|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pijete na Silvestra? |
| Ano |
|
44% |
[ 19 ] |
| Trochu |
|
23% |
[ 10 ] |
| Ne |
|
32% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
hmm, mlko z mlekomatu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Sex, drogy a rock 'n' roll. Tělo pořádně vyšokovat, aby to po celý rok rostlo. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Martin Pedain napsal: | Sex, drogy a rock 'n' roll. Tělo pořádně vyšokovat, aby to po celý rok rostlo. |
Tělíčko by si nemělo zvykat, chce to nějaký nový podnět, že
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
Nepiju nic, zaprvé to vůbec neslavim a za druhé mám v plánu jít zítra cvičit a možná budu i říidt. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
já si dnes dopřeji Jagermeister _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nepiju nic, zaprvé to vůbec neslavim a za druhé mám v plánu jít zítra cvičit a možná budu i říidt. |
az na to rizeni to mam stejne
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
slivovice...můj ročník mimochodem :-) :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
Metaxa s tonikem a limetkou, nicméně jen po trochách :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem byl o neco mladsi, tak jsem byval na silvestra kantare, jako kazdej in nactiletej.. no potom jsem zacal cvicit tak to nejak ubyvalo.. minulej rok jen sklenku sampana a dnes uz nejspis nic. (teda jo, vanilkovou kofolu  ) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
nic _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
Já minulý rok byl v divadle a vůbec nepil  . Dneska si dám jen 1-2 sklenky lepšího vína a to je vše, už ani nekořím vodárky. Dneska trénink, zítra zas a jak na nový rok, tak po celý :D .
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|