|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Mrkvičko,
Naked Warrior je tréninkový systém založený na principech (což bys pochopil, kdyby sis knihu přečetl). P90X je dort pejska a kočičky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
Obyčejný průměrný chlapík, se kterým bys do bitky určitě jít nechtěl
Ten chlap má sílu jak hovado, flexibilitu, o které se může baletkám zdát, téměř 100% skóre na FMS screenu a o designování tréninkových programů zapomněl víc, než ty budeš kdy vědět. Navíc umí svoje znalosti perfektně předat ostatním trenérům/instruktorům a jeho metodologie pomohla např. Donniemu Thompsonovi překonat total 3000lb (jako prvnímu). Ale protože nevypadá jak nařezenaj king kong, tak je podle všeho nýmand... Bohajeho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Jednoduse receno: objem doma ? = kalistenika :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Obyčejný průměrný chlapík, se kterým bys do bitky určitě jít nechtěl
Ten chlap má sílu jak hovado, flexibilitu, o které se může baletkám zdát, téměř 100% skóre na FMS screenu a o designování tréninkových programů zapomněl víc, než ty budeš kdy vědět. Navíc umí svoje znalosti perfektně předat ostatním trenérům/instruktorům a jeho metodologie pomohla např. Donniemu Thompsonovi překonat total 3000lb (jako prvnímu). Ale protože nevypadá jak nařezenaj king kong, tak je podle všeho nýmand... Bohajeho. |
Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: |
Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval. |
napadlo te nekdy, ze jsou lidi, co nechteji vypada jako Big Ronnie?
podivej se treba na sebrleho, kdyz zavodil
taky nepusobil buhvijak narachane, ale udelal nekolik rekordu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jožko.mrkvička napsal: |
Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval. |
taky nepusobil buhvijak narachane, ale udelal nekolik rekordu |
No veď ani ja nechcem vyzerať ako cvičenec na steroidoch. Chcel som len uzemniť gulu za to, že sa mi navážal do P90X, a celkom mi to vyšlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Kvality môže mať. Ja sa nehrám na kinga, viem že by ma pravdepodobne rozbil v bitke. Ide mi len o to, že to na ňom nie je vidieť na prvý pohľad. Je to škoda, ak na niekom trénovanom nevidieť že by skutočne trénoval. |
Bože, to je názor jak osmiletýho kluka... Podívej se např. na Sablíkovou, která poráží ostatní mašiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jožko.mrkvička napsal: |
taky nepusobil buhvijak narachane, ale udelal nekolik rekordu |
No veď ani ja nechcem vyzerať ako cvičenec na steroidoch. Chcel som len uzemniť gulu za to, že sa mi navážal do P90X, a celkom mi to vyšlo |
Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha....
Tak ten objem tam jednoducho nie je. To je holý fakt. Pre niekoho je to dôležité, myslím že aj pre väčšinu mladých chlapcov tu. Chcú vyzerať, a preto cvičia...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
A pro někoho je důležitá funkce, síla a zdraví. Např. pro kohokoli, kdo soutěží ve váhovkách, kdo si uvědomuje, že tahat hromadu masa navíc je hukot pro tělo a pro kohokoli, kdo chce bejt silnější než vypadá. Debata o ničem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: |
Tak ten objem tam jednoducho nie je. To je holý fakt. Pre niekoho je to dôležité, myslím že aj pre väčšinu mladých chlapcov tu. Chcú vyzerať, a preto cvičia... |
jasne, objem dela dojem
ale ve finale je to jako mit posche a v tom 1,2 z fabie
podivej se treba na crossfitaky, a nebo z domaci zahradky, na Honzu Karese
sam rika, ze postava je vedlejsi produkt
temhle lidem jde o vysledky na uplne jinem poli
to je asi jako by maratonci usilovali o vyrysovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
objem tam nie je? a co jako? cize aj Hany Rambod je srac,lebo nevyzera ako jeho zverenci? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | Vyšlo? Tím že o cloveku ktery je maximalne flexibilni, velmi silny a dost zkuseny reknes, ze nevypada jak kultík? .....aha....
Tak ten objem tam jednoducho nie je. To je holý fakt. Pre niekoho je to dôležité, myslím že aj pre väčšinu mladých chlapcov tu. Chcú vyzerať, a preto cvičia... |
právě, že tady těhle chlapců je minimum, ti jsou jinde....v koupelně a mastí si hlavu voskem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MilanaliM dne ne prosinec 15, 2013 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|