Zaslal: pá prosinec 13, 2013 9:29 pm Předmět: Problém s objemem.
Zdravím Vás,
chtěl bych se zeptat jestli existuje určitý tréningový plán na objem doma. Jelikož se teď určitou dobu nedostanu do fitka tak můžu posilovat jenom doma, a mam pouze dvě 8,5kg jednoručky a pak velkou činku která má cca 25kg, dá se s tímto a speciálním tréningem nabrat objem? Je pravda že když jsem cvičil "klasicky" tak jsem s tímto nabral svalovou hmotu ale ne zas tak moc. Nenašel jsem to na internetu nikde tak proto sem píšu, věřím že mi někdo poradí, děkuji za rady' :)
ked máš 50kg a začínaš, tak čo-to s rozumnou stravou naberieš, inak neviem Karle hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
1) Pořešit stravu
2) Lepší cvičit s vlastní váhou než s těma dětskejma činečkama.
Ale zázraky bych nečekal. Těžká činka je těžká činka.
Spíš bych se soustředil na cviky s vlastní váhou, pomocí kterých budeš pracovat na síle do té doby, než se dostaneš zpátky k železu. Pro domácí studium můžu vřele doporučit knihu Naked Warrior od Pavla Tsatsoulina.
1) Pořešit stravu
2) Lepší cvičit s vlastní váhou než s těma dětskejma činečkama.
Ale zázraky bych nečekal. Těžká činka je těžká činka.
Spíš bych se soustředil na cviky s vlastní váhou, pomocí kterých budeš pracovat na síle do té doby, než se dostaneš zpátky k železu. Pro domácí studium můžu vřele doporučit knihu Naked Warrior od Pavla Tsatsoulina.
Hovno se v tom vyznam, ale na crossfit by mu to stacilo ne? Nebo na podobné řádění.....
Pravdu ma Zelezna koule
co se tyce objemu: shyby, kliky na bradlech, kliky ve stojce, drepy na jedne noze
a s tim co ma tak max OHS,tlaky s velkou cinkou ve stoje, bicepsy a tim to hasne
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
vsude jsem o tom vela slysel, ale nikde nevidel nejake principy
o co teda jde? vypada to, ze o tom vis hodne, tak mi napis prosim hlavni myslenku, klidne i kostru do PM
dik
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
vsude jsem o tom vela slysel, ale nikde nevidel nejake principy
o co teda jde? vypada to, ze o tom vis hodne, tak mi napis prosim hlavni myslenku, klidne i kostru do PM
dik
Pokiaľ toto pripadá niekomu ako poskakovanie, tak prosím:
a sú ich stovky, stačí hľadať.
P90X sa skladá z 12 videí, každé je zamerané na niečo iného, cvičí sa 90 dní podľa rozvrhu. Napríklad:
P: chrbát prsia brucho U: plyometrické cviky S: Ramená, ruky, brucho Š: Joga, P: Nohy a chrbát S: Kendo N: Strečing alebo voľný deň
Opakuješ tri týždne, potom sa cviky vymenia za iné, alebo popresúva poradie. Celé je to premyslené. Každý jeden tréning začína rozohriatím – to je to hopsanie ktoré spomína želaznáguľa – potom hlavné cvičenie a na konci ukľudňujúce zvoľňujúce cvičenia. Väčšinou sa cvičí každý deň hodinu. Cvičí sa aj s hrazdou aj s činkami, a kto chce, môže cvičiť aj s ťažšími činkami. Väčšinou však s vlastnou váhou. Každý koľko bude vládzať. Celkovo je to zamerané skôr na celkovú telesnú zdatnosť, kondíciu, balans, flexibilitu. Nejedná sa o objemové cvičenie pre kulturistov. Na doma však veľmi dobré. Teda nie je to len nejaké poskakovanie… To je dosť obmedzený pohľad…
Mrkvičko, omlouvám se - ne poskakování, ale poskakování, občas poskakování s činkama, sem tam nějakej "cool" cvik z jógy a mám snad dokonce dojem, že jsem tam zahlíd i shyb!
Sračka mega sračka, už jsem zapomněl, že jsem to viděl...
Jestli toto má být kvalitní programing, tak jsem asi mimo.
Co se mě týče, budu si furt mlejt tu svou :) luigginicu, kašli na cardio á la bodyrock, pracuj na síle pomocí cviků s vlastní váhou, abys moh zvedat velký činečky, až se vrátíš do svý oblíbený rambodílny. (malá nápověda: naked warrior :)
Gula, aj to je názor, máme demokraciu. To aj ja si môžem povedať, že naked warrior tvorí len drep a klik, navyše na jednej nohe. To keď povieš v posilovni, že vieš drep na jednej nohe, niekomu čo robí drepy s 200 kg, tak sa od smiechu asi bude krčiť na zemi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru