|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hansikii

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:02 pm Předmět: Jak zhubnout ? 17let/97 KG |
|
|
Jak mám zhubnout ?
Zdravím založil jsem tenhle topic, protože si nevím rady se svojí váhou a jejím kontrolováním.
Něco o mně: Jmenuji se Honza a posiluji 1,5 roku z toho cca rok v posilovně. Jsem typický endomorph, mím cílej je redukovat váhu ze začátku alespoň o 10 Kg, tím se postupně vyrýsovat a zlepšit celkovou symetrii mého těla. Také potřebuji poradit s trenálem, jídelníčkem a supelemntací, s cardiem a vlastně s celkovým procesem hubnutí s kterým nemám zkušenosti. Mám přístup do fitka a doma k běžícímu pásu. Doteď jsem trénoval 4x týdně a jen objemový trénink.
Mám:
Výška: 178 cm
Váha: 97 Kg
Biceps: 41 cm
Obvod pasu: 105 cm
Obvod stehna: 63,5 cm
Záda (křídla ) 116 cm
Cíle: Váha: 70-80 Kg
Obvod pasu: 90-95
Vysekané stehna
Vyrýsované břicho
Můj běžný jídelníček:
Snídaně:6:30 – 0,5l Mléka + hrnek müsli / tmavý chlém + rama, 2 plátky sýra a šunky + zelenina,
+2 hrnky černého čaje
Svačina:9:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka./bílí jogurt s müsli + ovoce
Svačina:12:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka. + müsli tyčinka
Oběd:15:00 Většinou maso + rýže /brambor + maso/ omáška + knedlík
Svačina:16:30 Bílý jogurt + ovocné müsli
Večeře:18:30 Bílý jogurt + ovocné müsli/ rýže maso/ chlém + pomazánka/ čínská polévka
Bohužel, občas se neudržím hlavně teď o Vánočních svátcích a třeba 2x do týdne si něco sladkého dám, tak kdyby jste měli nějaký osobní zkušenosti jak to nutkání, tu chuť nějak jinak ukojit nebo se jí zbavit, tak mě poraďte.
Za každou radu, typ nebo užitečnou reakci budu velmi rád. Berte prosím ohled na to, že jsem v posilování začátečník, a dělám pořád hromadu chyb, tak to respektujte. Díky ! _________________ MT: 205 Kg
Bench press: 160 Kg
Dřep:180 kg
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 11:29 pm Předmět: Re: Jak zhubnout ? 17let/97 KG |
|
|
| hansikii napsal: | Jak mám zhubnout ?
Zdravím založil jsem tenhle topic, protože si nevím rady se svojí váhou a jejím kontrolováním.
Něco o mně: Jmenuji se Honza a posiluji 1,5 roku z toho cca rok v posilovně. Jsem typický endomorph, mím cílej je redukovat váhu ze začátku alespoň o 10 Kg, tím se postupně vyrýsovat a zlepšit celkovou symetrii mého těla. Také potřebuji poradit s trenálem, jídelníčkem a supelemntací, s cardiem a vlastně s celkovým procesem hubnutí s kterým nemám zkušenosti. Mám přístup do fitka a doma k běžícímu pásu. Doteď jsem trénoval 4x týdně a jen objemový trénink.
Mám:
Výška: 178 cm
Váha: 97 Kg
Biceps: 41 cm
Obvod pasu: 105 cm
Obvod stehna: 63,5 cm
Záda (křídla ) 116 cm
Cíle: Váha: 70-80 Kg
Obvod pasu: 90-95
Vysekané stehna
Vyrýsované břicho
Můj běžný jídelníček:
Snídaně:6:30 – 0,5l Mléka + hrnek müsli / tmavý chlém + rama, 2 plátky sýra a šunky + zelenina,
+2 hrnky černého čaje
Svačina:9:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka./bílí jogurt s müsli + ovoce
Svačina:12:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka. + müsli tyčinka
Oběd:15:00 Většinou maso + rýže /brambor + maso/ omáška + knedlík
Svačina:16:30 Bílý jogurt + ovocné müsli
Večeře:18:30 Bílý jogurt + ovocné müsli/ rýže maso/ chlém + pomazánka/ čínská polévka
Bohužel, občas se neudržím hlavně teď o Vánočních svátcích a třeba 2x do týdne si něco sladkého dám, tak kdyby jste měli nějaký osobní zkušenosti jak to nutkání, tu chuť nějak jinak ukojit nebo se jí zbavit, tak mě poraďte.
Za každou radu, typ nebo užitečnou reakci budu velmi rád. Berte prosím ohled na to, že jsem v posilování začátečník, a dělám pořád hromadu chyb, tak to respektujte. Díky ! |
Co děláš za ostatní sporty? Třeba takový fotbal třikrát týdně, či kick box, ..., prostě sporty u kterých vyplivneš na tréninku plíce, ti mohou sundat tuku skutečně hodně. Pokud se jim vyhýbáš, může to být rozhodující faktor proč máš tolik tuku.
Kdyby někdo znal recept jak se zbavit chutě na sladké, postavím mu pomník. Obecně by to mělo fungovat tak, že si nebudeš rozhýbávat hladinu krevního cukru. Dle mé zkušenosti, nefunguje. Nicméně, pokud si dáš něco sladkého dvakrát do týdne, sere na to pes. Na hubnutí to nebude mít větší vliv.
Já osobně vidím u tvého jídelníčku samý sacharid, minimum tuku, zeleniny a bílkovin. Doporučil bych ti (nevím jak jsi na tom s penězi) kapku změnit jídelníček. Místo tmavého chleba celozrnný. Zařadit zeleninu, nejlépe ve formě salátů. Nejíst neustále musli a jogurty. Musli tyčinka je na chuť. Z hlediska hubnutí je podle mě ještě horší než čokoláda. U hlavních jídel zvětšit maso, zmenšit přílohy. Pokud rád vaříš a nebo máš někoho kdo rád vaří, můžeš zkusit paleo dietu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:52 am Předmět: |
|
|
má pravdu,jídlo je na dietu nevhodný,sedni si a spočti kolik v tom máš sacharidů http://www.kaloricketabulky.cz/
a pokud máš doma pás na běhání,tak šup na něj
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:13 am Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | má pravdu,jídlo je na dietu nevhodný,sedni si a spočti kolik v tom máš sacharidů http://www.kaloricketabulky.cz/
a pokud máš doma pás na běhání,tak šup na něj |
-Stretnu sa dvaja kamarati po dlhej dobe a jeden z nich je idealne chudý, ten druhy tlsty sa ho pýta:"kde sa ti podarilo tak uzasne schudnut?"
- Chudy: dam ti kontakt na jedno studio tam sa ti to podari...
- Tlsty sa rozhodne navstivit studio chudnutia a zaplati si lekciu:
- 1den v studiu: pride prekrásna blondínka a hovori: kde ma chytíš môžeš ma poje... (nahana ju po miestnosti 1hod o sto sest, bez uspechu)
- 2den v štúdiu: to iste
- 3den v štúdiu: opäť to iste
- 4den v štúdiu: Tlsty poprehadzuje nabytok aby krasavici vytvoril prekazky a aby ju chytil, v tom sa otvoria dvere vojde dnu 2 metrovy černoch a hovori: ak ta chytim tak ta poje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | | pokud máš doma pás na běhání,tak šup na něj |
Ideální, ale ne moc reálné. Na světě nemáš moc lidí kteří by vydrželi běhat doma na pásu déle než jeden měsíc. Pokud chce někdo kardio, měl by zvolit to u čeho může vydržet hodně dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Ten "jidelnicek" je silenej. Snad ti tu nekdo neco rozumnyho poradi, nebo si spis prolez forum a dedukuj. Tak ti to aspon touto formou refreshnu.
Btw muj bracha ma cerstvych 14 a cca 90kg. Myslis ze ho to trapi ?.. gl
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
1) jídelníček:
Snídaně: vločky, mléko
Svačina: protein s mlékem + banán
Oběd: Rýže, maso, zelenina
Večeře: Rýže, maso, zelenina
Před spaním: Tvaroh s mlékem (klasická 250g vanička hodíš do shakeru a protřepeš)
- pokud máš dostatek financí místo Tvarohu si kup Micerální Kasein..
- Po tréninku: protein s vodou
- Co se týče tréninku zařaď do něj FULL Body.. nebo se podívej na Crossfit..
- co jsem koukal na tvoje výkony tak na bench dáš 120 kg ale na mrtvolu jen 130  to samé u dřepu... tzn zařaď více shyby do každého tréninku aby sis posílil záda, přítahy v předklonu.. pushpress.. zaměř se na to, kde máš nedostatky _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | 1) jídelníček:
Před spaním: Tvaroh s mlékem (klasická 250g vanička hodíš do shakeru a protřepeš)
- co jsem koukal na tvoje výkony tak na bench dáš 120 kg ale na mrtvolu jen 130 to samé u dřepu... tzn zařaď více shyby do každého tréninku aby sis posílil záda, přítahy v předklonu.. pushpress.. zaměř se na to, kde máš nedostatky |
Co to proboha meleš? Jestli tohle má být správný hubnoucí jídelníček, já mám charisma Roberta Redforda.
Co se tréninku týče, ani nevíš co cvičí. Tak jak mu můžeš radit jak trénink vylepšit?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Co to proboha meleš? Jestli tohle má být správný hubnoucí jídelníček, já mám charisma Roberta Redforda.
Co se tréninku týče, ani nevíš co cvičí. Tak jak mu můžeš radit jak trénink vylepšit? |
melu to, podle čeho jsem jel já a podle čeho jsem ze 106 kg shodil na 94 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marty927
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Mablung napsal: |
Co se tréninku týče, ani nevíš co cvičí. Tak jak mu můžeš radit jak trénink vylepšit? |
melu to, podle čeho jsem jel já a podle čeho jsem ze 106 kg shodil na 94 |
Zhubnout podle toho jde, ale rozhodně nejde o doporučitelné stravování.
Naposledy upravil Mablung dne pá prosinec 20, 2013 1:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hansikii

|
|
| nahoru |
|
 |
hansikii

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | 1) jídelníček:
- co jsem koukal na tvoje výkony tak na bench dáš 120 kg ale na mrtvolu jen 130 to samé u dřepu... tzn zařaď více shyby do každého tréninku aby sis posílil záda, přítahy v předklonu.. pushpress.. zaměř se na to, kde máš nedostatky |
Slabší MT mám také z důvodu, dlouhodobějších zdravotních problémů se zády, ale už jsou záda OK, a pořádně se do toho můžu opřít :) Co se týká nohou, na to žádnou výmluvu prostě nemám, ze začátku jsem je vůbec necvičil, ale to už neplatí, cvičím je poslední 3 měsíce, a postupně sílí _________________ MT: 205 Kg
Bench press: 160 Kg
Dřep:180 kg
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|