Problém s objemem.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém s objemem.  Úvodní stránka -> Trénink -> Problém s objemem.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkvičko,

Naked Warrior je tréninkový systém založený na principech (což bys pochopil, kdyby sis knihu přečetl). P90X je dort pejska a kočičky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keď je taká dobrá tá kniha. Mám podotázku, prečo jej autor Pavel Tsatsouline nevyzerá ako poriadna korba, ako hora mäsa, skôr ako obyčajný priemerný chlapík.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obyčejný průměrný chlapík, se kterým bys do bitky určitě jít nechtěl

Ten chlap má sílu jak hovado, flexibilitu, o které se může baletkám zdát, téměř 100% skóre na FMS screenu a o designování tréninkových programů zapomněl víc, než ty budeš kdy vědět. Navíc umí svoje znalosti perfektně předat ostatním trenérům/instruktorům a jeho metodologie pomohla např. Donniemu Thompsonovi překonat total 3000lb (jako prvnímu). Ale protože nevypadá jak nařezenaj king kong, tak je podle všeho nýmand... Bohajeho.
Foresten

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednoduse receno: objem doma ? = kalistenika :)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Obyčejný průměrný chlapík, se kterým bys do bitky určitě jít nechtěl

Ten chlap má sílu jak hovado, flexibilitu, o které se může baletkám zdát, téměř 100% skóre na FMS screenu a o designování tréninkových programů zapomněl víc, než ty budeš kdy vědět. Navíc umí svoje znalosti perfektně předat ostatním trenérům/instruktorům a jeho metodologie pomohla např. Donniemu Thompsonovi překonat total 3000lb (jako prvnímu). Ale protože nevypadá jak nařezenaj king kong, tak je podle všeho nýmand... Bohajeho.

Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:

Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval.

napadlo te nekdy, ze jsou lidi, co nechteji vypada jako Big Ronnie?
podivej se treba na sebrleho, kdyz zavodil
taky nepusobil buhvijak narachane, ale udelal nekolik rekordu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jožko.mrkvička napsal:

No veď ani ja nechcem vyzerať ako cvičenec na steroidoch. Chcel som len uzemniť gulu za to, že sa mi navážal do P90X, a celkom mi to vyšlo
Novic

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

Bože, to je názor jak osmiletýho kluka... Podívej se např. na Sablíkovou, která poráží ostatní mašiny.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Peter Ustinov napsal:
jožko.mrkvička napsal:

No veď ani ja nechcem vyzerať ako cvičenec na steroidoch. Chcel som len uzemniť gulu za to, že sa mi navážal do P90X, a celkom mi to vyšlo

Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha....
Tak ten objem tam jednoducho nie je. To je holý fakt. Pre niekoho je to dôležité, myslím že aj pre väčšinu mladých chlapcov tu. Chcú vyzerať, a preto cvičia...
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pro někoho je důležitá funkce, síla a zdraví. Např. pro kohokoli, kdo soutěží ve váhovkách, kdo si uvědomuje, že tahat hromadu masa navíc je hukot pro tělo a pro kohokoli, kdo chce bejt silnější než vypadá. Debata o ničem...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:

Tak ten objem tam jednoducho nie je. To je holý fakt. Pre niekoho je to dôležité, myslím že aj pre väčšinu mladých chlapcov tu. Chcú vyzerať, a preto cvičia...

jasne, objem dela dojem
ale ve finale je to jako mit posche a v tom 1,2 z fabie
podivej se treba na crossfitaky, a nebo z domaci zahradky, na Honzu Karese
sam rika, ze postava je vedlejsi produkt
temhle lidem jde o vysledky na uplne jinem poli
to je asi jako by maratonci usilovali o vyrysovani
Petey

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

objem tam nie je? a co jako? cize aj Hany Rambod je srac,lebo nevyzera ako jeho zverenci?
P4hill

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha....

právě, že tady těhle chlapců je minimum, ti jsou jinde....v koupelně a mastí si hlavu voskem.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil MilanaliM dne ne prosinec 15, 2013 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problém s objemem. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: