|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
Mohu mít jedno balení Matrixu za symbolickou cenu,mám do toho jít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
za symbolicku cenu chod do vsetkeho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
Pokud je hodně příjemná, tak ano, chuťově býval velmi dobrý.
Naposledy upravil Ronnie dne ne leden 05, 2014 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | vejdy napsal: | | Mohu mít jedno balení Matrixu za symbolickou cenu,mám do toho jít? |
za symbolicku cenu chod do vsetkeho |
Skoro do všeho,ale Matrix je super a vzal bych to hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba. |
tak konkretne pomeranc mi teda vubec nechutnal, jinak vsechny ostatni prichute od matrixu jsou fajn.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | vejdy napsal: | | Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba. |
tak konkretne pomeranc mi teda vubec nechutnal, jinak vsechny ostatni prichute od matrixu jsou fajn.. |
To jsem zapomněl dodat..díky
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba. |
kdyby ti ten pomeranc nesednul tak bych ho nasledne odkoupil :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 2:22 pm Předmět: extrifit |
|
|
jak to bude s extrifitem budou mit zase 2kg baleni nebo 2,27 v plastovem kybliku ?
ty kilovky se mi vubec nezamlouvaji s ohledem na cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 2:32 pm Předmět: Re: extrifit |
|
|
| bazycek napsal: | jak to bude s extrifitem budou mit zase 2kg baleni nebo 2,27 v plastovem kybliku ?
ty kilovky se mi vubec nezamlouvaji s ohledem na cenu. |
Jsem to psal o kousek výš, velká balení budou, ale myslím, že tak nějak plus mínus v únoru nebo březnu. A bude to standardní kulatá celoosleevovaná dóza.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Dám vědět jak mi chutnal pomerančový matrix,ale když jsem měl pomerančový scitec nutrition tak byl chuťově moc dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:10 pm Předmět: Afinity |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Whey pro 80 od Afinity..? podle am. spektra se zdá docela kvalitní, ale dá se tomu věřit..? nevím, jestli se zde mohou uvádět odkazy, tak ho raději nebudu uvádět... Díky za reakci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:35 pm Předmět: Re: Afinity |
|
|
Moje pocity, když koukám přímo na stránky výrobce:
- neuvádějí složení výrobku (wtf?),
- jen v textu tedy napsáno, že to je CFM WPI a CFM WPC (to zní obojí dobře),
- aminokyselinové spektrum, které píšeš, udávají zvlášť pro WPI a zvlášť pro WPC, tzn. bez znalosti právě zmíněného složení a hlavně kolik které složky tam je, to jsou údaje úplně k ničemu,
- tabulky nutričního složení jsou dohromady pro obě příchutě, ale pravděpodobnost, že by vanilka i čokoláda měly stejné nutriční hodnoty, je malá (ale zase je fér dodat, že tuhle chybu dělá ještě stále docela dost výrobců),
- takže to na mě působí poněkud zvláštně,
- pominu-li, že o té značce dnes slyším poprvé.
- a že má tragický design.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: po leden 06, 2014 9:21 am Předmět: Re: Afinity |
|
|
| Ronnie napsal: | Moje pocity, když koukám přímo na stránky výrobce:
- neuvádějí složení výrobku (wtf?),
- jen v textu tedy napsáno, že to je CFM WPI a CFM WPC (to zní obojí dobře),
- aminokyselinové spektrum, které píšeš, udávají zvlášť pro WPI a zvlášť pro WPC, tzn. bez znalosti právě zmíněného složení a hlavně kolik které složky tam je, to jsou údaje úplně k ničemu,
- tabulky nutričního složení jsou dohromady pro obě příchutě, ale pravděpodobnost, že by vanilka i čokoláda měly stejné nutriční hodnoty, je malá (ale zase je fér dodat, že tuhle chybu dělá ještě stále docela dost výrobců),
- takže to na mě působí poněkud zvláštně,
- pominu-li, že o té značce dnes slyším poprvé.
- a že má tragický design.
|
Děkuji za vyjádření. Chápu, že je mnohem více proti, než pro. Škoda, že nám výrobce nechce sdělit více informací..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|