Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera firemní přežíračka. Nacpal jsem se, jak už dlouho, dělalo mi problém i sedět.
A navíc jsem nějakej zmatenej. Jdu vynést odpadky a vezmu si klíče od sklepa místo od bytu a doma samozřejmě nikdo. Tak v šortkách a krátkým triku šup cvičit do sklepa se startovní teplotou cca +9C. Naštěstí SPC zkušenosti.

C1A9

švihadlo + bulhaři

powerclean

5/ 50 - 60 - 70 - 80 - 85,5 - tady jsem opět zmateně dal na jednu stranu kilovku a na druhou půlku :)
5x3x86

dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120 - 140
5x5x144

inc bp 2
10/ 20 - 50 - 70
6/ 86
6x3x99 - stopky

shyby paralel
6/ 0 - 10
6x3 +16

břuch v průběhu

strečink
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C1B9

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

5/ 20 - 50 - 60 - 70 - 80 - 85
5x3x86 + 20 poskoků

dl
10/ 70
5/ 100 - 120 - 140
5x5x144

bp
20/ 20
10/ 50 - 70
5/ 80 - 90 - 100 - stopky
6x3x109 - stopky

tlak z trapézu
10/ 20 - 30 - 40 - stopky
4x6x48 - stopky

břuch v průběhu

strečink
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a pro změnu

C1A10

švihadlo + bulhaři

powerclean

5/ 50 - 60 - 70 - 80 - 85
3/ 90
5x3x88
Trojka s 90 je opět malý zlepšení, abych pravdu řekl, tak jsem devadesátku zkoušel 2x před začátkem cyklu a ani jednou jsem ji nedal, možná by šla, ale...
Příště by měly být už dvojky (5x2x90), ale trojky jsou ještě lákavý, takže to bude podle toho, jak to půjde.

dosed
5x5x147

inc bp 2
10/ 20 - 50 - 70
5/ 80 - 90 - stopky
5x3x101 - stopky

shyby paralel
5/ 0 - 10
5x3 +18

břicho v průběhu

strečink
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C1B10

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

5/ 20 - 50 - 60 - 70 - 80 - 85
5x3x88 + 20 poskoků

dl
10/ 70
5/ 100 - 120 - 140
5x5x147

bp
20/ 20
10/ 50 - 70
5/ 80 - 90 - 100 - 110 - stopky
5x3x111 - stopky

tlak z trapézu, stopky
10/ 20 - 30 - 40
4x6x49

břuch v průběhu

strečink
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodím nějaký videa cviků, ať mně někdo může zmrdat za techniku a chyby, který si neuvědomuju. Životní forma to není, ale co už. Ksichtů nevšímat, to se snažím pořádně dýchat do břicha. Kvalita videa jenom mobil + špatný světlo.

C1A11

švihadlo + bulhaři

powerclean

5/ 50 - 60 - 70 - 80 - 85
5x3x90
Už je to pomalejší, občas špatně kopnutý a občas nedotažený, proto příště dvojky.

dosed
5x5x150
Mám pocit, že před začátkem cyklu jsme se ve 2 různých trénincích pokoušel o 5x150 a ani jednou jsem to nedal, takže malý zlepšení, ale nic naplat, před 13 měsícama to byl v SPC deload.

inc bp 2
20/ 20
10/ 50 - 70
5/ 80 - 90 - stopky
5x3x103 - stopky
Lehký už to není.

shyby paralel
5/ 0 - 10
5x3 +20
Dobrý, že jsem to dokázal i na chvilku v poslední sérce podržet.

břuch v průběhu

strečink
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska kvůli Péťovi taky bez snídaně, teda pokud za to nepovažuje odměrku protejnu a pomeranč.

C1B11

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

5/ 20 - 50 - 60 - 70 - 80
5x3x90 + 20 poskoků

dl
5/ 70 - 100 - 120
3/ 140 - 150 - 160 - 170 - 180

Ať je zas vidět, jak to vypadalo, protože jenom zápis nic neříká. Minule jsem to tahal jako kokot, dneska pocitově mnohem lepší, ikdyž to samozřejmě není ukázkový, protože na momentální stav je to asi opravdu 3RM. Navíc jsem chtěl vyzkoušet, jestli jsem se aspoň o něco posunul během současnýho tréninku a řekl bych, že jo, protože letošní maximum bylo zatím jen 3x170 a řekl bych, že to bylo i těžší. Už se těším, až budu v BG podle některých lidí na fóru tahat o 20kg víc, než doma.

5x5x150

bp
20/ 20
10/ 50 - 70
5/ 83 - 93 - 103 - stopky
5x3x113 - stopky
Celkem krvák.

tlak z trapézu, stopky
10/ 30 - 40
4x6x50

břuch v průběhu

strečink
Poman

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Použij svůj zadek
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snažím se, snažím, proto se ani nijak neženu do vah, jenom dneska jsem chtěl vyzkoušet, jak na to jsem. Zadek je ještě pořád slabej, tak to u těžších vah přebírají spodní záda a tady to bylo už i trochu cítit. Ale řekl bych, že v rámci jeho možností (rozuměj zadku ) fungoval na svoje současný možnosti slušně. Minule i s lehčí váhou to bylo mnohem horší. Trochu bojuju se setupem, abych nerval prdel zbytečně nízko a nedopadlo to jako na následujícím videu, se kterým se poměrně ztotožňuju...

Ten kluk má celkem dobrý videa.

I ty záda bych měl mít líp zpevněný.

V plánu už mám jen 2 tréninky A12 a B12. Pak zase bude podseknutí vah a maximální soustředění na techniku.

A dík, kvůli tomu sem to video dávám, abych byl mrdán.
TTeDy

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
(...) Už se těším, až budu v BG podle některých lidí na fóru tahat o 20kg víc, než doma. (...)

Jestli mas na mysli me, tak v logu pisu "oficialni" vahy misto skutecnych jen z duvodu jednoduchosti . Nevim, o kolik jsou tam ty cinky podvazeny a ani me to moc nezajima, pac na vahy nejak nehraju (stejne i s tema podvazenyma cinkama zvedam min nez ostatni lidi s normalnima cinkama). Draper i grimley si tusim z oficialnich vah v zapisech ubirali a pak sem z BG uz asi moc lidi neprispiva, tak proto se ozyvam.
Jinak pekne vahy, aspon ty DL, co jsem zhledl. Btw. otazka na telo: kdyz sem davas ty basketacky videa, tak bych jen ze zajimavosti chtel vedet, jestli zasmecujes? S tvyma 186 cm to asi neni uplne samozrejme.
madball

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám na mysli tebe, já si jen tak dělal prdel z kluků tady, co to furt řeší, protože mně to nikdy zas jako nějakej velkej rozdíl nepřišel, ikdyž nějaký kilo tam bude.

Momentálně vyskočím max. tak 25cm nad obroučku, což je na nějaký smečování málo. To bych musel v pohodě udržet balón, kterej v pohodě neudržím. Zdravotní problémy za poslední rok tomu nepřidaly. Ale zas se snažím cvičit trochu víc na dynamiku, takže snad to za nějakej měsíc půjde. Ideální by bylo sundat tak 5-7kg a zesílit nohy. To by bylo o něčem jiným.
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak mi první 4 tejdny krásně vyšly, tak jsem dneska hezky vyhořel. Nevím, jestli to bylo kvůli nedostatku spánku, každopádně jsem se u druhýho cviku rozhodl, že začnu novej cyklus už dnes. Přidávat budu nula nula nic, teda úplný minimum a důraz bude opět na techniku, případně dynamiku. Napíšu si radši jen základ, co jsem měl jet v prvním tréninku druhýho cyklu a těch 20 dalších sérií, kvůli kterým jsem se nasral a neměl už pomalu ani sílu na další dva cviky, radši vynechám. Má to přece být šmrdlink log.
Snad to mám teď rozepsaný akorát, ale to bude stejně až tak u C3 nebo C4...

C2A1

švihadlo + bulhaři

powerclean

6x5x73

dosed
6x5x136

inc bp 2, stopky
6x5x86

shyby paralel
6x5 +3

břuch v průběhu

strečink snad zítra
madball

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska desátej trénink 1+1 a konečně bude 2 dny pauza od činky, protože už jsou trochu unavený spodní záda, takže mrtvolka byla trochu míň příjemná, ikdyž to bylo podseklý. Dokonce je i lehká svalovka na lýtka díky sériím, který jsem minule nepsal a mám pocit, že mě snad ani lýtka nikdy z PC nebolely.

C2B2

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

5/ 20 - 50 - 60 - 70
6x5x73 + 20 poskoků
Paráda.

dl
10/ 70
5/ 100 - 120
6x5x136

bp
10/ 50 - 70
5/ 90 - stopky
6x5x96 - stopky

tlak z trapézu, stopky
8/ 22 - 32
4x8x42

břuch v průběhu

strečink
madball

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spodní záda furt unavený , takže ve čt asi vynechám mrtvoly, ikdyž se mi nechce.

C2A1

švihadlo + bulhaři

powerclean

do 3x90
6x5x75

dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120 - 139
asi 10x139
4x5x139
10x139
Kua, ještě tady budu bojovat s technikou. Když trefím dráhu, tak je to celkem lehký. Navíc trochu bolej nohy po basketu. Zítra špíling, tak snad to nohy dají.

inc bp 2
10/ 20 - 15 - 70
5/ 80 - stopky
5x5x88 - stopky
8x88 - stopky

shyby paralel
5/ 0
6x5 +5

břuch v průběhu

strečink + trubkoroling
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bad boy. Asi po 15 minutách odehranýho času ven z hřiště kvůli faulům. Ani nevím, kde jsem je vzal. Ale ve výsledku to bylo dobře, protože těch zahozených jasných košů... Škoda mluvit. Sice výhra, ale díky naší šikovnosti to nebylo. Kupodivu nohy valily dobře. Zítra další špíl, tak snad to bude lepší.
Dám pár víc šmrdlacích tréninků bez mrtvol, ať si odpočinou záda.

švihadlo + bulhaři

dosed s výskokem

6x5x75 + 20 poskoků

bp + shyby paralel
3/ 95 - 100 - 105 - 110 - 115
3/ +5 - +10 - +15 - +20 - +25

tlak z trapézu
5/ 40 - 45 - 50 - 55

trochu břicha a protažení
madball

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera prohra. Snad to není tím, že jsem začal zase hrát.

švihadlo + bulhaři

powerclean

...
6x5x77

dosed
...
10, 10, 9, 8, 6, 6/ 142
Chtěl jsem zkusit 3-4x10x142. Nestíhal střed, navíc šestej den "nějakýho" výkonu pro nohy. Hnusný kardio.

bp inc 2
...
6x5x80

shyby nadhmat na powerracku
5x5
Budu muset pořídit rovnou hrazdu, tvarovaná mi vůbec nesedí.

břuch v průběhu

strečink za chvíli

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: