Růst do výšky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Růst do výšky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Růst do výšky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi citim s vama.. mam cca 181-182 a mit min stoji za prd, musite to dorovnat sirkou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dangroj

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ja si pamatuju jak kdysi na zakladce nam jedna ucitelka popisovala, ze se nechtela smirit s malou vyskou a chtela to nejak podporit, a ono to prej vyslo.
Behani, vse mozne uvolnovani svalu a kloubu, protahovani, nekolikrat denne vyvesovani se. Verila ze ji to nejaky ten cm. nakonec nahoru dalo.

Btw ja mam 185cm, a beru to jako minimalni vejsu co by mel mit chlap )), ale zase me stve jak snadneni a s lepsim pomerem hmotnost/vykon dosahuju vysledky prckove 160 - 180.

jo, to je ten "lordózní potenciální vzrůst" .. ještě je ten druhej zákru, ale nevim, jak se jmenuje :P
reegis

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Btw ja mam 185cm, a beru to jako minimalni vejsu co by mel mit chlap )), ale zase me stve jak snadneni a s lepsim pomerem hmotnost/vykon dosahuju vysledky prckove 160 - 180.

Takže to mám brát tak, že když mám 175cm, tak se mám jí rovnou oběsit, protože evidentně mi chybí 10cm do toho abych byl chlap. Zajimavý názor
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám něco málo přes 190cm a je to na hovno, nabírám stejně rychle jako někdo, kdo má 170cm, ale musím toho nabrat 4x víc, aby to mělo i stejnej vizuální efekt . Nemluvě o benchování a dřepování s dlouhejma končetinama, to je za trest. Měnil bych s váma pánové

Ale je fakt, že jako malej jsem chtěl bejt vždycky vysokej a mít dicka 20cm, tak jedno z toho se mi vyplnilo
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Já mám něco málo přes 190cm a je to na hovno, nabírám stejně rychle jako někdo, kdo má 170cm, ale musím toho nabrat 4x víc, aby to mělo i stejnej vizuální efekt . Nemluvě o benchování a dřepování s dlouhejma končetinama, to je za trest. Měnil bych s váma pánové

Ale je fakt, že jako malej jsem chtěl bejt vždycky vysokej a mít dicka 20cm, tak jedno z toho se mi vyplnilo

ja sem chtel bejt taky vysokej a mejt poradny dicka a taky se me vyplnilo jenom jedno
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám 192 cm a v pubertě mi to přišlo hodně. Teď tak akorát. Vyrostl jsem v 15ti 24 cm a pak už ani ťuk (192 cm/65 kg).

Průměrná výška v ČR je 182 cm a je tu předpoklad, že další generace budou dále růst.
Pokud neměříš 150 cm, tak bych to neřešil. S výškou Ti pomůže jedině lékař (a záleží jaký máš kostní věk-možná už bude pozdě). V Číně zvyšují výšku lámáním kostí a jejich prodlužováním.

Naposledy upravil Deadlift dne ne leden 12, 2014 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát
reegis

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako nestěžoval bych si kdybych měl 185, ale nemůžu říct že bych měl nějaké komplexy z mých 175cm. Nevadí mi to a ženských mám taky dost . Ale je pravda, že si vybírám ty menší, protože když je holka vysoká 170+ a vezme si ještě podpadky, tak už je problém

A hlavně pánové, v posteli se na výšku nehraje, tam se hraje uplně na něco jiného
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Jako nestěžoval bych si kdybych měl 185, ale nemůžu říct že bych měl nějaké komplexy z mých 175cm. Nevadí mi to a ženských mám taky dost . Ale je pravda, že si vybírám ty menší, protože když je holka vysoká 170+ a vezme si ještě podpadky, tak už je problém

A hlavně pánové, v posteli se na výšku nehraje, tam se hraje uplně na něco jiného
...prachy?

aneb...pane řediteli, to je ale macek:o)
reegis

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
reegis napsal:

...prachy?

aneb...pane řediteli, to je ale macek:o)

Kámo nevím, v posteli se na prachy moc nehraje..to by jsi musel mít pořádnou hééérečku

edit: Ikdyž posypat postel 5000 bankovkama místo nějakých debilních růžových květů, tak věřím že to ženskou může pořádně rozjet Já bych tam mohl tak vysypat nějaké dvacky a deseti koruny
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem ředitel

Jinak-proč chodí hokejisté s modelkama? Znáš nějakou modelku co by chodila třeba s elektrikářem? Když jsou prachy, někteří lidé (záměrně nepíšu ženy) zkousnou lecos.
raw

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

175-180cm je normalni prumerna vyska, staci se podivat kolem sebe, naopak tech co maji nad 185 moc neni
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
175-180cm je normalni prumerna vyska, staci se podivat kolem sebe, naopak tech co maji nad 185 moc neni

Souhlas Mám 175 a cítím se jako prcek
reegis

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Nejsem ředitel

Jinak-proč chodí hokejisté s modelkama? Znáš nějakou modelku co by chodila třeba s elektrikářem? Když jsou prachy, někteří lidé (záměrně nepíšu ženy) zkousnou lecos.

Poslední OT: Já to myslel spíš tak, že když už jsi s kteroukoli ženskou v posteli a vlítnete na to, tak myslím, že každý chlap pozná podle reakcí přítomné ženy jak mu to jde . Proto jsem psal, že by musela být joo hérečka aby to zahrála , ale to je uplně mimo téma.

Prostě podle ostatních jsem prcek, ale já si tak nepřipadám a v mém okolí vidím spousty kluků menších než jsem já.
Mick994

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám něco okolo 194 cm a jediná nevýhoda pro mě někdy bývá hromadná doprava když hlavou někdy vemu držadlo
Fraval89

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj já mam 205cm a je to fakt za trest všude si dávam do hlavy, už automaticky se všude hrbím, nejde mi nabrat ale vůbec. hold geny sou svině

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Růst do výšky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: