PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
vejdy

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohu mít jedno balení Matrixu za symbolickou cenu,mám do toho jít?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za symbolicku cenu chod do vsetkeho
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je hodně příjemná, tak ano, chuťově býval velmi dobrý.

Naposledy upravil Ronnie dne ne leden 05, 2014 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
vejdy napsal:
Mohu mít jedno balení Matrixu za symbolickou cenu,mám do toho jít?

za symbolicku cenu chod do vsetkeho

Skoro do všeho,ale Matrix je super a vzal bych to hned.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba.
owar

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Tak večer si pro něj jdu,je to příchuť pomeranč a proto jsem trochu váhal mám ho za 900,- korunek,pamatuju si ale že v centrálním skladu Ronnie jste ho měli párkrát a už snad není.Já ho nikdy neměl,ale slyšel jsem také na něj chválu ikdyž je to asi už starší doba.

tak konkretne pomeranc mi teda vubec nechutnal, jinak vsechny ostatni prichute od matrixu jsou fajn..
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
vejdy napsal:

tak konkretne pomeranc mi teda vubec nechutnal, jinak vsechny ostatni prichute od matrixu jsou fajn..

To jsem zapomněl dodat..díky
bazycek

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

kdyby ti ten pomeranc nesednul tak bych ho nasledne odkoupil :-D
bazycek

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 2:22 pm    Předmět: extrifit Odpovědět s citátem

jak to bude s extrifitem budou mit zase 2kg baleni nebo 2,27 v plastovem kybliku ?
ty kilovky se mi vubec nezamlouvaji s ohledem na cenu.
Riku

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neměl jste někdo možnost ochutnat cookies WPC 80? Došla mi jahoda a nevím jestli jí vzít znovu nebo sáhnout po něčem novém
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 2:32 pm    Předmět: Re: extrifit Odpovědět s citátem

bazycek napsal:
jak to bude s extrifitem budou mit zase 2kg baleni nebo 2,27 v plastovem kybliku ?
ty kilovky se mi vubec nezamlouvaji s ohledem na cenu.

Jsem to psal o kousek výš, velká balení budou, ale myslím, že tak nějak plus mínus v únoru nebo březnu. A bude to standardní kulatá celoosleevovaná dóza.
vejdy

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám vědět jak mi chutnal pomerančový matrix,ale když jsem měl pomerančový scitec nutrition tak byl chuťově moc dobrý.
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:10 pm    Předmět: Afinity Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo zkušenosti s Whey pro 80 od Afinity..? podle am. spektra se zdá docela kvalitní, ale dá se tomu věřit..? nevím, jestli se zde mohou uvádět odkazy, tak ho raději nebudu uvádět... Díky za reakci.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:35 pm    Předmět: Re: Afinity Odpovědět s citátem

Moje pocity, když koukám přímo na stránky výrobce:

- neuvádějí složení výrobku (wtf?),

- jen v textu tedy napsáno, že to je CFM WPI a CFM WPC (to zní obojí dobře),

- aminokyselinové spektrum, které píšeš, udávají zvlášť pro WPI a zvlášť pro WPC, tzn. bez znalosti právě zmíněného složení a hlavně kolik které složky tam je, to jsou údaje úplně k ničemu,

- tabulky nutričního složení jsou dohromady pro obě příchutě, ale pravděpodobnost, že by vanilka i čokoláda měly stejné nutriční hodnoty, je malá (ale zase je fér dodat, že tuhle chybu dělá ještě stále docela dost výrobců),

- takže to na mě působí poněkud zvláštně,

- pominu-li, že o té značce dnes slyším poprvé.

- a že má tragický design.

rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 9:21 am    Předmět: Re: Afinity Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Moje pocity, když koukám přímo na stránky výrobce:

- neuvádějí složení výrobku (wtf?),

- jen v textu tedy napsáno, že to je CFM WPI a CFM WPC (to zní obojí dobře),

- aminokyselinové spektrum, které píšeš, udávají zvlášť pro WPI a zvlášť pro WPC, tzn. bez znalosti právě zmíněného složení a hlavně kolik které složky tam je, to jsou údaje úplně k ničemu,

- tabulky nutričního složení jsou dohromady pro obě příchutě, ale pravděpodobnost, že by vanilka i čokoláda měly stejné nutriční hodnoty, je malá (ale zase je fér dodat, že tuhle chybu dělá ještě stále docela dost výrobců),

- takže to na mě působí poněkud zvláštně,

- pominu-li, že o té značce dnes slyším poprvé.

- a že má tragický design.

Děkuji za vyjádření. Chápu, že je mnohem více proti, než pro. Škoda, že nám výrobce nechce sdělit více informací..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: