Jak do sebe dostat přílohy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak do sebe dostat přílohy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak do sebe dostat přílohy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, strava nejsou jen sacharidy a bilkoviny, ZDRAVE TUKY jsou stejne dulezite! navic pekne navysi kalorie..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ot: v dobe kdy sem tka jedl tak sem se dostal na 70kg ( a pres prazdniny spadl,) ...jinak, tuky, a jak pisi kluci. Ale fakt nechapu jakej je problem sezrat 3 sacky ryze za den..
Tony82

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big muscle ,P4hill: tato varianta manga, orechu atd mi zni lip.na orechy jsem přímo ujetej.ok budu se drzet toho jist kvalitnea jak si telo žádá.díky za za odpovědi ;-)
Tony82

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6: hele pro mě problem sníst 3 sáčky rýže je, proto to píšu.ale doufám, že se to zlepší, až všechny stresy odpadnou.
Daemon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že rvát do sebe víc jak půl kila sachrů nemá moc význam při váze 70kg:) na snídani dáš stovku, na oběd stovku (sáček rejže), pak dvě velký jídla po tréninku, 2x100 sachrů, já třeba dávám míň, cca 150g bílkovin a tuky nepočítám, ořechy, z ryb, z vajec, z oleje, z kokosovýho mlíka..., nezastávám názor vyžrat se do tuny loje, já sám jím třeba cca 300g sachrů za den, ze 68kg mám 73, a pomalu to leze nahoru, důraz dávám na snídani a potréninkový jídlo, podle přípravy na warrior diet 1x týdně půst se zeleninovejma šťávama a antioxidačníma ajůrvédskýma čajema, mám 8% tuku a ten jde pomalu dolů a nabírám vcelku pouze svaly, ano nejsou to dvě kila za měsíc a 20kg za rok podle velkovýkrmu, ale jím abych žil, ne naopak:) jak ti tady radili ostatní, nepřežírej se, zanášíš si střeva a snižuješ vstřebatelnost živin, dožeň to tukama:)
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle toho jak komu chutná rýže, já jí dávám tak 2x týdně maximálně, jinak by mi lezla i s ušima a jde to taky. Nemusí se žrát jen rýže a kuřecí na vodě
Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tony82 napsal:
micus6: hele pro mě problem sníst 3 sáčky rýže je, proto to píšu.ale doufám, že se to zlepší, až všechny stresy odpadnou.

Hehe, to se poda, vem si priklad, ja v poho na ex snim v praci jako svacinu 3 sacky rize bez niceho, ani u toho moc nepiju (coz je samozrejne spatne).
g3rtrud

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som ektomorf a keby som len počúval svoje telo a nesnažil sa veľa jesť tak stále vážim 70kg... Dobrá rada je to s tými tukmi, nenavyšuj len sacharidy. Keď nepriberáš tak musíš jesť viac, nič iné v tom nie je.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daemon napsal:
Myslím že rvát do sebe víc jak půl kila sachrů nemá moc význam při váze 70kg:) na snídani dáš stovku, na oběd stovku (sáček rejže), pak dvě velký jídla po tréninku, 2x100 sachrů, já třeba dávám míň, cca 150g bílkovin a tuky nepočítám, ořechy, z ryb, z vajec, z oleje, z kokosovýho mlíka..., nezastávám názor vyžrat se do tuny loje, já sám jím třeba cca 300g sachrů za den, ze 68kg mám 73, a pomalu to leze nahoru, důraz dávám na snídani a potréninkový jídlo, podle přípravy na warrior diet 1x týdně půst se zeleninovejma šťávama a antioxidačníma ajůrvédskýma čajema, mám 8% tuku a ten jde pomalu dolů a nabírám vcelku pouze svaly, ano nejsou to dvě kila za měsíc a 20kg za rok podle velkovýkrmu, ale jím abych žil, ne naopak:) jak ti tady radili ostatní, nepřežírej se, zanášíš si střeva a snižuješ vstřebatelnost živin, dožeň to tukama:)

Souhlasim, ja jsem ted to jidlo pojal jinak, beru to ''po stovkach'' takze kolem 500 na den a 200 bilkovin, tuky mrskam kolem 100 (ikdyz, mozna pocitam blbě) ...no, zatim kilo navrch a 5kg na benč (za 3 tejdny?) Ivodome kam to dospeje.....

jinak, ono je to dost i o tom jak je roztahlej zaludek ne? Ja jsem treba nemocny nejedl a pak snist 130g ryze a 200g masa byl dost problem
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však to jde tak krásně ty kalorie do sebe dostat. Je to docela normální že s tím má prostě někdo problém sníst velká kvanta jídla. Někdo si ujíždí na kyblíkách ovesné kaše, někdo má problém sníst dětskou misku a to nemluvím o tom že je třeba pak nafouklej jak balón a další potíže.
Když třeba nezvládám do sebe nacpat 500g sacharidů, no tak jich jez třeba jen polovičku, ale zbytek dožeň na tukách. Já si osobně myslím, že ta druhá varianta bude ve všech směrech ještě přínosnější, než se jen cpát sacharidama a tuky držet nízko. Přitom těch tuků není potřeba takový kvanta jako sachrů. Tuk = 2x více kcal... Když to vezmu na araš. máslo, tak 3 čajové lžičky = cca 50g másla = 25g tuků, tohle dáš 2-3x během dne, do toho nějaké celé vejce, hovězí, mléko + 300g sachrů... Nevidím problém. Pokud bude pořád málo, přidám ještě nějaké ořechy třeba do ovesné kaše, maso si udělám na oliváči + oliváč do zeleninového salátu, na noc se krásně hodí tuk s tvarohem (tvaroh + lněné semínko = )
Sacharidy taky nečerpat jen z rýže, ale jíst dost ovoce a zeleniny. Ovoce na snídani a svačiny, zeleninu třeba k hlavním jídlům. Té zeleniny aspoň trochu, pokud máš problém to do sebe nacpat...

Naposledy upravil Spam dne pá prosinec 13, 2013 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Tom3

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

.. takze kolem 500 na den a 200 bilkovin, tuky mrskam kolem 100..

paradni cisla pro 67kg vaziciho!
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Hehe, to se poda, vem si priklad, ja v poho na ex snim v praci jako svacinu 3 sacky rize bez niceho, ani u toho moc nepiju (coz je samozrejne spatne).

opravdu velmi dobry priklad, dobrou chut
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

200g bílk./67kg Jo, to je v pohodě...
Já nevím, ale čím dál víc zastávám názor že méně je někdy více. A to nejenom v tomhle případě s bílkovinama, ale i s tréninkem, řešením pi**** ohledně tréninku, výživy atd...
Úplně v pohodě stačí dle mě 1.7g/kg BW, což je nějakých 115g bílkovin. Myslím, že se pak člověk bude cítit i lépe a nebude tělo zatěžovat zbytečným množstvím bílkovin a odpadem z nich, které mu vůbec v ničem nepomůžou. Tělo využije co potřebuje a se zbytkem má akorát zbytečnou práci navíc, kterou by jinak využilo mnohem lépe. Polopatě když to řeknu, tak se tělo prvně zabývá zbytkem/odpadem bílkovin, které nevyužilo aby se jich zbavilo, namísto obnovy/výstavby a podpory regenerace. Takže když odstraníš první bod (nadbytek bílkovin) - udeláš pro tělo více = méně je více
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
200g bílk./67kg Jo, to je v pohodě...
Já nevím, ale čím dál víc zastávám názor že méně je někdy více. A to nejenom v tomhle případě s bílkovinama, ale i s tréninkem, řešením pi**** ohledně tréninku, výživy atd...
Úplně v pohodě stačí dle mě 1.7g/kg BW, což je nějakých 115g bílkovin. Myslím, že se pak člověk bude cítit i lépe a nebude tělo zatěžovat zbytečným množstvím bílkovin a odpadem z nich, které mu vůbec v ničem nepomůžou. Tělo využije co potřebuje a se zbytkem má akorát zbytečnou práci navíc, kterou by jinak využilo mnohem lépe. Polopatě když to řeknu, tak se tělo prvně zabývá zbytkem/odpadem bílkovin, které nevyužilo aby se jich zbavilo, namísto obnovy/výstavby a podpory regenerace. Takže když odstraníš první bod (nadbytek bílkovin) - udeláš pro tělo více = méně je více

Vidis, proto neresim pi*oviny jak rikas a jim. Kdyz to zpetne zpocitam, mam tam 200. A? Ja hlady nebudu...alechapu na co narazis->zbytecne moc-nevyuziti, zatizeni trav. Traktu..... ale proste, jim.
Petey

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a funguje ti to?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak do sebe dostat přílohy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: