Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Mne k sypaniu nehra ta vaha 105-115 co sa mi zda na chlapa jeho rozmerov pomerne malo. Aky je vlastne haby vysoky? Kazdopadne jednemu sa chce tazko uverit ze takto moze vyzerat natural, vylucit sa to ale neda. Kadejaky zver pobehuje po tejto zemi.

Proto píšu,že je mi to fuk a vůbec to neřeším.Myslím si své a často se mýlím jako každý.Vždycky když sem někdo dá fotku,jakoukoliv,tak kouknu a jdu dál.Dobrej,horší,špatnej,atd...vůbec nepřemýšlím co jí,sype,jak spí,pracuje,atd...je mi to naprosto fuk.Nikomu se nehodlám cpát do jeho malinkýho světa.Zajímá mě člověk,který cokoli dělá pro jiné,zbytek je mimo mě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Silové výkony obdivuhodné, postava taky, ale klidně bych věřil že může jet čistě. Kus chlapa je, ale to neznamená, že musí zákonitě něco brát, genetika je mocná čarodějka.
Postava hodně statného chasníka k tomu steroidy a jiný doping nepotřebuješ. Kdyby byl vysekaný a měl takový svalový objemy, tak by už musel po něčem sáhnout, genetika negenetika. Abych to shrnul: Hodně velký chlap, co má obrovskou sílu a není líný se pořádně najíst.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Silové výkony obdivuhodné, postava taky, ale klidně bych věřil že může jet čistě. Kus chlapa je, ale to neznamená, že musí zákonitě něco brát, genetika je mocná čarodějka.
Postava hodně statného chasníka k tomu steroidy a jiný doping nepotřebuješ. Kdyby byl vysekaný a měl takový svalový objemy, tak by už musel po něčem sáhnout, genetika negenetika. Abych to shrnul: Hodně velký chlap, co má obrovskou sílu a není líný se pořádně najíst.

Videl si krome tehle fotky i ty ostatní? Takhle u tebe vypada statny chasnik? To si trochu prehnal heh. Statny chasnik je u me něco takového
Sabonis

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
seeya napsal:
...vylucit sa to ale neda. Kadejaky zver pobehuje po tejto zemi.

Tak nějak bych to shrnul. Viděl jsem na vlastní oči některý z největších a nejsilnějších lidí na planetě (Savickas, Lalas, Radzikowski, Hollands...), s některýma z nich jsem měl možnost se bavit o různých věcech a dobře se znám s těma nejsilnějšíma v ČR (Honza Šalata, Čestmír Šíma, Lukáš Svoboda...) a když to člověk vidí čeho jsou schopní, dojde mu, že tam kde genetika nadělila, dějou se strašlivý věci bez ohledu na to, jaká je, nebo není ve hře suplementace.

Je zajimave jak se to vsechno otocilo. Tak pred dvaceti lety hodne rekreacne cvicicich verilo, ze Arnold, Dorian, Ronnie meli svaly pouze z jidla a treninku. Dneska se z pouziti anabolik casto obvinuji lidi co maji 45 pres ruku nebo udrepnou pres 180kg.
Pravda asi bude nekde uprostred.
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabonis napsal:
CIZOPASNIK napsal:
seeya napsal:
...vylucit sa to ale neda. Kadejaky zver pobehuje po tejto zemi.

Tak nějak bych to shrnul. Viděl jsem na vlastní oči některý z největších a nejsilnějších lidí na planetě (Savickas, Lalas, Radzikowski, Hollands...), s některýma z nich jsem měl možnost se bavit o různých věcech a dobře se znám s těma nejsilnějšíma v ČR (Honza Šalata, Čestmír Šíma, Lukáš Svoboda...) a když to člověk vidí čeho jsou schopní, dojde mu, že tam kde genetika nadělila, dějou se strašlivý věci bez ohledu na to, jaká je, nebo není ve hře suplementace.

Je zajimave jak se to vsechno otocilo. Tak pred dvaceti lety hodne rekreacne cvicicich verilo, ze Arnold, Dorian, Ronnie meli svaly pouze z jidla a treninku. Dneska se z pouziti anabolik casto obvinuji lidi co maji 45 pres ruku nebo udrepnou pres 180kg.
Pravda asi bude nekde uprostred.

Před dvaceti lety neměli lidi o AS ponětí a dnes si zase všichni myslí,že když o nich vědí z internetu,tak tomu rozumí.Ve výsledku vědí stejný prd,ale aspoň můžou všichni dělat,že vědí i když nemají tušení jak to funguje.A tak je to s kdečím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anabolika uzivaji vsichni, kteri maji pres ruku vic nez ja a drepujou s vyssi vahou nez ja
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seš spíš alibista, než filozof, viď Baro. Prostě k tomu srovnávání dochází dnes a denně a často nikoliv na popud toho čistého, ale naopak toho nastřeleného. A můžeš si tu vyprávět jak chceš, pokud nevnímáš rozdíl, pak srovnáváš někoho kdo jede čistě s tím kdo podvádí.

Jo a ještě...prosímtě netvař se jak mudrc, který je prost všech mindráků mládí, takhle to nefunguje... Mindráky máme všichni, a kdo si je neuvědomuje, je hloupý, nebo se přetvařuje. Taky bych chtěl mít vyrýslej pupík, ale neříkám si, když já ne, tak on taky ne. Řeknu si, sakra, já bych to chtěl taky. Ale když si ten borec pomůže a tváří se, že je vše naopak, pak je to od něj zbabělost. Však ať si ten svůj pokrok užije, ale ať si uvědomí okolnosti toho progresu, že to nezvládl tak úplně sám.
Když si nepřímo označil Habiho za sypače, taky tam kousek toho mindráku byl, a ne že ne. Nemusíš chtít vypadat jak on, to beru, ale mít tu možnost, aby tělo reagovalo tempem, jako je tomu u něj...mít tu volbu, to by asi bral každý, kdo to železo celej život třímá.

Naposledy upravil Johncreasy dne st prosinec 18, 2013 3:04 pm, celkově upraveno 2 krát
MAST3R

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím to, že vždycky když se někde řeší sypačka, tak je u toho Johncreasy a Turakam?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však ani jeden z nás nepopírá svůj pohled na věc. Na to máme právo, hochu. Dokonce i na Ronnie. cz Navíc ho demonstrujeme velmi decentně.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

At si kazdy dela co chce. I kdyby do sebe cpal, ja nevim co, tak proste vypada dobre a musel hodne drit. Johne nechci se te dotknout, ale to neni o tom cpat do sebe hromadu leku a zajidat to tatrankama a cekat ze ze me bude monstrum. Pokud sypes, musis makat dvakrat tolik a taky dvakrat tolik jist.
Tady se nekdo zaskatulkuje mezi sypace a je to neco jako by mel lepru nebo co, ale vetsina dotycnych by nedosahla ani polovicnich vysledku, kdyby brala trikrat tolik medikamentu.
Porad je to o drine.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne..nemusíš dvakrát tolik makat. V posilovnách najdeš tisíce kluků, co dřou mnohem víc, než dvakrát tací chemičtí supermani. Jakou stranu momentálně zastupuješ?
Samozřejmě..rozumný chlap, když už je touhou hnán až k dopování, zpočítá si, že když tomu takto obětuje zdraví a peníze, tak si to nebude chtít posrat leností a nedisciplinovaností v jídle. V tomhle s tebou souhlasím.

Naposledy upravil Johncreasy dne st prosinec 18, 2013 3:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Seš spíš alibista, než filozof, viď Baro. Prostě k tomu srovnávání dochází dnes a denně a často nikoliv na popud toho čistého, ale naopak toho nastřeleného. A můžeš si tu vyprávět jak chceš, pokud nevnímáš rozdíl, pak srovnáváš někoho kdo jede čistě s tím kdo podvádí.

Jo a ještě...prosímtě netvař se jak mudrc, který je prost všech mindráků mládí, takhle to nefunguje... Mindráky máme všichni, a kdo si je neuvědomuje, je hloupý, nebo se přetvařuje. Taky bych chtěl mít vyrýslej pupík, ale neříkám si, když já ne, tak on taky ne. Řeknu si, sakra, já bych to chtěl taky. Ale když si ten borec pomůže a tváří se, že je vše naopak, pak je to od něj zbabělost. Však ať si ten svůj pokrok užije, ale ať si uvědomí okolnosti toho progresu, že to nezvládl tak úplně sám.
Když si nepřímo označil Habiho za sypače, taky tam kousek toho mindráku byl, a ne že ne. Nemusíš chtít vypadat jak on, to beru, ale mít tu možnost, aby tělo reagovalo tempem, jako je tomu u něj...mít tu volbu, to by asi bral každý, kdo to železo celej život třímá.

Ale jo,v tomhle s tebou souhlasím.jen já ten mindrák ze svalů obřích rozměrů mám za sebou z před cca 15 lety,ale teď už po tom dávno neprahnu,protože znám i stinné stránky té věci a hlavně můj cíl byl a je jiný.To co chci já nekoresponduje s tímto.Mě by se spíš líbilo mít formu,kterou mám když se dřu a dietím a přitom se tak nedřít a žrát normálně
S tím porovnáváním nevím,protože já nerovnám an jabka a hrušky,protože dnes dávno nikdo neví kdo je jabko a kdo hruška.nastřelenej může kontrovat tím,že je to blbost soupeře,že nesypal a šanci k tomu měl.Že je to nefér už nikoho skoro nezajímá,protože být nefér nějak začíná být moderní Spravedlnost totiž zcela zjevně nefunguje.Jinak já jsem až na drobné výpadky (způsobené mou leností) spokojen.Co s tím Habim?netvrdím,že určitě sype,ale ani mu nevěřím opak...nicméně nebudu nikoho přesvědčovat ani o jedné verzi,protože je to naprosto bezvýznamná věc jestli nějakej pan Habi někde sype či ne.V této fázi je to věc tak max jeho a jeho ženy Až vyhraje olympiádu,tak se to bude hodit asi řešit.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm...tak k tomu nemám co dodat. Souhlasím s tím jak si to teď podal.
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se tu probírá tahle tematika, tak přihodím...

Sere mě, když mi člověk, co sype a má ruku jak já stehno (přitom jsme začali cvičit zhruba stejně a momentálně jsem na všech jednoručkách o 10kg silnější - nebudem rozebírat techniku, tu mám myslím celkem dobrou, i když nic není bez chyby)... tak když mi ten člověk do očí začne říkat bludy, ať si koupím ten a ten protein, že z toho roste jak z vody ... přitom jeho treninky v posilce jsou víceméně pumpování s činkou a ještě dost odflákaný... pak se stírá ta hranice, co je ještě možný vymakat tvrdou dřinou a na co už si člověk musí pomoc něčím "lepším podpultovým" .... vím, že je to utopie, protože tímhle se většina lidi otevřene chlubit nebude - ono to každýmu může bejt jedno, jestli ten či onen pije pivo, kouří nebo bere pilule....

No možná jsem to napsal trochu zmatečně :D chtěl jsem jen říct, že mě nevadí, když někdo sype, ať si sype, ale ať nepřesvědčuje ostatní o opaku a nedělá z nich idioty :)
vaclav.p

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni lepší pocit než někoho spláchnout naturálně. Nechápu, že je sypka tabu, tim spíš na internetu.

Já osobně bych v logu napsal i pokud bych bral blbej clenbuterol. Řeči typu co je komu do toho nejsou podle mě na místě, jelikož svůj log prezentuješ i tak nějak pro ostatní, takže když říkáš A měl bys říct i B.

Když to na sebe v logu někdo práskne, stopku přece nikde nedostane, formálně je naturál. (dokud ho nikdo nechytí).

Přesně jak píšou nademnou, to se to v logu porovnává a plácá po zádech, když je někdo pár let pěkně nasolenej. A když se někdo (třeba já) normálně zeptá, aby věděl, jak to je, tak se dotyčný většinou buď kroutí jako přeseknutá žížala nebo začně urážet.

Jasně, sypka z tebe supermana neudělá, ale prokazatelně tě posune, a to dost (jak v liftu tak v BB), a když někdo bere léta, pak je to o něčem jiném.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: