Aktuálna forma vášho auta :) II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuálna forma vášho auta :) II.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Aktuálna forma vášho auta :) II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smetak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ted 2x behem 14 dni opravoval celni sklo kvuli kaminku. A do toho dnes vymena oleje a filtru za 3000
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay, kedy si menil kruzky vo valcoch? Ak jazdis kratke trate tak ich budes mat mozno zpecene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já? Nikdy. Na autě poznám volant, výfuk a kudy se tam sype oves, či na co to jezdí. Mrsknu to do servisu a snad to nebude nic hrozného.
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Než půjdu rovnou za mechanikem, čím mi asi ochořela Fiesta? Rok 97, benzin.

1) při nastartování nenaskočí tak rychle jako v létě (to bych přisuzoval baterce, nekontroloval jsem)

2) během jízdy je dýchavičná, cítim poškubávání. Jako když máte jet na dvojku, ale hodíte tam trojku, čtverku. Cí-tí-te, jak to šku-be t-en mo-tor.

Jezdím krátké tratě do pěti km. Ráno nastartuju, po rovině a z kopce do práce. Večer opět po šesté nastartuju a bud do kopce, nebo projedu městem, ale tam je to taky brzda, spojka, křižovatka. Každá cesta do 10 minut. Delší trasu jsem jel naposledy 14 dnů zpět, tam se to, myslím, po cca 20 minutách zklidnilo.

Laicky mě napadá zkusit svíčky, jestli nějak nevynechává některý válec, nevím.

1) taky bych to videl na baterku..
2) tam je vic moznosti.. ale ja si myslim ze treba, svicky, civky.. neco spatne :)
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poskakujou ti otáčky nahoru a dolů, když např. zastavíš na křižovatce? Viděl bych to na cívku...
Korny

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě když takhle škubalo auto, tak byl problém palec u rozdělovače, kterej mi pak blbě vyměnili a rozletěl se mi - večer, v zimě a po tmě mi auto chcíplo 100m před sjezdem na frekventované rychlostní silnici (Prostějov - Olomouc)...to byla nádhera
Kublejz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Poskakujou ti otáčky nahoru a dolů, když např. zastavíš na křižovatce? Viděl bych to na cívku...

zaleží co je to přesně za motor , mě u 1,6TDCi to taky kolísá hlavně při zapnutí klímy ale je to u všech modělů už od výroby , prostě volnoběžnák...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Než půjdu rovnou za mechanikem, čím mi asi ochořela Fiesta? Rok 97, benzin.

1) při nastartování nenaskočí tak rychle jako v létě (to bych přisuzoval baterce, nekontroloval jsem)

2) během jízdy je dýchavičná, cítim poškubávání. Jako když máte jet na dvojku, ale hodíte tam trojku, čtverku. Cí-tí-te, jak to šku-be t-en mo-tor.

Jezdím krátké tratě do pěti km. Ráno nastartuju, po rovině a z kopce do práce. Večer opět po šesté nastartuju a bud do kopce, nebo projedu městem, ale tam je to taky brzda, spojka, křižovatka. Každá cesta do 10 minut. Delší trasu jsem jel naposledy 14 dnů zpět, tam se to, myslím, po cca 20 minutách zklidnilo.

Laicky mě napadá zkusit svíčky, jestli nějak nevynechává některý válec, nevím.

Baterka, svíčky+ kabeláž u svíček...ale jespíš bych to viděl na palivový filtr.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za brainstormig
Je to očividně závislé na teplotě venku. Ráno jsem jel do krámu 5 minut, kuckalo to, v krámě 10 minut. Pak 5 minut do práce, tam 10 minut papírování, na to 5 minut domů. Stále kuckalo. Doma nabral ženu, děti, jel k lékaři, tam 20 minut a cestou domů už lepší. Doma 30 minut, pak za mechanikem a jako pro zlost krásná plynulá jízda

Takže prej se mrkne na svíčky a podobné drobnosti, nicméně tipuje to na něco s teplotním čidlem či kýho šlaka. V úterý mu to tam nechám, bo teď jede na víken do maďarska do termálů Prej se nemám ničeho bát a klidně at jezdím.
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak popojedem.

Provedená diagnostika naznačovala vadné tepelné čidlo. Vyměněno, ale stále cukalo. Další tip byl na lambda sondu. Auto ale začalo vykazovat další problém - při startování se chytalo, ale nenaskočilo. Při ještě podrobnější prohlídce nalezeno spousta shnilých kabelů, prostě elekrirka critical fail. Některé se vyměnily. Výsledek - auto už nedělá vůbec nic, nenajde to ani centrální jednotku, jen ABS.

V pátek máme poradu, co s tím. Vypadá to ovšem na konec. Projdem to, ale pokud je v hajzlu elektronika, tak je to asi pasé. Kdybych měl za opravu dát 8-10k, tak to už hraničí s prodejní cenou vozidla: (

Kurva: (
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dneska udělal radost a už mám taky samolepku na prdeli :D

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem dnes zjistil, že auto přestane po určité době otravně pištět, když nejsi zapnutý-to jsem dodnes nevěděl (jinak jezdím zapnutý).
Bara

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jsem dnes zjistil, že auto přestane po určité době otravně pištět, když nejsi zapnutý-to jsem dodnes nevěděl (jinak jezdím zapnutý).

To sis fakt myslel,že to bude řvát rok?Každý přestane,ale já to řeším falešnou záslepkou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Deadlift napsal:

To sis fakt myslel,že to bude řvát rok?Každý přestane,ale já to řeším falešnou záslepkou.

to jdi vysvetlit do volva. To rve rok, dva, klidne i tri...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Deadlift napsal:

No, prvních pár minut to řve víc a víc a mění třo tony, tak jsem byl zvědavý kam až to půjde a najednou nic. Jezdím připoutaný, tak jsem to neměl jak zjistit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuálna forma vášho auta :) II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: