Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 153, 154, 155  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 1:08 pm    Předmět: Středa trenink Odpovědět s citátem

Středa
10 hod, trenink komplete nohy s .... Kulíškem v Olympia

Zahřátí ,
pás cca 10 min ,
protažení ,

Předkopávání v sedě
Lever Leg Extension
180 Lb x 15 x 2 serie na zahřatí
255 Lb x 12 s 4 serie pracovní

Dřepy
Barbell Squat
60 kg x 12 x 1 serie
100 kg x 10 x 4 serie ( neudýcham to pod 1 min , )
140 kg bych neudýchal v tom tempu bohužel

Hamer dřepy
Sled Lying Leg Press
vše 255 Lb x 15 opak x 4 serie

Zakopávání v leže
Lever Lying Leg Curl (plate loaded)
140 Lb x 10-12 opak x 4 serie

Výpony lýtka stroj,

300 Lb x 15 x 3 serie
300 Lb x 20 x2 serie ( hec )

Výpady
Lunge
vlastní vaha ( tlustoch ) + 25 metru x 4 ( KO )

5 min pás , šel jsem zkusit žebříka ale byl jsem uplně ko vydržel jsem jen 2 min .
na žebříku ( PS : Kulich se žebříku bál )

Kulich mně zničil ale jsem štastný

Pokud jsem se někde spletl tak omluva

Naposledy upravil Mates-daoc dne st prosinec 18, 2013 1:21 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je všechno v kilech nebo i v lbs? Např. ty Hammer dřepy.
jachym

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty suplementy co jsi psal, to je jedna tableta které si vypsal složení, nebo si to všechno mícháš zvlášť?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 1:23 pm    Předmět: Hovězí z býka Odpovědět s citátem

naložení Hovězí z býka

Kýta z Býka + konopné semínko , mořská sůl , cibule , česnek , rýžový olej ,

Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sůl se dává až před dokončením jinak vytahuje vodu jinak,hovězí maso i všechna tužší se marinují,takhle to nutně zůstane tužší a chuť jen na povrchu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Sůl se dává až před dokončením jinak vytahuje vodu jinak,hovězí maso i všechna tužší se marinují,takhle to nutně zůstane tužší a chuť jen na povrchu.

sůl tam je kvuli tomu aby to maso bylo ve svoji štávě ,
a sul pusti stavu a to maso jeste dostane vice chuti ,
toto maso nezustane tuhší , dělám ho v troubě , vždy jen 45 min + nechám dojít
a maso je luxus ,

není hovězí jako hovězí ,
Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Bara napsal:

a maso je luxus ,

Sorry Mates,ale tohle je prostě blbost.Jsou určité kulinářské zákonitosti a ty se nemění.A navíc toto je naprosto normální maso a není třeba z něj dělat víc.kup pštrosa a bude to jiné,ale tohle je pořád jen normální skot.A aby bylo maso ve vlastní šťávě dáš sůl? Ševče drž se svého kopyta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Mates-daoc napsal:
Bara napsal:

a maso je luxus ,

Sorry Mates,ale tohle je prostě blbost.Jsou určité kulinářské zákonitosti a ty se nemění.A navíc toto je naprosto normální maso a není třeba z něj dělat víc.kup pštrosa a bude to jiné,ale tohle je pořád jen normální skot.A aby bylo maso ve vlastní šťávě dáš sůl? Ševče drž se svého kopyta

no to bude zajímave , víš vubec jak to maso v troubě dělám ??
a pokud tvrdíš že je to normální skot , je pořad skot tak seš uplně mimo mísu ,
nebo mi chceš tvrdit že je kráva jako krava , pokud ano tak tě asi zavezu na jatka a
mužou ti tam dát řezníci par info o mase , ( přednašku s ochutnávkou )
Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Bara napsal:
Mates-daoc napsal:
Bara napsal:

a maso je luxus ,

nebo mi chceš tvrdit že je kráva jako krava , pokud ano tak tě asi zavezu na jatka a

Jo jasně, a oni ti poradili abys ho před pečením plátkoval?A dal tam cibuli aby zesládla a ztvrdla?Zkus si někdy steak z argentinského býka a hlavně ho nech udělat někoho kdo to fakt umí a potom už tohle nebudeš psát.Jinak si samozřejmě jez co chceš a určitě je to to nejlepší na planetě zemi Proti tomu nic nemám,jen proti tomu jak jsi to podal.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Mates-daoc napsal:
Bara napsal:
Mates-daoc napsal:
Bara napsal:

a maso je luxus ,

Jo jasně, a oni ti poradili abys ho před pečením plátkoval?A dal tam cibuli aby zesládla a ztvrdla?Zkus si někdy steak z argentinského býka a hlavně ho nech udělat někoho kdo to fakt umí a potom už tohle nebudeš psát.Jinak si samozřejmě jez co chceš a určitě je to to nejlepší na planetě zemi Proti tomu nic nemám,jen proti tomu jak jsi to podal.

omg , proč sem si ho asi platkoval proč asi ???
pokud mi chceš tady tvrdit že máš větší praxi s masem než řeznici a odborníci s masem
, kteří se v tom pohybují přes 30 let , hm ..
Argentinu jsem mněl žadna pecka to není je to jen reklama a marketing hlavně když mi někdo napíše ža ma argentinu za 250,
irske maso a i ostatni jsou kvalitnějsí než ta tvoje argentina .
prosím poptej se lidí co to tady vozí .
A pokud jseš takový odborník tak se hlavně podívej jestli to maso vice dusím nebo peču ??
papaya

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bch k tomuto tématu něco napsal.. Dlouhou bodu jsem se pokoušel udělat kvalitní hovězí steak.. Vyzkoušel jsem různé druhy masa, různé způsoby, různé pánve, marinovat/nemarinovat, solit/nesolit.
Časem jsem přišel na jednu nejdůležitější věc - vyzrálost masa. Nedávno jsem v Makru koupil vakuově balenou hovězí ,,falešnou roštěnou,, z Namibie. Maso se rozpadalo, ať jsem ho dělal jakýmkoliv způsobem, prostě bomba. A za směšně nízkou cenu cca 205Kč/kg.
Musím ovšem říct i B) určitě mám lepší zkušenost s tím, když steak třeba jen lehce potřu olejem a okořením čerstvým pepřem, steak připravím a když ho dám na pár minutek odležet, tak až v ten moment ho osolím. Ale tím netvrdím, že Matesovo maso nebude dobrý
Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele mates dělej si co a jak chceš,mě je to fuk.Jen jsem napsal svůj názor.Já už se radši dál nevyjadřuju.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Hele mates dělej si co a jak chceš,mě je to fuk.Jen jsem napsal svůj názor.Já už se radši dál nevyjadřuju.

Ano napsal jsi svuj nazor , Já ti taky odpověděl ,
Kdyby ses pořadně podíval a přečetl že já to maso spíše více dusím tak to asi bude
jine tema , protože pečení a dušení masa je rozdíl nemyslíš atd ... ??
Já dělám maso jak mi řezníci poradili jen jsem si upravil par věci , taky jsem ti to tam
napsal .
Osobně mi vysvětlili a ukázalai rozdily mezi mase ( třeba hovězím ) jak poznam ,
když maso neni vyvěšený a je na rychle poslano do marketu atd ...
A když mi tady někdo napíše že hovězi je jen pouze hovězí tak k tomu není debata .

PS : dodám , pokud budu maso pect tak ho na par sekund hodim na panev at se zatahne a pak mužu pect , a nebo dale sním pracovat
ygg

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě technická ..... když se dělá hovězí jako steak, tak samozřejmě předem NIKDY nesolit. Když se ale peče v troubě, tak se solí PŘED tím než se dá do trouby. Stejně tak se při pečení k tomu masu dává cibule a případně další kořenová zelenina a česnek.

I když je fakt, že možná Jamie kecá

"Drizzle the beef with olive oil and season well with salt and pepper, rubbing it all over the meat. Place the beef on top of the vegetables."

... http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/perfect-roast-beef

Jistě, tohle je zrovna roastbeef, ale v principu je to furt ta samá hra...úprava hovězího pečením, variant jsou mraky, ale princip je furt stejný.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Čistě technická ..... když se dělá hovězí jako steak, tak samozřejmě předem NIKDY nesolit. Když se ale peče v troubě, tak se solí PŘED tím než se dá do trouby. Stejně tak se při pečení k tomu masu dává cibule a případně další kořenová zelenina a česnek.

I když je fakt, že možná Jamie kecá

"Drizzle the beef with olive oil and season well with salt and pepper, rubbing it all over the meat. Place the beef on top of the vegetables."

... http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/perfect-roast-beef

Jistě, tohle je zrovna roastbeef, ale v principu je to furt ta samá hra...úprava hovězího pečením, variant jsou mraky, ale princip je furt stejný.

Mezi vařením, pečením, dušením a mnoho dalších úprav je rozdíl,'

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 153, 154, 155  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: