Zaslal: út leden 07, 2014 4:22 pm Předmět: Výběr objemového treninku pro středně pokročilého.
Ahoj , mám odcvičeno pár měsíců a ted po vánocích si chci zase koupit měsíční permanentku do fitka... Proto se ptám jakej objemovej trenink. Nikdy sem nedělal a taky se docela bojim mrtvýho tahu takže ten bych vynechal... Dřepy s činkou v pohodě a bench taky (Radši mam fixovanej). Mam trenink neco jako bear routines atd. Když by něco takového bylo byl bych rád za název.:) Zatim díky
Zaslal: út leden 07, 2014 10:56 pm Předmět: Re: Výběr objemového treninku pro středně pokročilého.
fakqcze napsal:
Ahoj , mám odcvičeno pár měsíců a ted po vánocích si chci zase koupit měsíční permanentku do fitka... Proto se ptám jakej objemovej trenink. Nikdy sem nedělal a taky se docela bojim mrtvýho tahu takže ten bych vynechal... Dřepy s činkou v pohodě a bench taky (Radši mam fixovanej). Mam trenink neco jako bear routines atd. Když by něco takového bylo byl bych rád za název.:) Zatim díky
Doporučuji se *naučit* mrtvý tah → je to jeden z nejdůležitějších cviků a podle mě nenahraditelný:) Opravdu to neni těžké ,technika mi trvala 2-3 tréninky...Pokud se Vážně chceš tomu vyhnout , zkusil bych Lehko těžký split .
Pokud ten MT hecneš, pak bych doporučil 5x5, korteho, (pokud chceš full body tak neni špatné HST)
Pokud se tý mrtvoly opravdu bojíš může se to nahradit přítahy činky v předklonu nebo shyby... Jestli ale nemáš něco, co Tě v cvičení MT limituje, určitě ho zkus a vůbec se neboj začít s malou váhou.
Edit: Ty přítahy činky v předklonu a shyby jsou myšleny v případě Korte.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru