|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:49 am Předmět: |
|
|
Zni to jako hezka povidacka, ale ty statni loterie jsou dost prisne na to, komu vyplati vyhru, takze pokud to byla nejaka narodni loterie, a pokud polak nemel britske obcanstvi, vyhru by mu nemuseli vyplatit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xnewstedx

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
irish loto mozes hrat/vyhrat ak si rezidentom Irska (183 dni).
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
Jak je na tom takové Holandsko? Na pár webech jsem četl, že práce se ještě dá sehnat, ale horší je to s bydlením.
btw: jak jsou na tom coffee shopy? Někde jsem četl/nebo mi to někdo říkal, že by tam měl být zákaz pro turisty.
Díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
Na tohle tema jsem neměl koukat. Práce mimo obor, dvě děti, pomalu mizející hypotéka... Ale motivačně zlomových 35 let mi ještě nebylo, tak snad se s tím ještě nějak poperu _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 21, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
Tak neodlétej a počkej na mě, až dodělám absolko. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 21, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | Tak zítra odlétám směr Irsko. Nevím proč, ale nějak se mi nechce . Čeká mě pár týdnů lítání abych jsi našel nějakou práci, tak uvidím jak to dopadne. Jak přiletím, tak vám tu postnu pár fotek aby jste se pokochali tím krásným počasím, které tam panuje po většinu roku |
dej vedet, jak bude dobre, kupuju letenku
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út leden 21, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | reegis napsal: | Tak zítra odlétám směr Irsko. Nevím proč, ale nějak se mi nechce . Čeká mě pár týdnů lítání abych jsi našel nějakou práci, tak uvidím jak to dopadne. Jak přiletím, tak vám tu postnu pár fotek aby jste se pokochali tím krásným počasím, které tam panuje po většinu roku |
dej vedet, jak bude dobre, kupuju letenku |
Neboj, myslím na to
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út leden 21, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
Jestli chces muzu se ti optat u bratranka, zije v Dublinu uz 6 let a dela ted v Dunnes stores. Bude rad, kdyz si s nekym pokeca cesky. Rikal, ze uz umi bravurne polsky. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 21, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
Mě se v Dublinu (a přilehlém okolí) dost líbilo. Lidé sympatičtí, milí, počasí fajn (celkem často deštivo). Byl jsem u rodiny a chodil na školu...vrátil bych se tam hned. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
Pracoval niekto v Kanade?
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út duben 01, 2014 12:07 am Předmět: |
|
|
Zdravim chlapi
I kdyz jsem slibil, ze se ozvu hned jak prijedu, tak se ozyvam az ted, kdyz jsem si konecne nasel praci.
Ze zacatku to bylo peklo, protoze jsem hledal kde se dalo, ale nic nevychazelo. Problem je v tom, ze je tu spoustu cizincu jako ja (cesi, slovaci, polaci, spanele, pakistanci, rusove), takze je vpodstate nemozne najit manualni praci, kterou zvladne kdokoli.
Uz jsem ani nedoufal, ze se neco povede a premyslel jsem co dal a necekane se mi ozvali z hotelu, kde jsem si jen tak dal zivotopis. Dali mi praci v kuchyni v sekci desertu. Idkyz jsem jim rikal, ze jsem nikdy nepekl a ani nemam zkusenosti s dezertama, tak rekli ze nevadi a ze me to nauci
Jsem tam teprve tyden, a musim rict ze je to makacka, ale bavi me to, protoze se ucim nove veci a nemakam nekde za min. mzdu. Hlavne tam nejsou zadni cizinci (krome krasne lotysske cisnice  ), takze anglicky budu umet perfektne snad brzy :D
Jako bonus je u hotelu 18 jamkove nadherne golfove hriste, takze se muzu poradne venovat tomu co me bavi. No zatim je to parada, tak uvidime jak to bude dal.
A co se tyka veci ohledne zivota, tak muzu rict, ze kvalita potravin je tady na uplne jine urovni nez u nas. Nastesti jsem se jeste uzeneho lososa neprejedl  Jelikoz je more asi 5km daleko, tak cerstvych ryb na rybim trhu je dost. O kvalitnim hovezim, veprovem a kurecim ani nemluvim. Neda se to porovnavat. Normalni mleko uz skoro nepiju, ale objevil jsem mandlove a ryzove  I nejlevnejsi sunka (50kc/300g) ma 87 procnet masa, 22g bilkovin a tuku jen 4g /100. Jeste jsem nenarazil na nejakou sracku jako bezne vidime u nas.
A co se tyka zenskych, tak uz mam v merku 3  a to irku, slovenku a lotysku ..tak uvidme, ktera me vyhraje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|