|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Spam dne pá prosinec 27, 2013 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
 chlapi však já vím :D .... je pravda, že když nadávám na svou formu, tak nadávám na ruce, ptz to je tragédie ... ty jediný mě serou....
EDIT: ano a zbytek taky není kdoví jakej :D ... ale jak říkám, cvičím si hlavně pro zlepšování těch vah a cviků :) ... (a ano, forma mi není ukradená, ale snad jsem to vysvětlil už dost :D ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
 joojo diky .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Ja sem taky pro jinou pozu, v tehle vypadas strasne uzce, ze mas tak 5cm klicni kosti, jakoby te zavreli do sveraku zboku a pritahli :)
Jinak gl v tvem snazeni, treba z toho nekdy neco bude :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Tak ono je otazne, ci by to vyzeralo vyrazne inak aj keby tie ruky pumpoval 15kami...mozno by to lepsie ani nevyzeralo. A co sa tky HPM, to moze byt v urcitom ponati tiez chymera, najlepsie je HSPN=HlavneSaPoriadneNArodit a nepotrebujes ani HPM
Inak paci sa mi tento medzisviatocny lync, nenechajte sa rusit, dobre sa to cita _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
jojo, taky jsem rád, že se tu v období klidu a míru rozjel takovej veřejnej lynč ... jen škoda, že zrovna v mým logu
k tomu HSPN se můžu podepsat :)) ... ale ono to půjde (přeci jen mám zase rejžovar  )
Ono mě to i celkem motivuje tohleto, jak mě všichni sepsuli  jen tak dál hoši.... jen do mě :D:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
Sám víš, že máš hrozně krátká svalová bříška na bicepsech a přitom v té tvé most-Grimley-muscular vytočíš zápěstí tak, abys ty bicepsy dostal právě to stavu, kdy jsou nejkratší. Takže paty trochu od sebe, takhle vypadáš jak Charlie Chaplin, zápěstí dolů a rukama se chyť do uzlu, ramena dolů a tlač je do šířky, ne nahoru a úzce.
EDIT: a samozřejmě, abych nezapomněl, HDR (hlavně dostat rýžovar) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Sám víš, že máš hrozně krátká svalová bříška na bicepsech a přitom v té tvé most-Grimley-muscular vytočíš zápěstí tak, abys ty bicepsy dostal právě to stavu, kdy jsou nejkratší. Takže paty trochu od sebe, takhle vypadáš jak Charlie Chaplin, zápěstí dolů a rukama se chyť do uzlu, ramena dolů a tlač je do šířky, ne nahoru a úzce.
EDIT: a samozřejmě, abych nezapomněl, HDR (hlavně dostat rýžovar) |
Ok... pak to zkusím podle tvýho návodu, snad neskončím v křeči do konce života
A ano...rejžovar je v tomto logu stěžejním bodem.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
Už je to lepší. Dobrý krok byl vzít si ty tepláky, to té póze pomohlo zatím nejvíc  Ruce jsem myslel takto a můžeš zkoušet různé úhly, kdy to bude vypadat dobře. Kulturistika není jen o velikosti, ale taky o tom, jak se prezentuješ.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, někam se to posunulo :D Sakra, taky se asi podívám po rejžovaru... nějaký tip ?:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|