|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GodlikeX
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Milcek55
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 8:18 am Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Milcek55 napsal: | | Tak co by jste mi poradily za jinej trenink 4 týdně místo beara?? |
Heavy-light. |
Ten Heavy-light vypadá takto??
Trénink A - Vršek
1. Bench-press 3x5
2. Přítahy v předklonu 3x5
3. Úzký Bench-press 3x5
4. Čelní tlaky na ramena 3x5
5. Bicepsový zdvih jednoruček 3x5
6. Bicepsový zdvih EZ-činky 3x5
Trénink B - Spodek
1. Dřep 3x5
2. Výpony ve stoje 6x5
3. Mrtvý tah 3x5
Trénink A - Vršek
1. Bench-prss hlavou nahoru 4x8-10
2. Tlaky hlavou nahoru 2x8-10
3. Shyby na hrazdě 4x8-10
4. Přítahy spodní kladky 2x8-10
6. Upažování ve stoje 4x8-10
7. Zapažování v předklonu 4x8-10
Trénink B - Spodek + Ruce
1. Leg-press 6x8-10
2. Předkopávání 4x8-10
3. Zakopávání 4x8-10
4. Výpony na leg-pressu 5x8-10
5. Výpony v sedě 4x8-10
6. Bicepsový zdvih činky 4x8-10
7. Francouzký tlak 4x8-10
8. Koncentrovaný 3x8-10
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
Je podle Vás ok střídat těžkolehký split s Kortem? Oboje v podání Freimena, řekněme měsíc split a měsíc Korte... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Je podle Vás ok střídat těžkolehký split s Kortem? Oboje v podání Freimena, řekněme měsíc split a měsíc Korte... |
kazdy ti muze rict, co funguje na nej, ale nikdo nerekne, co poslape tobe
ale klidne to tak zkus _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html |
Dle mojí vlastní zkušenosti a bylo mi to i doporučeno zde na foru před lety, když jsem ten trénink jel a vedl si log, bych doporučil jet A Heavy, B Light, A light, B Heavy..tzn nejet ty dva těžký hned po sobě. Ale vyzkoušej a uvidíš, je to dobrej trénink. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html |
Dle mojí vlastní zkušenosti a bylo mi to i doporučeno zde na foru před lety, když jsem ten trénink jel a vedl si log, bych doporučil jet A Heavy, B Light, A light, B Heavy..tzn nejet ty dva těžký hned po sobě. Ale vyzkoušej a uvidíš, je to dobrej trénink. |
souhlas, mrtvola drep nejdou dohromady, pokud nemas sakra dobry stred tela _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Je podle Vás ok střídat těžkolehký split s Kortem? Oboje v podání Freimena, řekněme měsíc split a měsíc Korte... |
kazdy ti muze rict, co funguje na nej, ale nikdo nerekne, co poslape tobe
ale klidne to tak zkus |
To je mi jasný... Mně jde spíš o to, jestli nevadí, že se třeba v obou plánech necvičí tlaky na ramena, zda opravdu stačí to zatížení v těchto plánech. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
jeden tlakovy cvik v trneingu staci, at uz je na prsa nebo na ramena, stejne zatezuje predni delt
co se tyce estetiky, je rozhodne v´hodnejsi venovat extra peci bocnim a zadnim deltum, nez prednim, ktere dostanou zabrat u cviceni hrudniku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
... A na ty v obou plánech cviky jsou, takže je to vyřešený _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 24, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Zdar, tak asi zkusím beara. http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
Co mi ale není jasné. V článku jsou napsány doplňkové cviky a u nich okolo 3 - 5 sérií. Co tam chybí jsou opáčka, takže řekněme zase těch 10-15op, tak abych se moc neunavil? + Tam je 2x v týdnu doplňkový cvik na střední delty, ale nikde tam nevidím žádný cvik na zadní, nebo přední delty (hlavně ty zadní, protože přední mě zase tak moc nezajímaj, když hodně zabíraj u benche a tlaků s JČ).
Díky za odpověďi, popř. zkušenosti s tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 24, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
ja jel tu nejobycejnejsi variantu, jenom dva cviky na trening, sobotni s doplnkama jenom 2 tydny
za sebe: nejlepsi trening, co jsem kdy mel, za 6 tydnu pet kilo nahore, nemuzu si stezovat
ale je to hodne o intenzite a o jeste vic o jidle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: pá říjen 24, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak na doplnky snad nepotřebuješ žadnej podrobnej a pevně danej rozpis ne? Odcvičíš si 2 základní cviky bear stylem a potom je čistě na tobě jestli půjdeš domů nebo budeš pumpovat vnější hlavu bicepsu, prostě podle toho na co máš chuť a na co se cítíš. A pokud tam budeš mít týdně 2 tlakové cviky + shyby bear stylem, tak bych se o zaostavajici rozvoj zadních delt rozhodně nebál.
Nejvíce se mi osvědčil rozpis:
Bench + shyby, doplňky většinou břicho a lýtka
Dřep + military press, doplňky triceps, případně cokoliv dalšího
Mrtvola + tlaky v leže, doplňky biceps, případně cokoliv dalšího
Bench, shyby 2+13 sérií, všechno ostatní 2+10 sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat na rozpis BEARA. Na internetu jsem našel několik verzí a nejvíce se mi zalíbila tato :
1. Den
Dřep 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
Bench 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
2. Den
Přítahy v předklonu 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
Military Press 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
3. Den
Mrtvý tah 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
Kliky na bradlech 2x5 (80%), 10-15x5 (70%)
+4. den nějaký dopňky 3x15, to podle času a nálady.
Chtěl bych se zeptat jestli jel někdo tuto verzi? Cíl je nabalit na sebe nějakou hmotu. Našel jsem tam i jiné verze, ale tato se mi líbí nejvíce.Sice jsou to jen dva cviky, ale zase je to vysoký objem práce, tudíž hádám, že to bude optimální?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
To je celkem znásilněná verze :)
Těch 80% je 80% z 1RM? Tak to good luck :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|