| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
Aby som nezakladal novu temu tak to hodim sem a spýtam sa tu. Je toto podľa Vás vhodný jedálniček do diéty tak na 2-3 týždne? S tým že by som k tomu raz do týždna pridal ďalších 100-150g sacharidov aby sa mi metabolizmus uplne nespomalil. Možno sa Vám to zdá primálo sacharidov ale ako som spomínal mala by to byť posledná fáza diéty a s nízkymi sacharidmi ja osobne problém nemám. :) Váha 71-73kg, výška 170-171cm, 21 rokov.
-Isto sa pýtate že prečo chcem schudnúť keď mám "tak málo kg". V minulosti som bol až priveľa a chcem si konečne splniť sen a mať poriadnu formu. :) Peace
Raňajky: 1vajce a 3 bielka + 1ks ryžový chlebík
Desiata: Cottage 200g + 1ks ryžový chlebík
Obed: Kurací steak 100g + zelenina
Olovrant: Protein 30g
Večera: Kurací steak 100g + zelenina
Druhá večera: Tvaroh 250g
Ďakujem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Já to napíšu znova  low carb = high fat! Spočítej si makronutrienty a uvidíš, jak málo tuků máš. Přidat, moc a moc. A začal bych hned u snídaně tím, že nebudeš vyhazovat žloutky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já to napíšu znova low carb = high fat! Spočítej si makronutrienty a uvidíš, jak málo tuků máš. Přidat, moc a moc. A začal bych hned u snídaně tím, že nebudeš vyhazovat žloutky. |
Dobre beriem. Nebránim sa. :)) Tak žltky ostanu :) Takže občas si nahradím aj kuracie mäso nejakým dobrým bravčovým
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
Tak tak. Já, když baštím kuřecí, tak si to vynahradím přílohou v podobě salátu, co se koupe v oliváči. Nebo k tomu dám avokádo. Slamáku, opravdu na těch tucích hodně přitlač. A neboj se, v low-carbu se z nich netloustne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
Slamak: precti si, jak funguje CKD _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
co mě celkem sere při stravě B+T je ta sračka  skoro každodenní (snad to přestane)
jinak síla roste,energie je furt,cítím se dobře a hlad nepociťuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
Bašti hodně zeléňu a jseš bez sračky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | šmajdy napsal: | co mě celkem sere při stravě B+T je ta sračka skoro každodenní (snad to přestane) |
to je dost zvlastni, protoze pri tyhle strave bejva spis problem zacpa (kdyz je malo vlakniny) ale muze to bejt vice vecma.. |
to je dost zvláštní, protože při týhle stravě mam pořád sračku, když nejím dost zeleniny ale může to být více věcma
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
jo, treba mas jenom v prdeli jatra _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
To máte z těch vašich namletejch arašídů
Sračka normální u téhle diety není. Ale také se nemusí mít ráda s proteiňákama a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Při CKD jsem neměl sebemenší problém s trávením. Soudruzi z NDR udělali asi někde dietní chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
nedržím žádnou dietu ( paleo,ckd,optimální atd...) jen jsem prostě najel B+T ale hold prostě sračka je,třeba si tělo jen zvyká nebo nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | | nedržím žádnou dietu ( paleo,ckd,optimální atd...) jen jsem prostě najel B+T ale hold prostě sračka je,třeba si tělo jen zvyká nebo nevím. |
Jakmile nad svým jídlem začneš jen přemýšlet a začneš korigovat jednotlivé makrosložky, tak už se tomu říká dieta.
Tělo si nezvyká, něco tam někde děláš špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |