Včera:
Něco bylo - hlavně nácviky MU, shybů, nějaké trhy z beden, dřepy... ale nic, co by stálo za to rozepisovat...
Dneska po ránu již klasický chrchel, rýmička a s tím související zima a ne zrovna velká chut do tréninku... Ještě, že tu byli klucí - Seva a Frozz, jinak bych se na to z vysoka...
Opět nácviky technik, z pokusů o MU mě rozbolel loket a rameno...
Benče do 95, pozvedy trhové myslím do 100x2 a to je vlastně vše...
Zkusím to dneska ještě hecnout a něco odjet...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Benč nevím, jestli můžu počítat jako ofigo OR, protože jsem nebyla na dpmácí půdě a nejsem si uplně jistá váhou kotoučků.... Jinak ale super, byli jsme s Matesem... po dloooouhé době jsme pokecali a vůbec to bylo príma :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Tak netrénovala jsem opět několik dní, ale včera závody :)
Zlobr cup - silový trojboj raw
Dřep
Totální nestíhačka, vůbec jsem se nerozcvičila, necítila jsem se dobře a ani se mi nechtělo.
Jen dva pokusy 140 a 147,5
Benč
Fofr rozcvička, opět pocit ne úplně dobrý, dokonce jsem přemýšlela, že sundám základ. Nevěděla jsem kolik mi vezme stopka... Nakonec základ 90 byl až enormě lehký, 95 na pohodu a ani 100 nebyla dorazovka... nechápu, sama jsem byla překvapená....
Pozved
Tu už mi to bylo celkem buřt... S těmi zády se furt ještě dost bojím, tak raději opravdu lehce a 100% na jistotu... 145 - 155 - 165. Pocitově uplně stejné pokusy...
Jsem moc ráda, za ty moje děcka, jak krásně odzávodily. Všichni si dali osobáčky, myslím, že jsme si to fakt pěkně užívali...
Svůj výkon ani hodnotit nebudu. Netrénuju, kopu se do prdele a snažím se uzdravit... V pondělí si jdu pro výsledky krve... skoro doufam, že tam něco bude, abych už věděla, co se děje...
Dneska konečně odcvičeno... V krku bolí, rýma, že bych se o ní mohla opřít, ale kašlu na to...
Vánoční WOD
jede se jeden trh, dvě bedny, jeden trh, tři výrazové tahy, dvě bedny, jeden trh, čtyři TTB, tři výrazové tahy, dvě bedny, jeden trh atd....
a pak :)
Je to převracení pneu, shyby na kruzích, pozvedy, slamball, plyo kliky, trh jednoruč..
+ 2 km veslo
A pak ještě cca hoďka zápasnické gymnastiky
Celkem výživné to bylo....
Jináč pěkné svátky přeju :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
moc se mi tenhle log libi.. sice crossfit nedelam, delat nebudu ba dokonce se mi ani nelibi :) , u spouste popisu cviku ani nevim jak je to presne mysleno, ale bavi me koukat na fotky, cist popisky ke cvikum, strecinku, zdravi, nalade, zavodum.. celkove me to motivuje, makat na sobe jeste vic.. diky za to..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru