|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DevillHP
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
Dneska to zas byla hrůza. Ve 3 (to jsem nemohl potom pár minut zabrat a byla mi zima) o pul 5, půl 7 a 7:15 budíček.
A to jsem včera přidal na jídle a ubral trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Nic neni hned. A tim, že to takhle hrotíš, si moc nepomůžeš. Dej se do klidu. Prijde to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, ty si myslis, ze jeden den udelas neco jinak a hned se vse otoci o 180° ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Ne to ne, dneska už byl rychlejší (40 minut) běh, rotoped půl hoďky když jsem přiběhl a 5 sérii výpadů.
Zase mě bolí tříslo, tak dávám volnější den. Zítra závod a dlouhý trénink. |
V jednom dni závod a dlouhý trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
...taková horká vana (nejlépe sauna) tělo unaví oslabí
...hlavně v tý vaně neusnout !
tak mne napadá: nevypil jsi něco s obsahem Guarany ?
...jsem si koupil v jednom Americkým supermarketu limču podle etikety s velkým nápisem Guarana Lemonade-byl fofr, tak jsem vzal dvě dvoulitrové brmolády, kde psali "ideální pro řidiče na dlouhou cestu" ... jen jsme s kamarádkou nepřeložili ten zbytek menším písmem  a tak jsme během cesty vyblemcali tu lahodnou šťávu...každý 2l a dvě následné noci ani oko nezamhouřili  ... no ono tam stálo něco v tom smyslu, že se to nemá pít najednou, že je to koncentrované _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | DevillHP napsal: | Ne to ne, dneska už byl rychlejší (40 minut) běh, rotoped půl hoďky když jsem přiběhl a 5 sérii výpadů.
Zase mě bolí tříslo, tak dávám volnější den. Zítra závod a dlouhý trénink. |
V jednom dni závod a dlouhý trénink? |
Co to je za sport? předpokládám, že to neni ping pong a už vůbec ne šachy
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Horský běh- runhill. Vždycky běžím závod a po něm dávám se sparingem ještě trenink. Náročné to je, to netvrdím.
Dneska to bylo super ale, závod se povedl, trénink taky, ale mam zase v hajzlu (slušně řečeno ) tříslo.
S guaranou jsem nevypil nic, piju jen obyč. vodu a zelený čaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
moc fajn sport hele, ale co ještě po závodě děláš za dlouhý trenink, pochopil bych jedine nejakej low intensity s vyjetím se na rotopedu
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Tím, že ten závod je každý víkend a není to moje specializace, tak nevyhrávám a neumisťuji se a ani nechodím na 100%. Je to spíš takový rychlejší a náročnější trénink + po něm delší běh (už pravý trenink)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
Problém se spaním je indikátor toho, že je chyba ve stravě nebo v tréninku. Zkus obměnit stravovací návyky a experimentovat s tím, co Ti funguje nejvíc (běh na hodně, hodně dlouhou trať) a rozhodně doporučuju cyklovat a periodizovat tréninkový objem. Pravidelná relaxace (sauna, pára, masáž, meditace, dechová cvičení - cokoli, co Ti funguje) rozhodně pomůže.
Takhle od boku bych to ale šacovat na příliš intenzivní trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:37 pm Předmět: Re: Noční probouzení |
|
|
| DevillHP napsal: | Zdravím,
posledních pár dnů (cca 9) se mi stává, že se budím několikrát za noc. Otevřu oči, kouknu na mobil kolik je, převalím se a zase usnu. Když se probudím v noci cítím se plný síly, ale ráno, když mi zazvoní budík tak né a né se dokopat ke vstávání ................ |
Mám to úplně stejně, taky si myslím že by bylo fajn, dát si trošku pauzu od tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:04 pm Předmět: Re: Noční probouzení |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | DevillHP napsal: | Zdravím,
posledních pár dnů (cca 9) se mi stává, že se budím několikrát za noc. Otevřu oči, kouknu na mobil kolik je, převalím se a zase usnu. Když se probudím v noci cítím se plný síly, ale ráno, když mi zazvoní budík tak né a né se dokopat ke vstávání ................ |
Mám to úplně stejně, taky si myslím že by bylo fajn, dát si trošku pauzu od tréninku. |
Myslím, že tohle trápí většinu z nás, z těch, co se ženou za tím nejlepším
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
Je asi pravda, že tréningy mužou být příliš intenzivní no, ale já mam asi takovou psychiku (věnovat tomu vše).
Takže tím, že se budím mi tělo dává signály, že je vlastně pořád nastartované a chce trénovat. Ale správně má být UBRAT. Chápu to správně?
Možná to nesouvisí, ale díky vytrvalosti jsem míval nízké tepy a teď i když sedím relativně v klidu u PC, tak mam lehce zvýšené.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že ti tady nikdo takhle konkrétně nedokáže říct jasně, je to v treninku nebo je to ve stravě. Za prvé víme naprosté minimum a za druhé i tak to má každý jinak.
Problém může být v tom i v tom, ale třeba i v hlavě apod.
Ale chápu tě, prostě tě to baví. Nic, co se dělá na půl plynu, není dobře a čas se má využít. Ale to přece nemusí být nutně na nějakou fyzicky náročnou činnost. Ba naopak, ve spánku si tělo přebírá to, co se naučilo přes den a zlepšuješ se jím. To si uvědom a třeba ti to pomůže. Nebo si to neuvědomuj, prostě chrápej alespon 6 hodin v kuse a bude vše ok přece
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Já mám poslední dobou taky děsnej problém, prostě nemůžu spát. Jsem unavenej, tak si jdu lehnout kolem 22-23 (vstávám v 0600) a třeba do 0200 hodin se převaluju a lítaj mi myšlenky, prostě neusnu, přestože jsem unavenej a pak spím 4 hodiny.
Potom i když mám přes den energii, tak cca 2 hodiny před tréninkem začínám být unavený a ta únava se exponenciálně zvyšuje až se těsně před tréninkem blíží nekonečnu a já si musím jít min. na 1 hodinu lehnout (takže přestože oficiální začátek tréninku je v 16-17, tak dřív jak v 18 se mi ještě nepovedlo začít). A tohle platí i o víkendu, kdy spím klidně 15 hodin.
O prázdninách se to všechno zklidní a já se dostanu do přirozeného rytmu (chodit spát o půlnoci a vstávat v 8), takže ze všech problémů viním školu :-D.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|