|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
Arnoldova autobiografie (Total Recall), Knížka o bylinkách, Lifterský opasek, Smart Shake od Amixu, Tričko Animal, papírová vystřihovánka Zámku Hluboká (dřive jsem hodně lepil modely), Polštář na spaní (ten starý už je jako placka), všechny věci potřebné k tomu abych si mohl udělat SUSHI  , hooodně ponožek a celkem 4000 kč do obálky
No jsem poměrně spokojen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | oni jsou nějaký Vánoce ? |
žid že? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Culda13 napsal: | | oni jsou nějaký Vánoce ? |
žid že? |
ani židi nejsou retardi, musej vědět že jsou vánoce
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | flew napsal: | | Culda13 napsal: | | oni jsou nějaký Vánoce ? |
žid že? |
ani židi nejsou retardi, musej vědět že jsou vánoce |
tak jaké je pak vysvětlení? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | micus6 napsal: | | flew napsal: | | Culda13 napsal: | | oni jsou nějaký Vánoce ? |
žid že? |
ani židi nejsou retardi, musej vědět že jsou vánoce |
tak jaké je pak vysvětlení? |
Nepovedenej vtip
|
|
| nahoru |
|
 |
martin.palk
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil finte dne st prosinec 25, 2013 11:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
Šál, čapica, ponožky a penu do kúpeľa...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| finte napsal: | no zatim notas, hadry a nake doplnky stravy ze sveta zdravi (no tyvole...to jsou pic. palby :D, za to mohlo byt tolik dobrutek z eshopu ), a jeste pred sebou 3 jezisky.... |
Nejsi nějakej rozmazlenej? Dostaneš NTB, oblečení,... a fňukáš tu, že za to mohli být doplňky, stejně normálnímu člověku stačí protein + max. kreatin (nepočítám vitamíny atd.), zbytek je rozmazlenost.
Edit: pokud si to psal na ty 3 odkazy cos vyhodil, tak to Tě možná i chápu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | finte napsal: | no zatim notas, hadry a nake doplnky stravy ze sveta zdravi (no tyvole...to jsou pic. palby :D, za to mohlo byt tolik dobrutek z eshopu ), a jeste pred sebou 3 jezisky.... |
Nejsi nějakej rozmazlenej? Dostaneš NTB, oblečení,... a fňukáš tu, že za to mohli být doplňky, stejně normálnímu člověku stačí protein + max. kreatin (nepočítám vitamíny atd.), zbytek je rozmazlenost. |
asi si me nepochopil, ja myslel za ty doplnky ze mohli byt lepsi veci..ne za notas a obleceni...n ojo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
Ok, sry, mě to pak po to tvém editu došlo. ;) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok, sry, mě to pak po to tvém editu došlo. ;) |
i tak je to rozežranost...
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | MAST3R napsal: | | Ok, sry, mě to pak po to tvém editu došlo. ;) |
i tak je to rozežranost... |
jako co?
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem spokojen. Compress BCAA, Total Recall od Arnieho na čtení a ještě kuchařku R. Vaňka a Jez a Běhej. Potom ponožky a hygiena.
Já si jinak naděluju průběžně celý rok- letos smartphone, Garminky 310XT a dvoje běžecké boty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|