|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
P4hill
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
Ve škole? Tomu rozumim  já si to s utahováním stovkovejch matek a bušenímpalicí nějak to usínání nedokážu představit. Ba ne.Taky to mívám o pauze. A celkem mi pomáhá protahovací cvičení a dechové cvičení. Uvidíme no, jak se ti bude spát po tom navýšení kcal. Ale k tomu by bylo dobré postnout jídelníček před a po třebas, at je, co srovnávat. Nemyslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanaliM

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
pusť si záznam z poslanecké sněmovny - to tě zaručeně uspí
(anebo si najdi holku  ...ona tě dostatečně "unaví") _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | pusť si záznam z poslanecké sněmovny - to tě zaručeně uspí
(anebo si najdi holku ...ona tě dostatečně "unaví") |
Holka tě spíš zaručeně bude v noci budit taky ale když si najde dobrou holku, tak ta bude budit příjemnými způsoby
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
S tou holkou no, to už je pro mne snažší vyhrát MČR v kulturistice.
189cm/71kg- hmotnost nechci moc zvyšovat, spíše vytrvalost a sílu.
Jídelníčky mam zhruba dva typy:
A)Snídaně: 110g vloček/bulgur, protein, hrst ovoce, trocha ořechů =>kaše+posypu kokosem
Svačina: soj. rohlík/žitná houska, banán, mandarinka, cottage
Oběd: 110g rýže, 160g kuře/krůta, červená cibule, rajče, trocha mandlí
Trening (když fitko tak po něm 20g hydra, 10g malty), když běh tak půl hoďky po mandarinka
Večeře (cca hodinu po treningu): to samé co oběd
B)Snídaně: 110g vloček/bulgur, protein, hrst ovoce, trocha ořechů =>kaše+posypu kokosem
Svačina: soj. rohlík/žitná houska, banán, mandarinka, cottage
trening ( běh) -půl hoďky po mandarinka
Oběd (cca hodinu po tréningu): 110g rýže, 160g kuře/krůta, červená cibule, rajče, trocha mandlí
Večeře: žitná houska, 4 vajíčka, zelenina, 50g šunky z Lidlu (96% masa), trocha ořechů
Každý den multivitamín, 50mg zinku, 15mg železa, B-komplex.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
Toho maltodextrinu tam davas jak pro vrabce (hydra taky) přidej klidne 40/50, pokud chces nabrat. V tekute forme to snad pujde pozřít :) No a po aerobce muzes klidne taky, nebo klidne k mandarince pridej i banan :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Vítej v klubu, chodím spát mezi 22-23 hodinou, někdy mi i celkém trvá než usnu, pak usnu a každou 1,5 - 2 hodiny se budím, někdy žízen, někdy wc, ale většinou jen tak, po chvilce se otočím a spím dál a i když vstávám mezi 7-8, a teoreticky spím 8 hodin třeba, ale díky tomu, že se probudím 4x za noc, tak naspím totoální prd... poslední dobou jezdíme s kámošem cvičit v 10 ráno, takže po fitku odpoledne je to totálka a kolikrát bych jen tak na místě usnul, v posilce jsem občas taky pěknej unavanej.
Kafe nepiju, maximálně si dám okolo té 10 hodin před tréninkem jednu tabletu coffeinu. Jídlo by neměl být problém. Dávám cca 400g S, 130-155g B a tuků nvm, ale taky celkem dost - 4 vejce, na noc 500g bílej jogurt + arašídy. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
To máme podobné, taky vstávám v 7. Pár krát týdně i dřív, tréninky mívám ale odpo (cca 14 nebo 17, záleží na škole). Přes víkendy máme vždy těžší tréninky, v sobotu závody (teď přes zimu každý víkend) a po závodě ještě trénink.
Kafe jsem pil, ale kvůli pálení žáhy jsem zrušil, teď už jen čaj- bílý, zelený.
Jak jsem psal, u mě jsou krize občasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Já spím cca 3 hodiny v noci. A to už pořádně dlouho. Pro mě je největší relax si sednout k fotbalu k tv a čučet, jinak si nedokážu odpočinout. Chodím si lehnout v 22 cca a do půlnoci se koukám na videa nebo na tv. Vstávám ve 4:05. Někdy je to hec, ale dá se to. Zatím teda
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
Měl jsem něco podobného, když jsem cvičil HIIT 100 - 6x týdně. Potom, co jsem nasadil multi +vápník hořčík zinek a začal pít Magnesii to přestalo, zřejmě šlo o nedostatek vitamínů nebo minerálů. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
Njn je to v prd...., u me taky, ale nejhorší to bylo pres leto to sem vstával každou hodinu a od 4 sem cumel akorat kazdych 15 min do mobilu kdy uz budu vstavat, ale paradoxne sem vyspany byl a unavenej snad nikdy ...v posledni dobe uz spim tak ty 2-3 hodky v kuse zadnej zázrak ale aspon to..a v pondelj se mi povedl rekord od půlnoci do 7 vkuse  ten pocit rano  a nevim proc ..mozna z treninku ptz me bolely nohy jeste v ctvrtek ..coz se mi taky dlouho nestalo...  jinak normalne muzu treba vysu**t sobe i mlade dusi z tela, sice to zaborim do 5 sec, ale pak se taky tak rychle probudím....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Tak na dnešek to taky šlo, usnul jsem asi okolo 23 hodiny a probudil se až před 4, no a po druhý před 7, tak jsem to ještě na hodinku zalomil, hlavně se mi skoro celou noc furt zdají nějaké sny, což znamená, že nejsem v té správné fázi spánku, ne? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
není jak vám....  asi chlapci už stárnete..
já chodím spát kolem 10-11 hod a vstávám v 7:00.. v noci max 1 vyčůrat a ihned zalomím.. fajn proč ne ve 20 letech,.. ale odpoledne si dám ještě Před/po tréninku šlofíka tak 3-4 hoďky
sečteno podtrženo denně 11-13 hodin denně _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
To MAST3R: Dneska úplně to samé, jen kolem 5 a potom o pul 7. Akorát žádné sny, ale včera jich bylo hodně.
Včera jsem si dal po běhu 2ks vanilkových rohlíčků, tak možná cukry zabraly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | .
Včera jsem si dal po běhu 2ks vanilkových rohlíčků, tak možná cukry zabraly. |
Tak to dneska bude "za trest" minimalne o hodinu kardia navic a low carb ne? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Ne to ne, dneska už byl rychlejší (40 minut) běh, rotoped půl hoďky když jsem přiběhl a 5 sérii výpadů.
Zase mě bolí tříslo, tak dávám volnější den. Zítra závod a dlouhý trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|