|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:53 pm Předmět: Růst do výšky |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat na trochu nestandartní otázku o něčem trochu jiném. Nenapadá mě, kdo z jakého oboru by mi mohl lépe pomoci.. Prosím neodpovídejte způsobem: "smiř se s tím".
Je mi 16 let a měřím "jen" 171 cm .. vím, že stále rostu, ale nijak razantně :- (
Už jsem dost načetl o tom, jak se to dá řešit, abych vyrostl.
Mám docela velkou bederní lordózu, takže tam je pár potenciálních cm, ale chtěl bych vyrůst do tech 180.
Neznáte nějaký HGH stimulant s dobrými referencemi a nebo i cokoli jiného, co by mi mohlo pomoci? Řešil někdo to samé?
Děkuji za odpověď :-)
Naposledy upravil dangroj dne út leden 28, 2014 6:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
Ještě může přijít pár velkých skoků ve výšce a těch 180 mi nepřijde nereálných. Rosteš do 25 myslim, tak to ještě nehroť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
jak je vysokej tvuj otec? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:01 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | jak je vysokej tvuj otec? |
183, ale mamka je menší, ta má snad 155 - 160 .. nejsem si jistej
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | ALKAPONE napsal: | | jak je vysokej tvuj otec? |
183, ale mamka je menší, ta má snad 155 - 160 .. nejsem si jistej |
a strejdové z tátové strany sou 190+ borci .. 4 bráši .. ale máma má rodinu zase menší :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
já myslím, že ještě vyrosteš, kluci fakt rostou do 25ti.
můj brácha měl třeba na SŠ tak 170 cm a pak vojna......a přijel a má 195 cm.
a mamka má taky nějakých 160 cm a táta 180 cm.
děti většinou rodiče přerostou......
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
Osobne- hodne sem rostl od 14 do 16ti let...z 160 na 182 cm.... a od 16ti let za 2,5 roku mam o 4cm víc. Ani jsem to nečekal že porostu, ale je to tak...dnes sem se zrovna měřilma 185 už je minulost....:D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:10 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat proč to řešíš když to stejně prakticky neovlivníš? Akorát se tím budeš stresovat. Jinak já mám všechny příbuzný relativně malý. Osobně jsem nejvíc vyrostl mezi 13 - 15 roky, kdy jsem vyrostl o 20cm, do 17 let pak ještě další 8cm, od tý doby už jen velmi pomalu a teďka už asi vůbec. Je mi 21 a mám 193 cm a radši bych byl menší :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Royi napsal: | | Můžu se zeptat proč to řešíš když to stejně prakticky neovlivníš? Akorát se tím budeš stresovat. Jinak já mám všechny příbuzný relativně malý. Osobně jsem nejvíc vyrostl mezi 13 - 15 roky, kdy jsem vyrostl o 20cm, do 17 let pak ještě další 8cm, od tý doby už jen velmi pomalu a teďka už asi vůbec. Je mi 21 a mám 193 cm a radši bych byl menší :) |
řešim to proto, že radši trochu přidám, než aby mi to zůstalo.. je možný a pravděpodobný, že něco vyrostu, ale abych pak nelitoval, že sem nic nedělal.. a to že to neovlivním.. je 21. století vole :D a věci jako růstovej hormon a podobrý už jsou dávno venku.. ale to je každýho věc, jestli mu to stačí a nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: |
řešim to proto, že radši trochu přidám, než aby mi to zůstalo.. je možný a pravděpodobný, že něco vyrostu, ale abych pak nelitoval, že sem nic nedělal.. a to že to neovlivním.. je 21. století vole :D a věci jako růstovej hormon a podobrý už jsou dávno venku.. ale to je každýho věc, jestli mu to stačí a nebo ne |
To je sice hezký, že růsťák je dávno venku, ale prát to do sebe jenom kvůli pár cm do výšky kterou stejně skoro nikdo neřeší nevím no :D Jinak si osobně myslím, že ještě vyrosteš pár cm. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:19 pm Předmět: |
|
|
rustak ti doktor nepredepise protoze tak maly nejsi a uz na to ani nemas vek, nemelo by to cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | rustak ti doktor nepredepise protoze tak maly nejsi a uz na to ani nemas vek, nemelo by to cenu |
jo, moje doktorka mi ho nenapíše xDD to máš pravdu, ale není jediná doktorka na světě ..
a v 16 se normálně začíná brát na léčbu růstu.. i holky a ty maj tu dobu kratší..
je lepší brát dřív, když potřebuješ, ale tohle je ještě dobrej věk, kdy začít
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
ses presvedceny o svoji pravde, tak proc nas tady otravujes otazkou, na kterou mas odpoved ?
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ses presvedceny o svoji pravde, tak proc nas tady otravujes otazkou, na kterou mas odpoved ? |
otázka zněla trochu jinak .. já se prostě ptám, čím to ještě jde podpořit jiným .. cokoliv :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|