Posílení šlachy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posílení šlachy  Úvodní stránka -> Trénink -> Posílení šlachy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sabli

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 11:58 am    Předmět: Posílení šlachy Odpovědět s citátem

Zdravím,
mám takový dotaz. V nedávné době si můj kamarád narthl biceps, ten už mu sice srostl (ikdyž je deformovaný), ale má problémy se šlachou v lokti. Nyní šlacha přebírá více práce od bicepsu než dříve a bolí ho. Nevíte nějaký cviky na posílení šlachy. Vím, že posílení šlachy bude trvat hodně dlouho, ale budu rád za nějaký rady.

Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eraZ

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nie som síce žiadny odborník tak ma hneď neukameňujte no podľa mňa by mohlo pomôcť poriadne rozohriatie pred cvičením ( ak samozrejme to rozohriatie doteraz nerobil ), na škodu by podľa mňa nemusel byť ani poriadny strečing aspoň dvakrát do dňa, každý deň a potom by som ubral na váhach na všetkých cvikoch pri, ktorých tento problém cíti a cvičil ich s ľahkými váhami, dobrou technikou a navyšoval váhy postupom času na tie predošlé... :) takto by si tá šľacha aj ten biceps mohli postupne zvyknúť na opätovnú záťaž aj po zranení a mohlo by to byť lepšie takto by som asi postupoval ja keby som mal podobný problém
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
nie som síce žiadny odborník tak ma hneď neukameňujte no podľa mňa by mohlo pomôcť poriadne rozohriatie pred cvičením ( ak samozrejme to rozohriatie doteraz nerobil ), na škodu by podľa mňa nemusel byť ani poriadny strečing aspoň dvakrát do dňa, každý deň a potom by som ubral na váhach na všetkých cvikoch pri, ktorých tento problém cíti a cvičil ich s ľahkými váhami, dobrou technikou a navyšoval váhy postupom času na tie predošlé... :) takto by si tá šľacha aj ten biceps mohli postupne zvyknúť na opätovnú záťaž aj po zranení a mohlo by to byť lepšie takto by som asi postupoval ja keby som mal podobný problém

+1 a ještě konopnou mastičku nebo něco
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 10:03 pm    Předmět: Re: Posílení šlachy Odpovědět s citátem

sabli napsal:
Zdravím,
mám takový dotaz. V nedávné době si můj kamarád narthl biceps, ten už mu sice srostl (ikdyž je deformovaný), ale má problémy se šlachou v lokti. Nyní šlacha přebírá více práce od bicepsu než dříve a bolí ho. Nevíte nějaký cviky na posílení šlachy. Vím, že posílení šlachy bude trvat hodně dlouho, ale budu rád za nějaký rady.

Děkuji

To je dosti zmatenej popis...spíš lehce nesmyslnej
Jak je to dlouho? Natržený svalový vlákna? Utrženej upon? Jaká byla léčba?
A hlavně jak to teď vypadá:) a jak vypadá okolí...

Měl jsem pacienty co měli bolesti i několik měsíců i po jen celkem lehkejch rupturách adduktorů nebo hamstringů stejně tak je někdo bez problémů za měsíc,záleží na milionu věcí.

Já sám jsem teď 5 týdnů po uplný ruptuře ulnárního uponu bicepsu. Ale zase nemůžu hodit mojí,navíc dosti specifickou, léčbu na něco o čem nevim co tam ani je že.

Rychle na stránku:

Přejdi na: