|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | objem tam nie je? a co jako? cize aj Hany Rambod je srac,lebo nevyzera ako jeho zverenci? | Príklady priťahujú. Rozmýšľaj! Ak máš prežiť, musíš vedieť rozmýšľať, vyvodzovať závery na základe toho, čo vidíš. O tom je skutočný život.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem Pavla na vlastní oči udělat spoustu věcí, které bych označil jako příkladnost. Ať už šlo o neuvěřitelné silácké kousky, ukázky jeho flexibility a pohyblivosti, schopnosti dokonale učit a vést obrovskou třídenní akci pro víc než sto lidí - nebo o jeho skromnost, gentlemanství, pokoru, otevřenost, ochotu se učit novým věcem a neustále zlepšovat vlastní metodologii. To mi imponuje daleko víc než sixpack nebo bicák...
Mimochodem, Pavel je Master of Sports. Schválně se koukni, co musel zvládnout, aby to získal (váhovka tuším kolem 75kg). To rozhodně není pro čajíčky a každej Ferda to nezvládne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Promin, ale pokud porovnavas jen to, jak vypadaji, jsi... debil.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Ak by si si to prečítal poriadne od začiatku vlákna, tak by si prišiel na to že ja porovnávam aj na základe P90X a warior naked... A jedno z kritérií je aj ako vyzerajú autori programov. Takže si svoje invektívy nechaj pre seba, a nabudúce si prečítaj celé vlákno než sa začneš tak sprosto zapájať do debaty. Truhlík!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Ak by si si to prečítal poriadne od začiatku vlákna, tak by si prišiel na to že ja porovnávam aj na základe P90X a warior naked... A jedno z kritérií je aj ako vyzerajú autori programov. Takže si svoje invektívy nechaj pre seba, a nabudúce si prečítaj celé vlákno než sa začneš tak sprosto zapájať do debaty. Truhlík! |
Takze objemova rutina ronnieho colemana bude nejlepsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | jožko.mrkvička napsal: | | Ak by si si to prečítal poriadne od začiatku vlákna, tak by si prišiel na to že ja porovnávam aj na základe P90X a warior naked... A jedno z kritérií je aj ako vyzerajú autori programov. Takže si svoje invektívy nechaj pre seba, a nabudúce si prečítaj celé vlákno než sa začneš tak sprosto zapájať do debaty. Truhlík! |
Takze objemova rutina ronnieho colemana bude nejlepsi? |
ano, ale JENOM pro nej
on se k tomu dopracoval lety treningu
zohlednuje pomer svalovych vlaken, regenereci, odpoved organismu na zatizeni, delku rustovych fazi jednotlivych svalovych skupin, jidelnicek, doplnky vyzivy....
kazdy si musi najit svoji cestu
ale ano, nektere cesty obecne pomuzou vice nez jine _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | A jedno z kritérií je aj ako vyzerajú autori programov. |
Nesmysl. To by pak asi nikdo nedělal CrossFit, protože Greg Glasman je dle svých slov "too busy to do CrossFit" a vypadá jak tlustej strejda od traktoru: http://games2010.crossfit.com/static/images/megan_GlassmanOpenUpdate1-26.png
(což teda ostatně pro mě osobně něco vypovídá o tom, co je primárním cílem CF, ale to je úplně na jinou debatu - a ostatně se do ní ani pouštět nechci)
Pavlovu figuru bych přirovnal k Bruce Leemu - a o tom bys těžko řekl, že je to nýmand, co nic neumí a je to nula oproti týpkovi, co vymyslel poskakování v obýváku.
Hlavní kritérium tréninkového programu jsou výsledky, které přináší - ať už je kýžený výsledek vizáž, síla, sportovní výkon nebo flexibilita.
Mimochodem, v sobotu jsem byl na workshopu Paula McIlroye v Londýně, tady se můžeš kouknout na výsledky jeho klientů, kteří cvičí na základě metod Pavla Tsatsoulina:
http://www.paulmcilroy.com/Clients/
Neříkám, že je P90X špatné, nebo že s ním lidi nemají výsledky. Jen říkám, že k cíli vedou optimálnější a efektivnější cesty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Ak by si si to prečítal poriadne od začiatku vlákna, tak by si prišiel na to že ja porovnávam aj na základe P90X a warior naked... A jedno z kritérií je aj ako vyzerajú autori programov. Takže si svoje invektívy nechaj pre seba, a nabudúce si prečítaj celé vlákno než sa začneš tak sprosto zapájať do debaty. Truhlík! |
Bejt tebou, koupím si jinej matroš...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
Já tam vidím asi jediný rozdíl. Tsatsouline nemá oholený hrudník. Nebo mi ještě něco uniklo? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Já tam vidím asi jediný rozdíl. Tsatsouline nemá oholený hrudník. Nebo mi ještě něco uniklo? |
....žila na bicepsu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
jozko mrkvicka a jeho skutocny zivot...a nazory ako rando _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|