|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 11:27 am Předmět: GYM Radio |
|
|
Náhodou jsem na to narazil, do fitka parádní...
www.gymradio.cz _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
Paradni. Zajimalo by me az udelaji tu aplikacku na android, jestli bude potreba internet nebo to pobezi jako klasicky radio. Byla by to paradni zmena od myho stejnyho playlistu porad dokola _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: po červenec 08, 2013 12:22 pm Předmět: .. |
|
|
osobne za me.. bych radsi aby vyhodili vsechen HiPHoP .. a dali tam radsi nejakej metal nebo hardcore, to me vice namotivuje :) ale nekdy nehrajou spatne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tak to uz je zase 100 lidi 100 chuti  ale maji tam peknej mix vseho. Zatim za tech 15 min co to posloucham se mi libila kazda _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 3:38 pm Předmět: Re: GYM Radio |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
Moje oblíbené je zase http://www.rockzone.cz/
Není trénink bez něho. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
To radio hraje běžně ve fitkách. V Brně ve dvou sem ho slyšel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Aplikace už je (teda aspoň na iOS) a myslím, že net musíš pořád mít, akorát si můžeš přepnout na LQ nebo HQ.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
jnerez: který z těch tří posledně jmenovaných? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | jnerez: který z těch tří posledně jmenovaných? |
To gym radio.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
Aha, jo, slyšel jsem, že je dost oblíbené. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
InFitness Zlín - hraje to tam all day long, celkem win :)
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
To rádio mi dřív přišlo celkem jako fail. Teď ale koukám, že už tam mají sekce Cardio / Gym / Hardcore, tak by to už nemuselo být tak špatné.
|
|
| nahoru |
|
 |
roman123
|
Zaslal: so leden 11, 2014 1:15 am Předmět: |
|
|
| atms napsal: | | To rádio mi dřív přišlo celkem jako fail. Teď ale koukám, že už tam mají sekce Cardio / Gym / Hardcore, tak by to už nemuselo být tak špatné. |
Ano máš pravdu, bylo tam pár much, především v serverech atd.. Přece jen to založili dva studenti kteří nemají peníze na různá profi řešení, které stojí v řádů deseti tisíců ne-li více a tak si všechno musí programovat sami. Pokud jsi to poslouchal někdy v červenci kdy to začalo tak ti můžu říct, že teď je to naprosto jiné rádio.. jak z hlediska interaktivity, obsahu hudby, i kvality serveru..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|