|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tyrael

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:50 am Předmět: |
|
|
Hodně štěstí! _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Lukáši drž se.
Přeji hodně štěstí a zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 5:00 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj chlapi a dámy, všem díky za hezká slova tady i na fb. Úspěšně jsem absolvoval operaci a mám nějaké nové informace, plány a samozřejmě přání pro Vás :). Já jsem tedy 10. 12. absolvoval operaci nakonec ve stejný den jako jsem nastoupil do nemocnice, hospitalizovaný jsem byl týden, příjemné opiátové injekce, sestřičky se setsakramentsky krátkými sukýnkami a klid na čtení a hraní, knížku Arnolda moc doporučuji. Pak jsem strávil další týden doma v naprosté rekonvalescenci a pak měl vánoční cestování po republice. Dnes to je přesně 3 týdny od operace a co Vám budu povídat, není to žádná hitparáda, rána bolí, občas krvácí, smích a kašel je obrovský problém, ale můžu chodit a jezdit autem. Nejen, že se méně hýbu a spíše odpočívám, ale musím i méně jíst, takže už mám 6 kg hmoty dole.
Bohužel jsem se na kontrole nyní před Vánoci dozvěděl, že budu muset být 3 měsíce bez posilovny , hojí se to dlouho a je velké riziko, že kdybych začal posilovat dříve (nesmím zatěžovat pánevní dno), okamžitě by se ta hojící se rána poškodila a problémy by se mohly rychle obnovit. Takže nyní ještě nejméně 6 týdnů úplně bez sportu a pak budu moci pomalu začít procvičovat horní polovinu těla cviky bez zvyšování nitrohrudního tlaku, pojedu hodně shyby, kliky na bradlech, wody a běhání.
Tím tedy zcela jasně vykrystalizovaly mé soutěžní plány pro další rok, když nemohu 3 měsíce posilovat. Pár dní mě to přes Vánoce mrzelo, ale je naprosto vyloučené, abych se stihl nachystat do klasické kulturistiky, chci přijít na 100 % až nastane čas a všechny sportovce, kteří se nestydí v klasice užívat lentilky, porazit, ale na to potřebuji opravdu 9 měsíců precizní přípravy. Takže jsem musel své plány přeorientovat a v roce 2014 byl rád sestavil silný tým Ronnie.cz a úspěšně dokončil všechny 3 závody Spartan Race i kdybych měl ten Beast dojít, ale je to pro mě obrovská výzva a alespoň si vytvořím za rok běhání fyzický fond, který pak budu moci využít při tvrdém tréninku. Moc se na to těším a doufám, že to bude moc fajn celá parta kluků i samotné závody. Vzhledem k tomu, že v týmu už nebude nikdo, kdo lže a nemá koule (pozn.: Petr Ustinov lže jen ženám, ale stejně neúspěšně, takže to je OK :D) , jistě nás jako tým podpoří i Ronnie, celý ten seriál závodů by mohl být fajn a naučím se zase nové věci a poznám nové lidi. Takže v roce 2014 bych rád, aby to vypadalo hlavně takto. Začínáme 31. 5. v Liberci!
Závěrem mého příspěvku, který bude nyní na pár týdnů asi poslední, než se budu moci vrátit k tréninku, bych všem rád popřál skvělý Nový rok, hodně chvil strávených s rodinou, přáteli a lidmi, které máte rádi, hodně zdraví, štěstí i úspěchu v práci i ve sportu. Myslím si, že to letos byl hodně zajímavý rok, naučil jsem se hodně nového, poznal řadu nových lidí zde z fora a okolo sportu, některé věci se za uplynulý rok podařily, některé ne, ale bylo to zajímavé a velice poučné. Tak se držte a těším se, až budu v kondici a potkáme se na tréninku či na soutěži a pořádně zamakáme nebo pokecáme. Zároveň Vám moc děkuji za podporu a milá slova v uplynulém roce pod články, v logu, na fb atd. Děkuji, vážím si toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
Přeji ti Lukáši hodně zdravý, ať zase můžeš makat  . Je blbá otázka, ale kvůli čemu jsi byl na operaci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Přeji ti Lukáši hodně zdravý, ať zase můžeš makat . Je blbá otázka, ale kvůli čemu jsi byl na operaci? |
já to sem nechci úplně explicitně napsat, nicméně je to častý problém těch, co jí hodně bílkovin, málo vlákniny, hodně posilují nebo dělají cyklistiku, hodně jezdí autem a mají sedavé zaměstnání :) já se o tom dříve hodně styděl mluvit, ale pak jsem najednou zjistil, že s tím má problémy také hodně mladých lidí v práci, ze světa kulturistiky atd., jen od operace to se mnou řešili 2 naši reprezentanti SKFČR, jaký zákrok zvolit atd. Takže se známými se o tom už bavit nestydím, po pm není problém, kdyby něco, mám o tom načtené hodně a praktických zkušeností na rozdávání
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 10:10 pm Předmět: . |
|
|
Tak jsem v pátek absolvoval rozlučku s Brnem s legendami fora Ronnie.cz: Martin Jirušek (YUD), já, Martin Blažek (Black Dragon), Vláďa Rajf (Zacharo), Luboš Koumal (Moog). Do konce měsíce Brno definitivně vypadává z mých aktivit, již žádné večeře v Nekonečnu, běhání v Lužánkách či tréninky v BigOne fitness. Bylo to zajímavé období tu posledních půl roku být opět častěji. Ale vše jednou končí. Je to život...Ale o to více budu nyní v Praze většinu týdne, tak kdybyste v nejbližší době mířili na nějakou akci či diskotéku, dejte vědět, potřebuji si vyčistit hlavu :)
Jinak páteční večer fakt pěkný, mrzí mě, že jsem si kvůli všem aktivitám (práce 1, doktorské, práce 2, svaz atd.) za půl roku, co jsem nyní byl daleko častěji v Brně, nebyl schopný udělat pravidelně čas i na přátele a mimo Luboše a společných sportovních aktivit, výletů a večeří jsem nic nestíhal. Mělo by to být normální si zajít v pátek večer s partou přátel na pořádnou baštu a pár piv, nebo alespoň jednou za čas, nejsem ten typ, co by někde rád vysedával, ale rozhodně by bylo pěkné se vidět častěji, než po 7 letech a jen proto, že jsem udělal rozlučku, když odsud odcházím :)
Stejně je hezké, jak jde čas, jeden je advokát, druhý učitel na fakultě sociálních studií a třetí IT odborník, Luboš je jasný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|