|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.12.2013
D------------- 5x5x107,5
Bench--------6x6x70
Dl------------- 5x5x145
EZ Tyč (ve stoje)----2x10x32,5
Břicho 2x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 80min
Dnešní trening velice náročný , po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Všechny pracovní serie v opasku a nejednou jsem to chtěl prostě vzdát. Bench poslední serii jsem také tlačil vším možným.  Jako vždy, když jsem začínal dl docházeli mi síli. Nebylo to vubec lehké, ba právě naopak. Trhačky použité na všechny pracovní serie , nějak ztracím sílu v uchopu.  Opasek pak až na poslední serii. Potom ještě na rychlo trochu biceps a břicho a šlo se domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.12.2013
D------------- 5x5x110
Bench--------6x6x72,5
Dl------------- 5x5x150
Výpony v sedě------2x15x30kg
Břícho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 100min
Co říci k dnešními treningu.  Bylo to maso se vším všudy.  Po rozcvičce jsem přešel na dřepy , musím řííct že po třech dnech valení se na gauči, v křesle , nebo v posteli se mi do treningu vubec nechtělo.  Dnešní trening byl trochu jiný než ty předchozí, jel jsem jeden cvik po druhém, ne vše dohromady. Kvuli obsazenému benchi, jsem nejdříve dojel dřepy (všechny prac serie v opasku, dokončeno tak že se mi motala hlava) Poté bench, taky nadoraz a po něm dl. Musím říct že po první serii jsem toho chtěl vážně nechat nohy mě boleli , začínal jsem cítit opět nárty (kdysi uraz diagnoza asi takhle, unavová zlomenina nártní kustky) Nakonec jsem se hecnul a odjel to celé , samozřejmě všechny serie v trhačkách (nějak mi slábne uchop)  , opasek až od druhé serie a mezi posledníma seriema protahovaní ve visu, abych ulevil zádum. Na konci ještě velice rychle v SS lýtka a břicho a šlo se domu. Celí trening byl díky tomu, že se to nejelo na střídačku nejmeně o 15minut delší než obvykle. Celí trening hodně nadoraz ,doma chyběl jen malí kousek abych se složil jak domeček s karet. Ještě tedkom večer cítím ten tlak v hlavě.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
Dne 28.12.2013
Dnes odpoledne jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 31,05 to jest nějakých 5,11 na jedno kolo. Musím říct že jsem to dneska rozhodně neměl v plánu, smířil jsem se stím, že se ted přes zimu na to vykašlu.  Po včerejším treningu toho mám pořád plné brajle  A i přes tohle všechno, když jsem tam dneska viděl to počasí, 14stupnu, sluníčko, byl jsem rozhodnutý jít. Co na tom že mi to nabouralo regeneraci , zítřejší trening, který nejspíš o jeden den odložím. To všechno jsem veděl že bude následovat a přesto bylo jasné že dneska pujdu. Vždyt poslední běh byl 8.11.2013. Pokud šlo o samotný běh, nebyla to žádná sláva, nohy jsem měl jak s olova, trápil jsem se od prvního kola až do konce a i přesto všechno jsem si to dneska krásně užil.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes 28.12.2013 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 18.11.2013- 27.12.2013 ( http://www.kulturistika.net/korte-trenink-na-objem ) a tak je čas na rekapitulaci. Tento trening splnil to, co jsem já osobně od něj očekával. Byl jednoduchý , když jsem potřeboval i docela rychlí, byly to zakladní cviky, takže když jsem se tam 3-4dny nedostal vubec nic se nestalo.  Díky tomu, že mi to i díky dnešnímu běhu špatně vychází, rozhodl jsem se ho ukončit.
Řeč čísel: začátek --------konec
D 5x5x87,5---------------5x5x110kg
Bench 6x6x57,5---------6x6x72,5kg
Dl 5x5x120---------------5x5x150kg
Musím uznat že s výsledkama na konci jsem spokojen , stejně tak s celím treningem. Ikdyž musím uznat, že ted ke konci už to byl hrozný stereotyp.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak s nějvětší pravděpodobností dne 30.12.2013 rozjedu nový treningový program. Abych řekl pravdu jsem na tenhle trening opravdu HODNĚ zvědavý. Je tam spousta přemístění, trening založeny na rychlosti. Nevím nevím jak moc mě to pujde  Nejsem crossfiták. Ale na trening se hodně teším, bude to zas něco uplně jiného než jsem měl doposud.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st leden 01, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.12.2013
PC+PP------------- 15x2x47,5
Bic Shyby---------- 15x2xBW
Bench-------------- 10x1x80
Dl-------------------- 10x1x160
Celkový čas 65min
Další trening před odpolední směnou. Nesnáším treningy před odpolední.  65min na celí trening víc času nemám. Po rozcvičce jsem začal makat. Celí trening je založený na tom, že se začíná každá serie se začátkem minuty - zbytek minuty volno. Ani to jsem nedodržoval, prostě jsem byl vždy o něco rychlejší.  U biseps shybu to byly i 30sekund pauzy  To samé bylo i u benche. A steně jsem ten trening nestihl, místo 20x1 dl jsem stihl pouze 10x1. Na břicho jsem ani nesáhl. Jen pro pořádek, všechny dl serie se 160kg v opasku a trhačkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
Dne 2.1.2014
KNB-----------------------------12x3xBW
PC+dřep----------------------- 9x2x40 , 11x2x45
PvP jednoručky-------------- 12x2x30
Bic zdvih+tlak----------------- 6x4x12,5
Výpony v sedě-----------------3x15x30kg
Břicho, kolena k loktum-------10, 8 , 8, 8
Celkový čas 70min
Dnes jako vždy se mi do treningu nechtělo, nebylo třeba ani spěchat a bylo to znát.  Ráno jsem zjistil problém s ramenem (asi jsem si ho v noci proležel) , takže jsem měl obavu jak mi to dneska pujde.  Po rozcvičce KNB, na začátku to vypadalo hodně jednoduše ale poslední serky už jsem zvládal s obtížema. Pořád podotýkám že jde o trening, kde se začátkem každé minuty uděláte jednu serii a zbytek minuty veget.  Poté přišel PC a v tom postoji uděláte dřep. Na začátku jsem to špatně spočítal (zvedalo se mi to pekně lehce  ) , po 9serii mi to došlo, že místo 45kg to je jenom 40kg a tak jsem to opravil.  PvP jsem zvolil opět jednoručky v předklonu a udělal jsem si myslím dobře, výborný cvik jen jsem střídal ruky a za 5min jsem měl hotovo. Po bicepsovém zdvihu jednoruček ve stoje a tlaku jsem zjistil že mám dost času do dalšího autobusu a tak jsem přidal k břichu do SS ještě výpony v sedě. Povedený trening a hlavně uplně jiný, než jaké jsem kdy doposud jel.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
Dne 5.1.2014
Dřep---------------------------- 20x1x120
PC+PP-------------------------- 20x1x57,5
Bench--------------------------- 8x2x70
Ez (biceps)--------------------- 6x3x35
Bic Shyby----------------------- 12x2xBW
Břicho 2x25 zkracovačky
Břicho 2x6x22,5 uklony do stran
Celkový čas 80min
Co říci k dnešnímu treningu , zase jsem to zmastil.  Po rozcvičce jsem přešel na dřepy, všechny serie se 120kg v opasku. Potom jsem tam hodil PC ale uplně jsem zapoměl na PP k tomu, když to po sobě ani s papíru nepřečtu je to se mnou vážně zlé.  Takže jsem odjel pouze 20x1x57,5 PC , pořád jsem si říkal proč je to tak snadné , ted už to vím, ta váha byla níž shcválně kvuli PP. Nejspíš i díky tomu že jsem zapoměl na PP, byl bench vyloženě trapárna. Ez docela ušla a řekl bych že se povedli i bic. shyby. Potom do SS břicho, zkracovačky a uklony a měl jsem hotovo.  Ucházející trening nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
Mám za sebou první týden , nebo chcete li první kolo tohodle nového treningu. A abych se přiznal musím na něho reagovat.  Nevím čím to ale už to mám v sobě, že když začínám nový trening tak ho podseknu (někdy i více než by bylo zdrávo  ) Vetšinou pro to, abych zjistil jak mi ty cviky budou sedět , jak se na mě podepíše celí trening. Dále si zjistí m jak který trening trvá dlouho ,to vše si mužu díky tomu že to mám níž oveřit. Pravdou ale je,že tenhle trening jsem určitě nezačal nejlépe. Trening A, měl svoje kouzlo byt PC+PP tam byly na začátku trošku žalostné , Dl jsem kvuli odpolední nedojel a abych se přiznal byl jsem i rád , měl jsem toho plnou pr...  Trening B, byl kratší , tak akorát.  Nejsou zde základní cviky ale to nevadí. I tak je to dobrý trening a opět bych zde našel nedostatky.  Pokud jde o Dnešní trening C, ten byl znich asi nejžalostnější.  Zvrzal jsem PC+PP , bench byl trapný. Ale musím znovu opakovat nejsem kuluturista , zavodník. Někdy jde jen o to, aby člověka trening bavil nic víc.
Naposledy upravil buvolii dne ne leden 05, 2014 6:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
ale jake to ma mit vysledky, kdyz jedes s jinyma vahama?
neslysel jsi nikdy o tom, ze trening je tak uspesny jako je tezke posledni opakovani? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Dne 5.1.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě odpoledne jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 7kol (7x900 =6,3km) Čas 35,00 to jest nějakých 5,00 na jedno kolo. Mělo se jednat vyloženě o konverzačních 5km, kámoš mě ukecal, at si sním jdu zaběhat. Jelikož jsem pro každou špatnost, ani na minutu jsem naváhal.  Oba jsem se trápili od začátku do konce (on skoro rok neběhal , a já byl utahaný s treningu a také toho nemám v posledních měsících moc neběháno.  ) Ani jeden z nás to nechtěl vzdát , ani jeden z nás nechtěl prohrát.  Po 6 kolech jsme se ale dohodli (to už jsme se vážně trapili) , že pobežíme poslední a at vyhraje ten lepší. Hráblo mi  udělal jsem poslední kolo za 4,20 a o 20sekund jsem vyhrál.  Regenerace at jde k čertu , jsem prostě nenapravitelný.
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út leden 07, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
Dne 6.1.2014
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se jak nám drobek přibral.  Zdá se, že od minula jsem konečně něco přibral.  Moje váha k dnešnímu dni činí 90kg, což znamená že jsem přibral 3kg. Je mi jasné že to udělali jenom vánoční svátky a silvestr  Jen tak orientačně jsem se zvážil 22.12.2013 a ukázalo mi to 88kg tak je jasné, kdy jsem přibral. Nicméně za tu váhu jsem rád a uvidíme další měsíc, zda to udržím , přidám nebo naopak zhodím. Sám nevím, kolega mě tlačí abych sním chodil běhat a moc dobře víte jak to dopadlo minule.
Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 90kg
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út leden 07, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Dne 7.1.2014
PC+PP------------- 15x2x52,5
Bic Shyby---------- 15x2xBW+1,25kg
Bench-------------- 10x1x82,5
Dl--------------------20x1x160
Břicho 1x30 zkracovačky
Celkový čas 90min
Včera jsem nemohl vubec chodit.  A jestli si myslíte, že to dneska ráno bylo lepší, tak jste víc naivní než já.  Vzbudil jsem se a nechtělo se mi do fitka. (ale musel jsem jít) Před treningem jsem do sebe kopnul beta alanin, bcaa a šel jsem na to.  V rozcvičce jsem vynechal burpess (nechtěl jsem riskovat křeč , nebo skříplí nerv ve stehně a ohrozit celí trening) PC+PP bylo hodně namahavé ale i tak jsem to zvládl a od minula 5kg přidal. (spokojenost) Biceps jsem se trápil, bench byla klasika.  Pak přišlo Dl, trhačky použité od poslední zahřívací serie, 1x150kg a samozřejmě na všechny serie se 160kg. Ale co mě šoklo, opasku jsem se ani nedotkl. Sám v sobě se nevyznám, měl to být dneska propadák a tak krásně se ten trening povedl. Pekně se mi zvedalo i těch 160kg i bez opasku , sice jsem od minula na váze nepřihodil (schválně) ale minule jsem stihl kvuli odpolední 10serii, sotva jsem to zvládl a navíc v opasku a dneska to šlo jako po másle. Velká spokojenost dneska , nevím jestli mě nakopl beta alanin , nebo vyhružky od flewa.  Mám hold pokaždé jiný trening a nejhorší je, že ani sám dopředu nevím jaký bude
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
Dne 9.1.2014
KNB-----------------------------12x3xBW+2,5kg
PC+dřep----------------------- 20x2x50
PvP jednoručky-------------- 12x2x32,5
Bic zdvih+tlak----------------- 6x4x15
Výpony v sedě-----------------3x15x30kg
Břicho, kolena k loktum-------3x8
Celkový čas 75min
Dnešní trening , opět velice dobrý.  Abych řekl pravdu, poslední dobou jsem hodně utahaný přes nohy a tak jsem zvažoval, že odstraním z rozcvičky burpess , nakonec jsem si je ale nechal.  Po klasicke rozcvičce (burpess byla totální hruza) jsem přešel na KNB , řekl bych moc pekně se mi to povedlo. Poté PC+dřep od minula přihoz 5kg a musím říct už to bylo znát, opět jsem měl radost z dokončení. Poté PVP, tady to mě uplně nadchlo jen jsem střídal ruky a jel jak mašina.  Bic zdvih, bohužel tady na biceps jsem slabí.  Poté do SS břicho a lýtka a šlo se domu. Celí trening začátek serie s každou minutou, poctivě jsem to hlídal (pouze u PVP jsem byl daleko rychlejší) Před treningem beta alanin (jak mě na začátku svedil ksich)
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so leden 11, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Dne 11.1.2014
Dřep---------------------------- 20x1x125
PC+PP-------------------------- 21x1x60
Bench--------------------------- 8x2x72,5
Ez (biceps)--------------------- 6x3x40
Bic Shyby----------------------- 12x2xBW+1,25kg
Břicho 3x20 zkracovačky
Břicho 3x10x22,5 uklony do stran
Celkový čas 100min
Kdybych měl vistihnout dnešní trening, tak byl prostě dlouhý a dobrý.  Po hrozné rozcvičce (za ty burpess se musím stydět  ) jsem přešel na dřepy. Všechny prac serie v opasku. Nebyl to žádný med a od 15serii jsem začínal byt unavený. Poté přišlo PC+PP musím říct, tentokrát jsem to nezvrzal a odjel tak jak mám.  Pokud jde o samotný cvik bylo to dobré , řekl bych ještě trošičku lehké. (příště přitalčíme víc)  Bench byl klasika. Biceps EZ mě potešil a když jsem to pak přetrpěl a dotlakoval na bic shybech, byl jsem spokojený.  Na závěr byl ještě čas dát pořádně břicho , do SS zkracovačky a uklony do stran. Trening byl dlouhý, jednak díky tomu že je tam toho dost ale také i díky tomu, že bylo plné fitko tak jsem chvilku čekal na bench (proto je na pc+pp jedna serka navíc)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|