Co pijete na Silvestra?!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co pijete na Silvestra?!  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co pijete na Silvestra?!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pijete na Silvestra?
Ano
44%
 44%  [ 19 ]
Trochu
23%
 23%  [ 10 ]
Ne
32%
 32%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 43

Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy - obdivujem ludi ktori dokážu takto odolávat tlaku okolia, to narazam na to pivo.
Ja som si trebars v živote nepotiahol cigaretu, aj ked zas az tak dlho este nezijem :-)

Inak som si na Silvestra dal nejaky ten alkohol, za vlast padlo trochu sampanskeho a zo 3 poldecaky vodky, ale bol som v pohode. Nemám vo zvyku sa opijat.
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě je to jedno, každej ať si dělá podle sebe a svýho uvážení, svých cílů, možností atd... Já si klidně vypnu, ale radši jídlem (prasec) než alkoholem.
Alkohol klidně, když k tomu mám nějakou příležitost jako třeba: Narozeniny, různé oslavy, dosažení cílů atd... Ale teda jediný co já nechápu je, proč se tak strašně chlastá na toho Silvestra, když je to stejný den jako každý jiný. To, že je konec roku nic nezmění na tom, že další den (rok) by měl být lepší, nebo že se ten onen čověk bude mít další rok líp a proto by to měl zapíjet. Ten, kdo se měl na hovno se tak bude mít pořád a ta svině tou sviní zůstane i po půlnoci.
Nevím no, chlastá se na Silvestra už od nedávna, tak proč ne, jen to nechápu proč...
Stejně tak nemám rád přání na svátky a do nového roku od všech známích a hlavně neznámích, kteří to mají většinou v největší potřebě a skoro vás ani neznají.

Naposledy upravil Spam dne čt leden 02, 2014 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si nepřipil ani na maturáku. Z cigarety jsem také nepotáhl ani jednou. Ale jak říkám, znám spoustu lidí, kteří jsou v náladě milí, pozitivně naladění.....s tím vůbec nemám problém.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Grimley: nezapomeň, že někteří, jako třeba já, jsou už prostě na bujaré oslavy silvestra staří .
Tak hlavní je, že tě přece nikdo nenutí.

Snad se tak daleko EU nedostane, aby zavedla Silvestrovské průvody s povinnou účastí a náhodnými kontrolami na to, že splňuješ minimální dvě promile v krvi.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Whiskey

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co pijete na Silvestra?! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: