|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Solaris
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
jo díky. Já teď půjdu do objemovky, takže spíše bych volil nějaký gainer.
Jenom doplňující otázka. Je lepší vzít po tréningu gainer např. Go Pro 30 a nebo jít do syrovátkového proteinu např. Hydro a maltu k tomu?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
Spíše by se hodila ještě o trochu větší gramáž toho Combatu např. 2350 g.,ale to jsem asi už šťoura...
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Spíše by se hodila ještě o trochu větší gramáž toho Combatu např. 2350 g.,ale to jsem asi už šťoura... |
Ještě napsat, že bychom to chtěli za stejnou cenu a jsem s tvým postem ztotožněn
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Mohl by mi prosím někdo doporučit chuťově dobrý 80% syrovátkový protein do vloček?
Zatím uvažuju o Whey core 100, Extrifitu a Matrix ale u toho si nejsem tak jistý.
Cena by měla být max. jako u těchto tři proteinů.
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
brifil
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 2:30 pm Předmět: Hydro+malta |
|
|
Čau CHlapi. prosim vás taky mě zajimal nazor na hydro+malta nebo gainer s vyšším obsahem bílkovin ? užíval bych to jen po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Kuchis napsal: | Mohl by mi prosím někdo doporučit chuťově dobrý 80% syrovátkový protein do vloček?
Zatím uvažuju o Whey core 100, Extrifitu a Matrix ale u toho si nejsem tak jistý.
Cena by měla být max. jako u těchto tři proteinů.
díky |
mě pro tenhle účel nejlíp sedí Matrix čoko
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:03 am Předmět: |
|
|
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne út prosinec 24, 2013 12:15 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
IsoBeef (čokoláda)
- tak po víceméně "celoročním" popíjení wpc80 ke snídaní jsem zkusil IsoBeef v příchutí čokolády
- použito 250ml vody, po šejkrování velmi hustá pěna, která ale hned opadne
- v šejkru žádné hrudky, rozpustnost skvělá
- chuť je pro mě výborná a upřímně jsem takovou nečekal
- stravitelnost bezproblémová
- nemám nic, co bych tomuto proteinu vytknul, zatím jsem s tímto výrobkem spokojen
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | |
:DD uz ti chutna ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | IsoBeef (čokoláda)
..
- nemám nic, co bych tomuto proteinu vytknul, zatím jsem s tímto výrobkem spokojen |
tak snad jen, ze je to 80% kolagen :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
protejn jako protejn _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | doNny_ napsal: | IsoBeef (čokoláda)
..
- nemám nic, co bych tomuto proteinu vytknul, zatím jsem s tímto výrobkem spokojen |
tak snad jen, ze je to 80% kolagen :) |
Rozšiřovat fámy a poškozovat někoho druhýho umí každej, já jen chci vidět tvou studii/laboratorní testy, protože určitě z něčeho vycházíš, když vyhlašuješ moudra. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|