Zdravím zbloudilé čtenáře tohoto logu :)
Opět jsem se musel poprat s menším nachlazením - rýma jak z praku, kašel... Ale už je to celkem v pohodě. Počítám dva tři dny a budu uplně OK. Měl jsem tedy opět více jak týden pauzu v tréninku. Teď už mám dva rádoby tréninky za sebou a pomalu se opět dostávám do tempa. Zatím to ani nemá cenu psát...
Jinak ještě k těm nemocem. Když jsem před více jak rokem upravil jídelníček (vyhodil jsem sladké, zařadil jsem zeleninu, omezil výrobky z mouky), zázračně jsem přestal být nemocný. Jinak mám každý rok několikrát rýmu, tak jedenkrát do roka chřipku atd. Po této změně jsem více jak rok nebyl nemocný. Teď před koncem roku jsem v jídelníčku trochu polevil a hned se to projevilo.
Za oknem už lítají rachejtle, takže všem přeju krásný nový rok :)
válení po trubce, dynamický strečink, mobilita
skok do dálky z místa - 3x5xmax
dřepy - 3x8x62
hip thrust - 3x10x30
benč - 3x50, 3x55, 3x60, 3x65, 3x70
přítahy JČ v předklonu - 4x8x30
chůze s JČ v jedné ruce - 23, 30, 37kg
Po dlouhé době normální trénink. Nezačal jsem zrovna moc dobře, když mě při skocích do dálky začalo píchat v koleni. Takže tento cvik vypouštím. Dřepy šly ale opět moc pěkně. Váha samozřejmě jako pro tříleté dítě, ale technika je už celkem ujde. Samozřejmě vždy je prostor pro zlepšení Příště přihodím, bylo to celkem lehké. Hip thrust - nevím, jak to nazvat česky - most? každopádně cvičil jsem to poprvé, takže lehká váha a soutředění na techniku.
Benč jsem dal v pohodě bez bolesti ramene, takže to je dobrá zpráva. Špatná je ta, že těch 70 už bylo celkem těžkých Ale tak pořád si můžu říkat, že jsem po nemoci :)
Nové cíle, které bych chtěl dosáhnout do konce roku :
Benč - 100kg
Dřep - 100kg
Mrtvola - 160kg
Tlak - 65kg
Dnes jsem hodně pospíchal, tak jsem to moc nehrotil. Zkusil jsem maxko na mrtvole a na military pressu - mrtvola byla dost těžká. Přešel jsem teď na sumo postoj a nemám to ještě uplně nachozený. Technika je v pohodě, ale mám slabou prdel a nohy. Ty mě tady dost omezujou. Těch 125 jsem odlepil od země cca 10cm a pak jsem to musel pustit Tlak taky jak žena po přechodu - těch 45 bylo celkem lehkých, ale 50 ani prd. Možná že bych dal těch 47,5, ale už se mi to nechtělo zkoušet
Příští trénink zkusím maxko na benč a pak z toho vytvořím nějaký trénink. Nejspíš zase 5/3/1. Ještě uvidím. Ale každopádně se už chci zase někam pohnout. Zatím to vypadá, že síla spíš odchází, než aby přibývala Na druhou stranu vím, že mé tréninky stojí za prd, takže se do toho zase opřu.
dnes jsem si zkusil maximálky na dřep a na benč. Dřep byl ještě s malou rezervou. Na to, že nohy silově necvičím celkem dobrý. Určitě pod paralel, ale jako ATG bych to určitě nenazval
Benč taky celkem dobrý - víc jsem ani nečekal. Ta stovka do konce roku padne, to je jasný
Zbytek jen tak aby se neřeklo a jdu vymyslet nějakej trénink, který od příště pojedu.
Mám homemade. Silná trubka od koberce, kterou ti dají v každé prodejně zdarma. Můžeš z toho nařezat asi 10 kusů Je to dost pevné - i kdybych si na to stoupnul, tak se to neprolomí, přestože to je jen papír.
Dnes první trénink z 5/3/1. Rozjíždím to nanovo, protože poprvé se mi ten trénink líbil, akorát jsem neměl možnost ho dokončit. Snad se mi tentokrát nic nestane
Jj. Hned ten první cvik, co tam provádí, mě málem rozbrečí.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Začátky byly krušné, ale teď už to tak hrozný není. Ale je teda pravda, že mám tu trubku obalenou karimatkou - to jsem jaksi zapomněl zmínit
Možná je čas na vyšší level a karimatku sundám
Začátky byly krušné, ale teď už to tak hrozný není. Ale je teda pravda, že mám tu trubku obalenou karimatkou - to jsem jaksi zapomněl zmínit
Možná je čas na vyšší level a karimatku sundám
Pociťuješ nějaké změny?
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Pociťuju, ale nedokážu ti říct, že bych to stejné nepociťoval i kdybych foamroller nepoužíval. Celkem se teď snažím na mobilitě pracovat a ta trubka je toho součástí. Ale tím, že už od začátku zároveň z foamrollerem i protahuju, tak nevím, zda to má tak výrazný vliv samo o sobě.
Každopádně ale můžu říct, že mi to před tréninkem krásně prokrví nohy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru