
A já se musim opakovat.... pravidelně mám načnuté dva proteiny a střídám, aby se mi to nezajedlo. A vypadá to tak, že mám "něco" a to druhé dycky Whey Core... a poslední cca 2-3 měsíce už jedině Biscuit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
Whey core BYL průser, teď už je v poho (nové vzorky). Ale stejně bych si vybral jinej protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Měli jste někdo Total protein od Jay Cutler Elite series?
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Jaký je váš oblíbený protein do vloček ? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Krieger napsal: | | Jaký je váš oblíbený protein do vloček ? |
Za mě Matrix a Syntha 6
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
PhD Pharma Blend
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Momentálně asi Phase 8
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
[quote="Ronnie"]Whey Core 100 je oblíbený čím dál tím více, v minulém měsíci udělal u nás docela slušný rekord a to už i jeho předchozí čísla byla hodně vysoká.
Ostatně v [url=https://obchod.ronnie.cz/top?tk=1]TOP 3[/url] se drží, myslím, stabilně non-stop.  [/quote]
Tomu se mi ani nechce věřit...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Whey Core 100 je oblíbený čím dál tím více, v minulém měsíci udělal u nás docela slušný rekord a to už i jeho předchozí čísla byla hodně vysoká.
Ostatně v TOP 3 se drží, myslím, stabilně non-stop. |
Nekdo holt raděj pije ''ameriku'' aj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
WPC 80 Borůvka, Essential Vanilka :D a nebo Scietec profesional-> tam je jedno jaká příchuť všechny jsou luxus
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 2:27 am Předmět: |
|
|
Ohledne toho Whey Core 100..
to hezky svedci o (ne)gramotnosti cvicicich, co to kupují.. to ze nekdo vysoli 4-mistnou castku za petilibru WPCcka to mi hlava nebere. Jasně, je i spousta horších proteinů a chutově to Whey core není tak hrozné, ale opravdu mě nic nepřesvědčuje, abych to koupil.
A argumentovat prodejem nevím jestli je úplně košer (spíš vůbec), když zdejší cenová politika (včetně nasmlouvaných akcí) je založena silně proti zajímavým a kvalitním zahraničním produktům, které kdo chce, holt musí kupovat jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:52 am Předmět: |
|
|
Vašku, takže ti mi říkáš, že když jsem si koupil 4,5kg Whey Core 100, že neumím číst a psát? Já si nemyslím, že kvalitní 100% syrovátkový protein v množství 5 liber (2,25kg) zahraniční provenience může stát méně než 1000Kč. Naopak si myslím, že ty kvalitní stojí plus mínus stejně jako Whey Core 100 nebo dokonce více.
Já, když se právě teď dívám jinam , žádné kvalitní syrovátkové proteiny se 75% bílkovin pod 1000Kč nevidím. A to jsem navštívil 2 jiné shopy, které jsou myslím z těch největších.
Pokud chceš v této argumentaci pokračovat, uveď prosím značku a název proteinů, o kterých mluvíš, a já si sám najdu kolik stojí a posoudím si jejich kvalitu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
Btw. já ve svých statistikách prodejnosti, co zmiňuji, povětšinou nemluvím jen o Ronnie.cz, ale o českém trhu obecně, kde je Whey Core na stejné pozici jako právě u nás. Zahraniční produkty (jak píšeš "zajímavé a kvalitní" - což mnohdy není ani pravda, ale budiž) u českých zákazníků velmi výrazně ztrácejí na oblibě a jejich prodeje jsou (a myslím, že nadále i budou) čím dál nižší.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|