|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
Grimley, kamaráde, chceš upřímný názor na formu nebo společensky přijatelný názor na formu?  slibuju, že v obou případech se budu krotit, když jsou ty svátky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 10:20 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | hele ja bych se na to vysral, ono to cviceni asi nema moc cenu, co rikas |
Vole, to byl ten můj upřímná názor, teď už nemá Grimley možnost volby
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:26 am Předmět: |
|
|
 v avataru je jiná :D tomu nerozumíte chlapi, až já to vysekám, budu beachboy  ono v reálu to zase tak hrozný není mi přijde :D ... přeci jen těch 95 kilo se musí někam schovat :D:D a činky taky netahám zrovna nejmenší... nevím čím to je _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | v avataru je jiná :D tomu nerozumíte chlapi, až já to vysekám, budu beachboy ono v reálu to zase tak hrozný není mi přijde :D ... přeci jen těch 95 kilo se musí někam schovat :D:D a činky taky netahám zrovna nejmenší... nevím čím to je |
Takže tvoje strategie je založená na tom, že když taháš těžký jednoručky a váha ukazuje skoro metrák, tak logicky musíš vypadat dobře?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
 Ne to ne, tak nejsem model žádnej  Chci bejt prostě kus chlapa  ..samozřejmě, že chci nějak vypadat, to asi každej kdo cvičí, ale vzhled není primární...kdyby k narvanejm bicákům a kozám vedlo denní pumpování s 15kg jednoručkama, tak se na to vyseru, když v posilce oddřu trénink s 50kama na ty kozy třeba, tak jsem pak spokojenej a proto to dělám :)) ... holku už stejně mám, tak oslňovat nepotřebuju, chci bejt jen prostě velkej pro svůj lepší pocit  , že to nebude rýslý na kost mě už nějak nedrásá :D:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Kdybys nekecal, radši bys to nařachanej pumpoval s těma 15 kg jednoručkama  . A že sem jich už videl, těch, co bys to do nich neřekl a tlačili rance a i těch co pumpovali s pár kilama obrovský svaly  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
Proč sis vlastně vybral tuhle pózu? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
jnerez: však o tom tu mluvím, vím, že se dá krásná forma udělat na dvacítkách jednoručkách, ale já chodím do posilky, protože mě prostě baví snažit se tahat co nejvíc... to pro mě má smysl (možná proto vžycky tak "dlouho" vydržím u crossfitu...trx apod. ...to jsou prostě tréninky, co me nebavěj).... o vzhled tu jde taky, ale mám to seřazený tak jak tu píšu, nejdřív trénink, co mě baví, potom až řeším vzhled ... :) na soutěž nejedu, holku mám, takže to dělám vážně jen pro svůj pocit, že jsem chlap :D
daymoon: já jinou neumím _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
grimley: to já radši řeším ten vzhled  i když mě teda sere, že nemám žádnou sílu,vzhled vlastně taky ne  ...tu sílu máš fakt dobrou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|