Život v zahraničí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Život v zahraničí  Úvodní stránka -> Ostatní -> Život v zahraničí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 2:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zni to jako hezka povidacka, ale ty statni loterie jsou dost prisne na to, komu vyplati vyhru, takze pokud to byla nejaka narodni loterie, a pokud polak nemel britske obcanstvi, vyhru by mu nemuseli vyplatit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
xnewstedx

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

irish loto mozes hrat/vyhrat ak si rezidentom Irska (183 dni).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že to bylo eurolotto, které se hraje kompletně v celé evropě. Bez problému mu to vyplatili. Toho známého co toho poláka živil znám osobně, protože v Irsku nám montoval satelit a nemám důvod vám tu vykládat pohádky..ale tak věrte, nevěřte
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je na tom takové Holandsko? Na pár webech jsem četl, že práce se ještě dá sehnat, ale horší je to s bydlením.

btw: jak jsou na tom coffee shopy? Někde jsem četl/nebo mi to někdo říkal, že by tam měl být zákaz pro turisty.

Díky.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tohle tema jsem neměl koukat. Práce mimo obor, dvě děti, pomalu mizející hypotéka... Ale motivačně zlomových 35 let mi ještě nebylo, tak snad se s tím ještě nějak poperu
reegis

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zítra odlétám směr Irsko. Nevím proč, ale nějak se mi nechce . Čeká mě pár týdnů lítání abych jsi našel nějakou práci, tak uvidím jak to dopadne. Jak přiletím, tak vám tu postnu pár fotek aby jste se pokochali tím krásným počasím, které tam panuje po většinu roku
MAST3R

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak neodlétej a počkej na mě, až dodělám absolko.
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Tak zítra odlétám směr Irsko. Nevím proč, ale nějak se mi nechce . Čeká mě pár týdnů lítání abych jsi našel nějakou práci, tak uvidím jak to dopadne. Jak přiletím, tak vám tu postnu pár fotek aby jste se pokochali tím krásným počasím, které tam panuje po většinu roku

dej vedet, jak bude dobre, kupuju letenku
reegis

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
reegis napsal:

dej vedet, jak bude dobre, kupuju letenku

Neboj, myslím na to
smetak

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chces muzu se ti optat u bratranka, zije v Dublinu uz 6 let a dela ted v Dunnes stores. Bude rad, kdyz si s nekym pokeca cesky. Rikal, ze uz umi bravurne polsky.
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen do toho, bylo by to supr jestli se me zeptas, sem doma tyden a uz me to tu jebe
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste blázni já byl doma na přes Vánoce a hned bych jel domů zase
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se v Dublinu (a přilehlém okolí) dost líbilo. Lidé sympatičtí, milí, počasí fajn (celkem často deštivo). Byl jsem u rodiny a chodil na školu...vrátil bych se tam hned.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pracoval niekto v Kanade?
reegis

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2014 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim chlapi
I kdyz jsem slibil, ze se ozvu hned jak prijedu, tak se ozyvam az ted, kdyz jsem si konecne nasel praci.

Ze zacatku to bylo peklo, protoze jsem hledal kde se dalo, ale nic nevychazelo. Problem je v tom, ze je tu spoustu cizincu jako ja (cesi, slovaci, polaci, spanele, pakistanci, rusove), takze je vpodstate nemozne najit manualni praci, kterou zvladne kdokoli.

Uz jsem ani nedoufal, ze se neco povede a premyslel jsem co dal a necekane se mi ozvali z hotelu, kde jsem si jen tak dal zivotopis. Dali mi praci v kuchyni v sekci desertu. Idkyz jsem jim rikal, ze jsem nikdy nepekl a ani nemam zkusenosti s dezertama, tak rekli ze nevadi a ze me to nauci

Jsem tam teprve tyden, a musim rict ze je to makacka, ale bavi me to, protoze se ucim nove veci a nemakam nekde za min. mzdu. Hlavne tam nejsou zadni cizinci (krome krasne lotysske cisnice ), takze anglicky budu umet perfektne snad brzy :D

Jako bonus je u hotelu 18 jamkove nadherne golfove hriste, takze se muzu poradne venovat tomu co me bavi. No zatim je to parada, tak uvidime jak to bude dal.

A co se tyka veci ohledne zivota, tak muzu rict, ze kvalita potravin je tady na uplne jine urovni nez u nas. Nastesti jsem se jeste uzeneho lososa neprejedl Jelikoz je more asi 5km daleko, tak cerstvych ryb na rybim trhu je dost. O kvalitnim hovezim, veprovem a kurecim ani nemluvim. Neda se to porovnavat. Normalni mleko uz skoro nepiju, ale objevil jsem mandlove a ryzove I nejlevnejsi sunka (50kc/300g) ma 87 procnet masa, 22g bilkovin a tuku jen 4g /100. Jeste jsem nenarazil na nejakou sracku jako bezne vidime u nas.

A co se tyka zenskych, tak uz mam v merku 3 a to irku, slovenku a lotysku ..tak uvidme, ktera me vyhraje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Život v zahraničí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: