AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Balboa

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 9:26 pm    Předmět: Vzpamatujte se... Odpovědět s citátem

BCAA jsou nejpřeceňovanější suplement. A to Ti podepíšu frájo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:37 pm    Předmět: Re: Vzpamatujte se... Odpovědět s citátem

Balboa napsal:
BCAA jsou nejpřeceňovanější suplement. A to Ti podepíšu frájo

To tvrdí i moje máma. ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
seeya

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne sa sice bcaa osvedcili ale co si myslia profici je celkom ina vec. Toto je odpoved slavneho undercover pro:

Originally Posted by anton3196
Hi UCP. Do you use bcaa's and multivitamins supplements?

Odpoved:
Multi, yes. BCAA, no. I think the popularity of the bcaa drinks is laughable. If you are eating plenty of complete protein sources, you don't need extra bcaas.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úprimne, odpovede undercoverpra sú na bežného naturálneho cvičenca irelevantné, nemá takú stravu jak henten profík a tobôž nešlape na daných produktoch, ktoré robia z využiteľnosti úplne samostatnú kapitolu hehe
seeya

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
úprimne, odpovede undercoverpra sú na bežného naturálneho cvičenca irelevantné, nemá takú stravu jak henten profík a tobôž nešlape na daných produktoch, ktoré robia z využiteľnosti úplne samostatnú kapitolu hehe

Presne tak, s tym plne suhlasim. Treba to brat v kontexte..
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cellucor Beta BCAA

Chuť: Citrónová limonáda, chuťově super, žádnou chemickou pachuť jsem necítil a sladké akorát
Rozpustnost: Tady jsem koukal, ač jsou to BCAA, tak po zashekrování ani zbyteček ničeho nerozpuštěného

A k samotným BCAA... oni to nejsou úplně jen BCAA, spíš bych je řadil o něco víc než jen BCAA a to díky přidaným látkám jako: Beta Alanin, Citrulin malat, HICA.
Užíval jsem 2 odměrky před tréninkem (23g) a 2 odměrky během tréninku. A můžu říct že lepší BCAA co do účinku jsem nepoznal + další pozitiva jako že dokážou krásně nakopnout. Ostatní látky člověk asi nepozná, ale určitě je to plus že jsou tam obsaženy.
Jediný negativum je asi cena. Ale to je už na každým zda chce něco funkčního, tak si připlatí a naopak.
Za mě bych doporučil společnou kombinaci s Amino1... je asi to nejlepší co kdo může pro sebe udělat.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Compress Expand BCAA Instant Drink

- udělal jsem si radost a koupil tyhle instantní BCAA v chuti Orange. Rozpouštějí se fakt instantně, což ovšem není takový div. Co mě dost překvapilo je až přímo autentická chuť pomeranče. První doušek mi normálně evokoval vůni pomerančové kůry. Jsou maličko nahořklé, tak jako ta pomerančová slupka. Chuť mě vážně dostala.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
vejdy

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má někdo zkušenost s Argininem?
Bara

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Má někdo zkušenost s Argininem?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Bara : prosím o podrobnější tvojí recenzí,děkuji
Luster

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy: precti si neco o agmatinu
vejdy

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavej produkt ten Agmatine,ale dal jsem přednost AAKG od Biotechu.Díky za info
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
@Bara : prosím o podrobnější tvojí recenzí,děkuji

Arginin pokud už používat,tak na základě teorie a mnou zkoušených postupů,dávej po hlavních jídlech dávku v rámci 1-3g.Má mít vliv zejména na funkci mozku a CNS,takže asi tolik.je to poměrně levná záležitost pro testování.
mirus

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Compress Expand BCAA Instant Drink

- udělal jsem si radost a koupil tyhle instantní BCAA v chuti Orange. Rozpouštějí se fakt instantně, což ovšem není takový div. Co mě dost překvapilo je až přímo autentická chuť pomeranče. První doušek mi normálně evokoval vůni pomerančové kůry. Jsou maličko nahořklé, tak jako ta pomerančová slupka. Chuť mě vážně dostala.

No vidíš a mě zase ten pomeranč moc nesedí. Ten druhej (ananas) jsem schopen celou pixlu vypít během pár dní ( v ledové vodě) každý máme to svý .
vejdy

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara dík to vyzkouším,slyším to poprvé,já většinou dával před a po treninku,připadal jsem si takovej více napumpovanej,ale libido asi dělá hodně i tak vyzkouším,díky moc!
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: