|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balboa
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 9:26 pm Předmět: Vzpamatujte se... |
|
|
BCAA jsou nejpřeceňovanější suplement. A to Ti podepíšu frájo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:37 pm Předmět: Re: Vzpamatujte se... |
|
|
| Balboa napsal: | | BCAA jsou nejpřeceňovanější suplement. A to Ti podepíšu frájo |
To tvrdí i moje máma. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Mne sa sice bcaa osvedcili ale co si myslia profici je celkom ina vec. Toto je odpoved slavneho undercover pro:
Originally Posted by anton3196
Hi UCP. Do you use bcaa's and multivitamins supplements?
Odpoved:
Multi, yes. BCAA, no. I think the popularity of the bcaa drinks is laughable. If you are eating plenty of complete protein sources, you don't need extra bcaas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
úprimne, odpovede undercoverpra sú na bežného naturálneho cvičenca irelevantné, nemá takú stravu jak henten profík a tobôž nešlape na daných produktoch, ktoré robia z využiteľnosti úplne samostatnú kapitolu hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | úprimne, odpovede undercoverpra sú na bežného naturálneho cvičenca irelevantné, nemá takú stravu jak henten profík a tobôž nešlape na daných produktoch, ktoré robia z využiteľnosti úplne samostatnú kapitolu hehe |
Presne tak, s tym plne suhlasim. Treba to brat v kontexte..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Cellucor Beta BCAA
Chuť: Citrónová limonáda, chuťově super, žádnou chemickou pachuť jsem necítil a sladké akorát
Rozpustnost: Tady jsem koukal, ač jsou to BCAA, tak po zashekrování ani zbyteček ničeho nerozpuštěného
A k samotným BCAA... oni to nejsou úplně jen BCAA, spíš bych je řadil o něco víc než jen BCAA a to díky přidaným látkám jako: Beta Alanin, Citrulin malat, HICA.
Užíval jsem 2 odměrky před tréninkem (23g) a 2 odměrky během tréninku. A můžu říct že lepší BCAA co do účinku jsem nepoznal + další pozitiva jako že dokážou krásně nakopnout. Ostatní látky člověk asi nepozná, ale určitě je to plus že jsou tam obsaženy.
Jediný negativum je asi cena. Ale to je už na každým zda chce něco funkčního, tak si připlatí a naopak.
Za mě bych doporučil společnou kombinaci s Amino1... je asi to nejlepší co kdo může pro sebe udělat. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
Compress Expand BCAA Instant Drink
- udělal jsem si radost a koupil tyhle instantní BCAA v chuti Orange. Rozpouštějí se fakt instantně, což ovšem není takový div. Co mě dost překvapilo je až přímo autentická chuť pomeranče. První doušek mi normálně evokoval vůni pomerančové kůry. Jsou maličko nahořklé, tak jako ta pomerančová slupka. Chuť mě vážně dostala.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenost s Argininem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Má někdo zkušenost s Argininem? |
Má
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
vejdy: precti si neco o agmatinu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Zajímavej produkt ten Agmatine,ale dal jsem přednost AAKG od Biotechu.Díky za info
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | @Bara : prosím o podrobnější tvojí recenzí,děkuji |
Arginin pokud už používat,tak na základě teorie a mnou zkoušených postupů,dávej po hlavních jídlech dávku v rámci 1-3g.Má mít vliv zejména na funkci mozku a CNS,takže asi tolik.je to poměrně levná záležitost pro testování.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
Bara dík to vyzkouším,slyším to poprvé,já většinou dával před a po treninku,připadal jsem si takovej více napumpovanej,ale libido asi dělá hodně i tak vyzkouším,díky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|