Život v zahraničí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Život v zahraničí  Úvodní stránka -> Ostatní -> Život v zahraničí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jake sou vubec irky zenske ? blondate svetle modroocky ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem se tam byl podivat za kamaradem v Dublinu tak to docela slo, ale par dni mi trvalo, nez jsem pochytil co rikaji.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz:
CICI RICI
Irku som nemal, uz som sem prisiel s priatelkou, teraz uz snubenica.
Furt ked pridem domov tak je mi jasne, ze Slovania maju najkrajsie zeny.
V Dubline to je taky mix spanielky, azia, talianky, rusky. Kazdy si vyberie
reegis

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xnewstedx napsal:
Ako ziskat Irske obcianstvo (a Irsky pas):
1. 5rocny pobyt za poslednych 9 rokov (pobyt moze byt preruseny)
2. piaty rok sa pocita 365 dni pred podanim ziadosti
3. bezuhonnost. Nesmies mat opletacky so zakonom.
4. musis deklarovat, ze po ziskani obcianstva chces ostat v Irsku
6. byt schopny sa uzivit. Nesmies poberat statnu podporu 3 roky pred ziadostou
7. poplatok €950 po schvalenii obcianstva
8. slavnostne prisahanie vernosti Irskej republike
O pas zaziadas po ceremonii ako kazdy Ir.

Alebo si najdi prsnatu Irku, ozen sa a po troch rokoch si Ir
Dufam, ze pomohlo.

Perfektní díky moc :) Těch 5 let je uplně vpohodě. Čekal jsem, že to bude víc, ale otázka je jaká úspěšnost v procentech ty žádosti mají ikdyž splňuješ všechny podmínky.

Kubaz: Irky jsou doslova a do písmene škaredé a to opravdu. Problém je v tom, že Irsko je ostrov a ještě pár desítek let zpátky incesty nebyly výjimkou. Nevím jestli to platí ještě dnes, ale myslím že v Irsku si můžeš vzít za manželku svojí vlastní sestřenici.

Když jsem pracoval v masně, tak můj mistr měl za manželku sestřenici a tak na to i vypadal. IQ max. 80 a vypadal hrozně. Jako já lidi nesoudím podle vzhledu, ale co jsem potkával tam jsem nepotkal ještě nikde

Jednou jsem měl nějaký zánět na krku (asi z toho jak jsem pracoval v mrazáku) Když jsem přišel do nemocnice a lítal po různých rentgenech atd. tak jsem tam potkával doslova zmutované děti na vozíkách a nebyl to pěkný pohled.

Poslední dobou se to hodně zlepšuje a to hlavně tím kolik je tam přistěhovalců, takže se to mísí a tím jde "kvalita" obyvatelstva dost nahoru.

edit: Dublin jako každé hlavní město je uplně o něčem jiném než město, kde budu já. Waterford má sotva 50tis obyvatel, takže tam potkáš opravdu pravé Irky

Naposledy upravil reegis dne pá leden 10, 2014 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sestrenici si muzes vzit i tady.
reegis

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Tak sestrenici si muzes vzit i tady.

Opravdu? To jsem netušil. Ale rozdíl ve většině evropy a Irskem je to, že tam to považují za normální.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele ja zrovna z ruze taky nevyrostl, ale aspon to budou doma snazivky ne ?
reegis

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Tak to právě naopak :-D Irky co jsem poznal, tak jsou neskutečné prasata. Kamarád bydlel na baráku s Irem a s dvěme Irkama. Říkal, že byly větší prasata než ten chlap. Pak se ty holky odstěhovaly a on jak mi říkal když přišel do jejich pokoje (do kterého nikdy předtím nevkročil), tak jsem myslel, že se pozvracím. Radši to ani tady psát nebudu

Za celou dobu co jsem tam byl jsem nepotkal normální Irku s kterou by se dalo normálně bavit.
Nejlepší je najít si tam češku nebo slovenku. Zlatá klasika Ikdyž slovenky jsou na mě až moc temperamentní. Mám z nich strach
kubaz

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anglicanky sou absolutne to same, je jedno jestli je pekna skareda hubena tlusta, mysli si to vsechno o sobe jake nejsou hvezdy, prasata sou to taky neskutecny, ale samozrejme najdes vyjimky, teda dokud se nevybarvi
Korny

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě přijde, že všechny cizinky mají narozdíl od našich holek (který jsou asi tak 5000x hezčí) strašně velký sebevědomí Co jsem tak zažil při řádění na diskotékách, tak český holky se spíš nechaj balit, zatímco ostatní erasmačky atd. loví a loví Ono se není čemu divit, když ty český jsou žádaný sami od sebe, ale udivuje mě jaký seběvědomí mají třeba španělky, který jsou škaredý jak noc
Freimen

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
kubaz napsal:

Tak to právě naopak :-D Irky co jsem poznal, tak jsou neskutečné prasata. Kamarád bydlel na baráku s Irem a s dvěme Irkama. Říkal, že byly větší prasata než ten chlap. Pak se ty holky odstěhovaly a on jak mi říkal když přišel do jejich pokoje (do kterého nikdy předtím nevkročil), tak jsem myslel, že se pozvracím. Radši to ani tady psát nebudu

Za celou dobu co jsem tam byl jsem nepotkal normální Irku s kterou by se dalo normálně bavit.
Nejlepší je najít si tam češku nebo slovenku. Zlatá klasika Ikdyž slovenky jsou na mě až moc temperamentní. Mám z nich strach

reegis

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100% pravda. Většina místních holek prostě nemá vůbec žádnou soudnost a myslí si o sobě strašně moc.

2Freimen: budu hádat..tvá přitelkyně je slovenka, nemám pravdu?
Dome-V

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jou jou Slovenka a domáca slivovica ...
Freimen

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
100% pravda. Většina místních holek prostě nemá vůbec žádnou soudnost a myslí si o sobě strašně moc.

2Freimen: budu hádat..tvá přitelkyně je slovenka, nemám pravdu?

kdepak, já měl vždy jen Češky, ale se 2 slovenkami jsem si dal pusu a bylo to přesně, jak říkáš éterická, temperamentní, iracionální stvoření
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano to mate pravdu, Iri su humusaci. S tym miesanim krvi to je tiez pravda, niekde som cital, ze povodne tu bolo v Irsku 8 rodin, tak to tak aj vyzera. No ostrov no. My mame geneticky fond niekde inde, najazdy Turkov, hunov atd

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Život v zahraničí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: