|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Seva98 napsal: | Taky me zezacatku hodne palila, ale ted uz moje jidlo proste musi byt ostre, jinak neni dobre , davam ji do vseho, i do vajeciny :D | Tak do vaječiny to je můj základ:o)
|
|
nahoru |
|
|
| | |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Mě by spíš zajímalo, jestli neznáte někdo kupovanou/vařenou omáčku, která chutná dobře i studená ? Vařím si jídlo do školy a scuhá rýže s masem leze do krku pomalu, ale na druhou stranu studená rajská/guláš či cokoliv je taky ekl.
|
|
nahoru |
|
|
jachym
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:04 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
S1LW3R
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
Je ta omáčka "Sriracha" vhodná i do diet?
|
|
nahoru |
|
|
Runner
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
To víš že je. Ale něco bych k ní přikusoval.
|
|
nahoru |
|
|
Vico
|
Zaslal: po leden 06, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s "vlastní" uncle ben´s omáčkou? Chci teď nasadit dietu a občas (1-2x týdně) pro oživení rýže bych chtěl dávat uncle bens. Ty sice výživově nevypadají nejhůř ale když už člověk pro sebe něco dělá. Nebo myslíte že jsou v pohodě do diety? Díky za radu případně za tip na nějakou tu homemade omáčku.
|
|
nahoru |
|
|
jachym
|
Zaslal: út leden 07, 2014 4:28 am Předmět: |
|
|
tak homemade najdeš na netu tisíce, stačí dát osmahnout česnek, přidat rajčata, nějaký koření a máš to, ale stejně si myslim, že ta uncle bens neni nic tak hroznýho, taky jsou to hlavně rajčata a nesníš toho kila. Snad jen bacha třeba na sweet-sour, tam bude dost cukru a asi bych si nedělal iluze ani o kvalitě masa v bolognese, ale jinak proč ne
|
|
nahoru |
|
|
lazyman
|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
Domácí omáčky dělám buď guláš nebo nejjednodušší omáčka asi na smetaně. Omáčka na smetaně je jednoduchá jako facka a zabírá málo času a nevyžaduje žádné velké umění.
Osmažené maso, osmažená nějaká zelenina 1/3, vše do hrnce spolu s další 2/3 zeleniny, nechat dusit, přidat smetanu a v konci dohustit s pomocí jišky (osmažená mouka na černo dietická forma popř. s máslem bílá jiška). Kdo je líný, tak dá mouku jenom tak. K tomu kledlík, brambory a podobně.
Už by to stačilo, jsme na dietě
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|