Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nejhorší je, že teď když ses přiznal a kouknu na tu tvoji formu a i když píšeš, že jsi teď čistý, tak ti nemusím věřit a s tím, že jsi někdy sypal tak považuji tuto formu za docela nic moc, takže sis tím vůbec nepomohl v mých očích , ale oceňuji, že jsi šel s kůží na trh a přiznal se, kámoš taky trochu sypal měl 1-2 kůry a když přestal, tak to z něj spadlo a zbylo mu hovno, teď cvičí naturálně v klidu a má mnohem lepší trvalejší výsledky

nic moc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jedna z jistot tohoto fóra .... hodit sem fotku nějakýho velkýho chlapa a nadhodit otázku jež nikdy nezklame "Sype nebo ne?". A už to jede. Já věřím, že nejmíň pět stran z toho bude...už zase.

Jinak když pominu testované soutěže, tak řešit jestli někdo jiný sype nebo ne mi přijde asi stejně smysluplné, jako řešit zda má přírodní prsa nebo silikony ženská, kterou stejně nechci šukat.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nejhorší je, že teď když ses přiznal a kouknu na tu tvoji formu a i když píšeš, že jsi teď čistý, tak ti nemusím věřit a s tím, že jsi někdy sypal tak považuji tuto formu za docela nic moc, takže sis tím vůbec nepomohl v mých očích , ale oceňuji, že jsi šel s kůží na trh a přiznal se, kámoš taky trochu sypal měl 1-2 kůry a když přestal, tak to z něj spadlo a zbylo mu hovno, teď cvičí naturálně v klidu a má mnohem lepší trvalejší výsledky

A víš co je na tom nejlepší, že v tvém případě by ti nepomohla ani kůra ala Coleman, krutá realita , ale je to tak. Forma není kdo ví jaká, ale mě to stačí, cítím se dobře.
Tak přestaň chlastat a ukaž se, co v tobě je, třeba překvapíš.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Jinak když pominu testované soutěže, tak řešit jestli někdo jiný sype nebo ne mi přijde asi stejně smysluplné, jako řešit zda má přírodní prsa nebo silikony ženská, kterou stejně nechci šukat.

nejpřínosnější příspěvek dne. Podepisuji v plném rozsahu!
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
ygg napsal:

On to ygg zná,protože ho odmítly hromadně Já bych sem rozepsal něco málo o AS,ale není debata bez zasvěcených debatujících a těch je tu počertu málo Převládá mýtus červeného koně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tom.K. napsal:
ygg napsal:

On to ygg zná,protože ho odmítly hromadně Já bych sem rozepsal něco málo o AS,ale není debata bez zasvěcených debatujících a těch je tu počertu málo Převládá mýtus červeného koně

Tak to je ale škoda, každopádně ti rozumím, třeba někdy jinde a jindy.
Stiflik

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16 let, 182 cm a 100 kg

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Nejbrutálnejší chlapík, čo tu kedy na fóte bol, jeho log som žral, tie benče, tie kliky na bradlách, tie tlaky na ramená, ten mrťák bez tréningu, hehe, freak show!

Turakam dá sa jeho log niekde nájsť? Veľmi rád by som si to pozrel.
raw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BARBAR napsal:
Turakam napsal:
Nejbrutálnejší chlapík, čo tu kedy na fóte bol, jeho log som žral, tie benče, tie kliky na bradlách, tie tlaky na ramená, ten mrťák bez tréningu, hehe, freak show!

Turakam dá sa jeho log niekde nájsť? Veľmi rád by som si to pozrel.

http://www.youtube.com/user/haby2301/videos
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:

16 let, 182 cm a 100 kg

Tak to by mě zajímalo, kde se tam těch 100kg vzalo
Sabonis

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To je jedna z jistot tohoto fóra .... hodit sem fotku nějakýho velkýho chlapa a nadhodit otázku jež nikdy nezklame "Sype nebo ne?". A už to jede. Já věřím, že nejmíň pět stran z toho bude...už zase.

Pro me je forum take nejaky zdroj informaci. Mozna jsem naivni, ale kdyz nekdo napise jak trenuje nebo co ji, tak mu vetsinou verim.
Me bi treba vadilo i kdyby nekdo napsal, ze je vegan, a pritom jedl maso. Nevadilo bi mi to kvuli tomu, ze si myslim neco spatneho o konzumaci masa, ale kvuli tomu, ze jsem dostal spatnou informaci o tom co je mozne dosahnout veganskou vyzivou v tom specifickem pripade.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by
Petey

a nevadilo bi ti kebi si bi pisal s Y?
Stiflik

lhal bych sám sobě :) bohužel nevím čím to je ale jak to hodím do svého PC, vypadám jak necvičenec :/

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
a nevadilo bi ti kebi si bi pisal s Y?

Polepsim se.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: