Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Nejlepší z jich je to lenovo ale vzhledově je to kus plastu...

proc lenovo a co je to I3?

jak moc je nutne vysoce taktovany procesor?
vaham mezi 8GB RAM a 1,4 MHz a 4GB RAM a 2,54
ten zbytek je nekde na puli cesty
http://www.datart.cz/Notebook-ACER-E1-531-10054G50Mnks.html
Runner

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i3 je procesor. U taktování záleží taky na počtu jader a technologii ale pod 2G by to jít nemělo. Lenovo je následník IBM ThinkPadů, celou divizi od nich koupil a v podstatě to stejně pro IBM vyráběl. Paměť 8GB je víceméně zbytečná a navíc se dá snadno dokoupit, spíš se soustřeď na rychlost disku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně neber ten Dell Latitude, to je skoro 5 let minimálně konstrukčně stará mrdka, mám ho v práci už šestým rokem.

V této cenovce bych šel po vzhledu, rozložení kláves, počtu USB portů, přítomnosti HDMI, lesklostí/matností displeje.
4GB je max, co využiješ prací, kam s tímto počítačem míříš. Na druhou stranu jen ten Packard-bell a ten poslední Acer má OS. Sice to bude zasrané zbytečnými programy, které budeš muset odjebat, ale pokud nechceš jít cestou černého podsvětí (nebo samozřejmě legální variantou, ale dle povahy tvých dotazů asi nebudeš schopen nainstalovat např. GNU/Linux tak, aby s ním měl uživatel radost), bral bych PC s Windowsama.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Rozhodně neber ten Dell Latitude, to je skoro 5 let minimálně konstrukčně stará mrdka, mám ho v práci už šestým rokem.

V této cenovce bych šel po vzhledu, rozložení kláves, počtu USB portů, přítomnosti HDMI, lesklostí/matností displeje.
4GB je max, co využiješ prací, kam s tímto počítačem míříš. Na druhou stranu jen ten Packard-bell a ten poslední Acer má OS. Sice to bude zasrané zbytečnými programy, které budeš muset odjebat, ale pokud nechceš jít cestou černého podsvětí (nebo samozřejmě legální variantou, ale dle povahy tvých dotazů asi nebudeš schopen nainstalovat např. GNU/Linux tak, aby s ním měl uživatel radost), bral bych PC s Windowsama.

takze bella jo, i kdyz ma slaby procesor?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale není slabý, jako slabý. Pokud to má být na internet, tak to bude jedno a navíc ten "slabý" má max TDP 15W a ten "silný" má max TDP 35W. A bude to tím, že má mnohem výš taktovanou integrovanou grafiku. Ale zase, pokud je to na internet nebo film, je to jedno.

Cenovka kolem 8000 není na porovnávání parametrů, ale spíš o tom, jak se ti líbí. Kola ze supermarketu taky nebudeš srovnávat, jestli mají takové nebo makove osazení, protože je to v průměru pořád supermarketový kolo. To samý notebook za 8000 je pořád dobrej počítač na internet a film, ale jeho ambice tady končí.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Runner

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, benchmarky má dost hrozivé. To je skutečně procesor na výdrž - ne na výkon. Trochu bych se toho bál.
Celeron 2955U Benchmark
Passmark 1587
PCMark Vantage – 3511
Cinebench R10 – 4000

Tady si pohraj:
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Pentium+2020M+%40+2.40GHz&id=1855

Ten Acer má procesor 2020M.
V téhle relaci se hodně špatně vybírá, vždycky to bude někde silně ochuzené - není BT, slabý procesor, chybí USB 3.0, slabý grafický výkon. Je to těžké, ta cena je v tom vidět.
Moocha

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ahoj, máte někdo ten nový KMPlayer? (aktuální verze) Nevíte, jak se zbavím všech těch nesmyslů, co se načítají při spuštění?

Já se jenom připomenu nikdo nic? :)
flew

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové a přemýšleli jste o tom, že Vám třeba nerozumí .. To je jako ahoj začínám cvičit nikdy jsem nebyl v posilce... A vy na něj tak si dej pull up BW+10kg ...

I3 je u lenova fajn ale vypadá otřesné ma ji kamarád a prostě kus plastu

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
No jo, ale není slabý, jako slabý. Pokud to má být na internet, tak to bude jedno a navíc ten "slabý" má max TDP 15W a ten "silný" má max TDP 35W. A bude to tím, že má mnohem výš taktovanou integrovanou grafiku. Ale zase, pokud je to na internet nebo film, je to jedno.

.

totalne netusim, co mi vlastne rikas
MAST3R

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Moocha napsal:
Ahoj, máte někdo ten nový KMPlayer? (aktuální verze) Nevíte, jak se zbavím všech těch nesmyslů, co se načítají při spuštění?

Já se jenom připomenu nikdo nic? :)

Uninstall?
Co máš za důvod pro tenhle přehrávač? Já jsem zvyklej na BSplayer a VLCplayer. BS protože hledá sám titulky ke všemu a VLC, protože přehraje vše.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinov, tak to tě odkážu do příspěvku Runnera, tam to pochopíš všechno, ty herečko :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ustinov, tak to tě odkážu do příspěvku Runnera, tam to pochopíš všechno, ty herečko :-)

na toho kaslu uplne, podle me jenom mackal na klavesnici co ho napadlo

tak ted mi bouchla i televize
nevite nekdo o akci: k notebooku za 10 tacu televize zdarma?
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přišel za mnou otec, že mu nefunguje internet. Přišel jsem k PC a psalo to siťový kabel odpojen. Tak jsem donesl svůj notebook a zapojil tam ten síťák a fungovalo to, takže kabel je ok. Tak jsem dal restart otcova PC, po načtení a zobrazení síťových zaříení mi to ukazovalo 2, jedno na desce a jedno jako kartu. Tam kde byl kabel to psalo, že je to normálně připojené, ale po spuštění chrome/exploreru internet stejně "nenaběhl", zkusil jsem tedy dát síťák z té síťové k. do desky, najednou to u obou ukázalo, že kabel je odpojen. Když jsem to restartoval, tak tam kde byl kabel, to ukázalo, že je to připojené, ale net stejně nejde, i když jsem to zkoušel různě přehazovat (kabel) a restartovat. Pak jsem vygooglil, že mám zkusit vyndat tu baterku, co je na základovce, tak jsem jí na chvilku vyndal, bohužel nepomohlo.

Ví někdo nějaký další trik nebo je potřeba koupit novou kartu? Díky.
Cratach

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Win 7 mi bezne pri nastartovani nachazely 2 sitovy pripojeni, oboje na kabel , ackoliv realne tam bylo jenom jedno (v centru siti a sdileni mi to ukazovalo pripojeni k vice sitim). Vzdycky jsem musel dat "zakazat sitovej adapter" - pri rucnim pokusu o pripojeni dat "vyresit problem" a pak znovu adapter "povolit".

Definitivne pomohlo az spustit prikazovej radek v rezimu sprave a zadat:
route delete 0.0.0.0

Udajne konflikt nekterejch motherboardu s ovladacema, relativne castej. Ale tezko rict jestli ti to pomuze, jestli u tebe neni problem nekde uplne jinde (podle popisu si fakt nejsem jistej, jestli ti to blbne jako blblo mne).
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky zkusím to přez ten příkazáč. Jinak otec tam nemá 7, ale starší XP. Přinejhorší se koupí ta nová karta, však ta dneska stojí 2-3 stovky, ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: