|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 8:48 pm Předmět: Low carb |
|
|
Zdravičko.
Neviete mi poradiť nejaké tipy na nizkosacharidové svačinky? Stale točim len cottage, tunak, mozzarella. Chcelo by to zmenu, resp. trochu si to spestriť.
Plus poraďte mi prosim ako sa zbaviť tukového vankúšika pod pupkom. Nie a nie sa ho zbaviť, nech robím čo robím.
Veľmi pekne ďakujem za pomoc. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
P4hill
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
vařené bílky plněné např. ochuceným tvarohem (bylinky, koření, nakrájená šunka, sýr). uvaříš celá vejce natvrdo, rozpůlíš, vyndáš zloutky, uděláš náplń a lžičkou dáš do bílku a k tomu zelenina...to jím v low carb dnech a chutná mi to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
+ v mém podpisu na stránkách najdeš i nějaké další low carb recepty
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 10:31 pm Předmět: Re: Low carb |
|
|
Já jsem si teď zvyknul dělat saláty. Orestovat maso (u mě vítězí kuřecí stehno), koupit v obchodě už nasekanou trávu (prodávají to obvykle v v 200, 250 či 500 g balení), nakrájet tam papriku a zalit dresingem.
Je toho hodně, takže to naplní žaludek, pro masožrouta mého typu ideální, zbodneš hodně zeleniny, maso lze takto připravit klidně na tři dny a netrvá to tak dlouho a jediné co obsahuje více kalorií je dresing. Nicméně, nějaké kalorie tak či tak potřebuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
A hlavně low-carb = high-fat, takže bych tam toho dresingu kydnul pořádnou nálož :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
A niečo okrem mäsa sa nenájde? :) Mäso mám na obed a večeru. Nechcem ho trepať ešte aj na desiatu či olovrant :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
mám dotaz ohledně tohoto citátu :
Charles Poliquin (jeden ze světově nejlepších silových trenérů, který trénoval olympijské medailisty ze 17 různých sportů a tisíce dalších top level profesionálních sportovců, zakladatel několika tréninkových vzdělávacích systémů) říká, že organismus většiny lidí není přizpůsoben na vysoce sacharidovou stravu (přičemž jako indikátor sacharidové tolerance udává jednoduchý test snídaně: pokud se po vysoce sacharidové snídani cítíte více unaveni než před ní, tak vysoce sacharidová strava není pro Vás (Poliquin jako příklad takového jedince udává sám sebe nebo kolegu trenéra Ch. Thibaudeaua a jako jedince sacharidově orientovaného M. Šarčeva a již zmiňovaného J. Berardiho) a takoví lidé mohou těžit lépe z vysoce tukové stravy.
Zkoušel to někdo z Vás se takto stravovat a přibírat na váze ( " kvalitně")? Silně uvažuji, že to zkusím , jenže nevím jakej nástřel jídelníčku. Hodlili by se mi nějaké rady, pokud tedy nejste na tom jak já :D
Uvažoval jsem : 2g B, 2g T, 2.5g S
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
U low-carb se ti bude přibírat obtížně ,podívej se do místních logů pár lidí jede tenhle styl stravování .Chce to jen hledat _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | U low-carb se ti bude přibírat obtížně ,podívej se do místních logů pár lidí jede tenhle styl stravování .Chce to jen hledat |
já u low carb paleo docela pěkně přibírala (ač jsem ani nechtěla :D) ale vypadalo to, že to byly celkem i svaly a hlavně síla šla pěkně nahoru..ale já chci hubnout, takže teď jedu vlny..a s více jak 200g sach./den se mi to blbě tráví...ale low carb vyžaduje hodně vůle..mě chyběly celozrné těstoviny a rýže :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Tsunami napsal: | | Pitkin napsal: | U low-carb se ti bude přibírat obtížně ,podívej se do místních logů pár lidí jede tenhle styl stravování .Chce to jen hledat |
já u low carb paleo docela pěkně přibírala (ač jsem ani nechtěla :D) ale vypadalo to, že to byly celkem i svaly a hlavně síla šla pěkně nahoru..ale já chci hubnout, takže teď jedu vlny..a s více jak 200g sach./den se mi to blbě tráví...ale low carb vyžaduje hodně vůle..mě chyběly celozrné těstoviny a rýže :D |
No hlavně já si představuju low-carb jinak než autor ... 2,5 g sach/den se mi moc jako low-carb nezdá .
Při tvém příjmu energie se docela divim ,že si schopná něco břibrat pokud nepočítám tuk. |
až odbudu pár závodů ve váhovce, musím příjem navýšit já vím, jím málo... a mám z toho pomalý metabolismus...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Pitkin napsal: | | Tsunami napsal: | | Pitkin napsal: | U low-carb se ti bude přibírat obtížně ,podívej se do místních logů pár lidí jede tenhle styl stravování .Chce to jen hledat |
já u low carb paleo docela pěkně přibírala (ač jsem ani nechtěla :D) ale vypadalo to, že to byly celkem i svaly a hlavně síla šla pěkně nahoru..ale já chci hubnout, takže teď jedu vlny..a s více jak 200g sach./den se mi to blbě tráví...ale low carb vyžaduje hodně vůle..mě chyběly celozrné těstoviny a rýže :D |
No hlavně já si představuju low-carb jinak než autor ... 2,5 g sach/den se mi moc jako low-carb nezdá .
Při tvém příjmu energie se docela divim ,že si schopná něco břibrat pokud nepočítám tuk. |
až odbudu pár závodů ve váhovce, musím příjem navýšit já vím, jím málo... a mám z toho pomalý metabolismus... |
Ale nevim jestli je zrovna dobré hubnout teď vlnama .Nechci rejpat, měl sem za to že Paleo stravování je životní styl a ne že si dvakrát za rok skočim do vln tlačit sacharidy _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Tsunami napsal: | | Pitkin napsal: | | Tsunami napsal: | | Pitkin napsal: | U low-carb se ti bude přibírat obtížně ,podívej se do místních logů pár lidí jede tenhle styl stravování .Chce to jen hledat |
až odbudu pár závodů ve váhovce, musím příjem navýšit já vím, jím málo... a mám z toho pomalý metabolismus... |
Ale nevim jestli je zrovna dobré hubnout teď vlnama .Nechci rejpat, měl sem za to že Paleo stravování je životní styl a ne že si dvakrát za rok skočim do vln tlačit sacharidy |
..jasně je to životní styl, já jsem si to chtěla jen zkusit na léto, držela jsempaleo nakonec 4 měsíce :) ..ale to je už docela OT, nechci to tu zasírat nekonstruktivními věcmi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|